Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lewandosia']Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja wszystkim dogomaniakom ( a w szczególności Beatce i Sandrze!!!!!) życzy Ania z dzieciaczkami
Dziękuje Aniu :calus: i wzajemnie dla Ciebie i wszystkich dogomniaków.....ale u mnie niestety nie będą to wesołe Święta :shake:

Posted

Tusia ładnie dochodzi do siebie. Nawet nie podawałam jej wiecej srodków przeciw bólowych. Moja Tara piszczał cała noc a Tuska nic. Wytrzymala sztuka.
Apetyt juz ok, dostaje czesto ale mniejsze porcje.
Niestety nie chce jeśc suchego ale nie zmuszam jej , po prostu gotuje;)

Szwy ma rozpuszczalne wiec to tez nie przeszkoda.

Sa wyniki kału.
Trzusta zdrowa, robali lambri nie stwierdzono.

Nie wiem skad ta jej szczupłość?? może ona ma po prostu sylwetke modelki???

Posted

To już dwie panny niejadki będę miała w domu:) Moja Gosia też nie lubi jeść. Zagłodziłaby się gdyby w nią nie wcisnąć jedzenia. Może się dogadają i razem będą jadły:):)

Posted

tak jutro rano ruszamy ,
jak zwykle mam mieszane uczucia.
Ciesze sie że jest nowy domek (zwłaszcza ze b. fajny), ale jest mi również smutno i pewnie bez łez sie nie uda...

Posted

Z Tusią?
A nie wiem......

Juz w Suwałakaćh:)
Spotkałysmy się z Anią Lewandosią w Ostrowi .
Tusiaczek troszkę by ł przestraszony, ale napewno wkrótce poczuje sie u siebie.

Ania ma zadzwonić wieczorkiem , a pewnie i tu wpadnie.

Posted

Wpadnę, wpadnę:)
Tusiaczek jest już Suwalczanką:):)
Powolutku się aklimatyzuje, ale podbila już nasze serca. I chyba nas też polubiła. Chodzi za mną krok w krok, jak odbiegnie , wraca i upewnia się czy jestem. Moją córeczkę potraktowala jak mlodszą siostrę. Małgosia zaś zachowuje się jakby znały się od zawsze:)
Najbardziej szczęśliwy jest chyba jednak Kuba - mój syn. Nie odstępuje jej na chwilkę:)
Dam jej troszkę czasu żeby się przyzwyczaiła do nowego domku i spasła ciupineczkę, za kilka dni wstawię zdjęcia.
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz serdecznie dziękuję Beka> To fakt, jesteś WIELKA:) Buziaki ania