Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mo witam wszystkich serdecznie:) Dzieki wam za odwiedzinki, bo bez was ta galeria w ogole by sie wypalila...jutro moze uda mi sie porobic troche spajkusiowi zdjec, choaiz nie obiecuje bo jedziemy do lasu a w lesie spajkiemu nielatwo zrobic zdjecie;)
pozdrawiam serdecznie!

Posted

Cześć:)

[URL]http://images29.fotosik.pl/268/c74bd238f74feee6.jpg[/URL] świetnie złapane :lol:

[URL]http://images38.fotosik.pl/4/7964adcf4ef97bc5.jpg[/URL] Dumcia nurkuje :crazyeye:

Posted

Hej:) witam wszystkich serdecznie:)
U Spajkusia wszystko w porządku, rosnie, dokazuje, czyli wszystko na swoim miejscu;) Zaczynamy przechodzić już pomalutku na karme dla dorosłych, bo moje słoneczko niedługo skończy roczek:loveu::loveu:
Teraz sobie smacznie spi, bo niedawno wóciliśmy z 3 godzinnych charców z Dumcią po lesie:cool3: Także tylko zjał ui padł jak kawka;)
Zdjęć niestety narazie nie mam, poneważ nie mam aparatu, pozyczyliśmy bratu mojego TZ:-( Ale jutro juz mam nadzieje odda, także postaram się coś cyknąć;) Pogoda paskudna, nosa z domu nie chce się wychylać, ale czego nie zrobi się dla kochanego pieska, ciepluchno trzeba sie ubrać i dyla do lasu:eviltong: pozdrawiamy i dzieki ze zagladacie

Posted

Witam. Zdjęć niestety nie ma:(
A spajkus skonczył dziś roczek:loveu::loveu::loveu::loveu: z tej okazji postanowił dzisiaj nawet 3 razy podniesć nóżkę przy siusianiu, hihih:loveu::loveu:co ostatnio coraz czesciej mu sie to zdarza;)
Pozdrawiam wszystkich dogomaniakow!