Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doroto, w tej chwili wpadłam na wątek i nie wiem co się dzieje , ale słyszę o seksownym wecie i stajni :crazyeye: , na wesele wszyscy z wątku Libry zaproszeni :evil_lol: :evil_lol:. obowiązkowo, nie zapominaj , komu to zawdzięczasz :cool3:

Posted

majga , ja też na weselicho bez partnera jadę , mam nadzieję że na miejscu coś sie znajdzie :multi: , no może wetów zbraknie :shake: , kurcze w sukienkę:placz::placz: nie wchodzę :wallbash::wallbash::wallbash:

Posted

[quote name='Dorothy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale jak ostatnio latalam z aparatem wyraznie mowil zebym JEGO NIE. No musze uszanowac męskie zdanie[/quote]
Masz rację, Dorotko, uszanuj męskie zdanie. Zwłaszcza, że myślimy o nim poważnie i nie chcemy robić głupstw, które go zniechęcą ;)
Jak facet jest do rzeczy trzeba go traktować delikatnie...

Posted

co, wesele? bedzie jakies wesele?? I MNIE nie zaprosilyście???
Jesteście NIEUŻYTE :obrazic:
a wiadomo juz chociaż gdzie i kiedy to wesele i kto sie żeni???:???:

Posted

Nie strasz mnie Doroto tymi chorymi świnkami, że umierają jak są same, absolutnie sie nie zgadzam. Ostatnio bylam u weta, jakaś chyba troszke dziwica w tych sprawach z niego - znaczy w sprawach bycia wetem, i wszystko było "chyba, może, no raczej, troche, nie wiem", wiec ide do innego, tez poszukam przystojnego, co, myslisz ze sama bedziesz sie chwalić;)

Posted

To się nie zawsze sprawdza. W jednej z warszawskich lecznic pracuje b. przystojny wet. To niestety jego jedyny atut. Popisywac się owszem potrafi.......tyle ze nie zawsze z sensem.....

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Olena84 nie napalaj sie. Poszukaj kogoś kto ma więcej atutów! :loveu:

Musze stanąć w obronie "mojego" weta- jest fachowiec,i sie nie popisuje. Naprawdę wie co robi. A kwestii urody jakby nie zauważał.
No chyba że udaje :evil_lol:

Posted

[quote name='Dorothy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Musze stanąć w obronie "mojego" weta- jest fachowiec,i sie nie popisuje. Naprawdę wie co robi. A kwestii urody jakby nie zauważał.
No chyba że udaje :evil_lol:[/quote]
Jeśli jeszcze potrafi gotować - to mężczyzna idealny!

Posted

E to kicha, to mi sie nie chce jechac:).
Ale mi to sie dla mnie przystojni mezczyzni podobają, dla kolezanek to oni wcale przystojni nie są, wiec ja jestem bardzo małym zagrozeniem Neigh dla Ciebie..:)

Posted

[quote name='Neigh']Mnie się on nie podoba. Stwierdzam obiektywnie, że przystojny, ale wolałbym, żeby jeszcz byl biegłym wetem......[/quote]
Może do czegoś innego się nada, kto mówi że musi leczyć nasze zwierzęta :evil_lol: Urodę da się lepiej wykorzystać :evil_lol:

Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje:
wpadlam pod biurko
jak wyjde dokoncze posta
:D:D:D

impreza w stajni, wesele, koniki, hej z kopyta konik rwie, Kmicic i Oleńka, Baśki obie chyba dzisiaj coś piły :evil_lol: :popcorn::chlup::drink1:
skoro ta impreza miala byc u mnie to chyba za wczesnie zaczelyscie....
chyba se piwo otworze zeby sie nie czuc samotnie, one tam imprezuja a ja//.:placz: sama jak pies.
Nie moj oczywiscie, bo moich jest 6.:evil_lol:

[quote]Może do czegoś innego się nada, kto mówi że musi leczyć nasze zwierzęta :evil_lol: Urodę da się lepiej wykorzystać :evil_lol:[/quote]huehue, ciekawe do czego, bedziecie mu akty moze rysowac, czy co??
pomylil chlop powolanie:diabloti::diabloti:

Posted

Nie żartujcie sobie, z wetem to może być poważna sprawa. O porządnego, przystojnego mężczyznę nie jest znowu tak łatwo :diabloti: Trzeba go podejść taktownie, delikatnie i ze zrozumieniem i sprawić, aby zaczął podejrzewać, że Dorotka jest kobietą jego życia. Ten proces musi trwać, nie zrobi się w pięć sekund...

Posted

:roflt::roflt::roflt:
nie moge, :grin::grin::grin:

Małgosia czy Ty masz jakis drugi zawód o którym nie wiem, na przykład SWATKA/????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: