Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Czy ktoś może maluchom zrobić allegro?
Ja nie zapłąciłam ostatniego rachunku i mam zablokowane konto:oops:

Ja właśnie dzisiaj zapłaciłam. Mogę zrobić, tylko proszę o jakiś tekst, bo cienka jestem no i nowe zdjęcia by się przydały, bo psiaki na pewno urosły. Ostatnio troszkę jestem zagoniona, ale wystawię też aukcję Alterkowi, skoro masz konto zablokowane. Ale dopiero w czwartek, może być? :p

Posted

tomcug napisał(a):
Ja właśnie dzisiaj zapłaciłam. Mogę zrobić, tylko proszę o jakiś tekst, bo cienka jestem no i nowe zdjęcia by się przydały, bo psiaki na pewno urosły. Ostatnio troszkę jestem zagoniona, ale wystawię też aukcję Alterkowi, skoro masz konto zablokowane. Ale dopiero w czwartek, może być? :p

Z Alterkiem na razie się wstrzymaj bo moja aukcja chyba nadal jest.
Co do maluchów to niestety nie ma nowych zdjęć ale na razie można wystawić z takimi jakie są. Numer do P.Joanny 507-132-363

Posted

No właśnie ja też sporo się nagimnastykowałam, żeby coś zmienić. :shake: Momentami udaje się edycja, za chwilę wyskakuje informacja o błędzie. Pewnie coś z serwerem.

Posted

Aniu, wczoraj zabrałam się do robienia Allegro maluszkom, ale Wujcio Zmysł doradził, bym się z tydzień wstrzymała. Podobno masz być u psiaków i porobić im nowe, aktualne zdjęcia (jeśli tego nie wiedziałaś, to już wiesz :evil_lol: :cool3:). Co Ty na to? Ja oczywiście obiecałam wystawić i to zrobię.

Posted

tomcug napisał(a):
Aniu, wczoraj zabrałam się do robienia Allegro maluszkom, ale Wujcio Zmysł doradził, bym się z tydzień wstrzymała. Podobno masz być u psiaków i porobić im nowe, aktualne zdjęcia (jeśli tego nie wiedziałaś, to już wiesz :evil_lol: :cool3:). Co Ty na to? Ja oczywiście obiecałam wystawić i to zrobię.

Tomcug wystaw na razie allegro z takimi zdjęciami jakie są.
Na razie nie wiem kiedy będzie można podjechać do Joanny żeby zrobić zdjęcia maluchom - ja czasowo wymiękam ale może jakoś się uda.

Posted

Aniu, zdjęcia bardzo fajne, ale napisz, czy to są dwie suczki? A zdjęcia trzeciego szczyniorka nie masz? Bo dodałabym do aukcji, tylko muszę wiedzieć, które to maluszki.

Posted

tomcug napisał(a):
Aniu, zdjęcia bardzo fajne, ale napisz, czy to są dwie suczki? A zdjęcia trzeciego szczyniorka nie masz? Bo dodałabym do aukcji, tylko muszę wiedzieć, które to maluszki.

To są 2 sunie. Psiak przebywa w innym miejscu i na razie nie mam jego zdjęć. Ale napisz że są 2 sunie i pies.

Posted

tomcug napisał(a):
Dzisiaj spróbuję dodać zdjęcia do aukcji, wczoraj fotosik mi nie chciał działać. :mad:

i dogo i fotosik cosik wczoraj szwankowały