Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śmieszni są ci moi panowie. fajne mają tempo jedzenia. ta sama ilość - ale jedzą osobno.
* Heban 15 sekund i miska wylizana do czysta... :cool3:
* Kubuś 15 minut i połowę zostawi.... :eviltong:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubuniek to bardzo sprytny psiak, daje głos, łapkę, umie siad i leżeć, wie jak się mu mówi że idziemy na spacer i w ogole jest bardzo mało kłopotliwy. Ogólnie raczej niejadek i najlepiej jakby był jedynym pieskiem w domu, ewentualnie z suczką, Kubasek to stary zazdrośnik, nie bedzie czuł się dobrze z innym pieskiem samcem.

Posted

HebaNova napisał(a):
Kubek szuka domku gdzie wpuszczą do go łózka :evil_lol:

U mnie to moje psy spia w lozku, a ja pol na lozku, pol na podlodze:evil_lol:

Posted

Założyłam watek i dopiero teraz do niego wracam. Nie nadążam. Dobrze, że HebaNova ma świętą cierpliwość do wciąż podrzucanych jej bied.
Trudno o domek dla zwierzaka -emeryta, niestety.

Posted

Kubuś uwielbia dawać głos, więc codziennie po naście razy chodzimy z TZ do niego i dajmey komendy, on się bidulek tak cieszy wtedy, zbiera się i zbiera do zaszczekania jakieś parenaście sekund a potem hau hau :lol: doopka mu lata ze szczęścia jak się z wujkiem zachwycamy na tymi jego odgłosami :evil_lol:

Posted

ehh to tylko pozazdrościć - bo ja jak Pepę znalazłam też myślałam, że to taka cichutka babunia - a właściwie to myślałam, że dziadunio :lol: a potem wyszło szydło z worka :mad::evil_lol:

Posted

HebaNova napisał(a):
Kubunek się przypomina, już się dziadostwo nauczyło po cichaczu zakradać do naszego łóżka także mamy nocne wizytacje :evil_lol:

To zaraz będzie rytuał tych psiaków które są u Ciebie na tymczasie :evil_lol:

I znowu masz kolejną bide u siebie na tymczasie :-(

Posted

dziadunio dalej szuka domku, apetycik wrócił, lubi gotowane albo malutkie suche, dużych i średnich chrupek nie umie pogryźć. niczego nie niszczy, jest bardzo mało kłopotliwy, na początku sikał troszkę po domu bo się stresował jak wychodziliśmy ale teraz już jest lepiej, wpadki prawie się nie zdarzają, Kubunia to stary zazdrośnik, szuka domku bez innych piesków, chce być trzymany na kolankach bez innej konkurencji ;)
jest bardzo przytulaśny i łagodny, ślicznie się bawi zabaweczkami, mimo wieku jest energiczny i wesolutki, nowy domek będzie miał z niego wiele uciechy! potrafi dawać buzi :eviltong:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sołońce możesz napisać kilka zdań o piesku i podrzucić jakies zdjecie? Właśnie robie plakaty na Dzień psa i malucho wi mogę ulotki jakieś skrobnąć...

• 4 weeks later...
Posted

co tam u staruszeczka?
ja tez przygarnelam takiego starusia (tobika z mielca), niby na dt, ale wydaje mi sie, ze zostanie juz na dozywociu.
nigdzie nie jest oglaszany, poza tym kto by chcial takiego dziadzia co nie widzi, nie doslyszy, ma prawie zero orientacji w terenie i czasem kreci sie w kolko hihi.
ten twoj staruszek, to cud miod malina przy moim.