anouk92 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czy ktoś może maluchom zrobić allegro? Ja nie zapłąciłam ostatniego rachunku i mam zablokowane konto:oops: Quote
tomcug Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 anouk92 napisał(a):Czy ktoś może maluchom zrobić allegro? Ja nie zapłąciłam ostatniego rachunku i mam zablokowane konto:oops: Ja właśnie dzisiaj zapłaciłam. Mogę zrobić, tylko proszę o jakiś tekst, bo cienka jestem no i nowe zdjęcia by się przydały, bo psiaki na pewno urosły. Ostatnio troszkę jestem zagoniona, ale wystawię też aukcję Alterkowi, skoro masz konto zablokowane. Ale dopiero w czwartek, może być? :p Quote
anouk92 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tomcug napisał(a):Ja właśnie dzisiaj zapłaciłam. Mogę zrobić, tylko proszę o jakiś tekst, bo cienka jestem no i nowe zdjęcia by się przydały, bo psiaki na pewno urosły. Ostatnio troszkę jestem zagoniona, ale wystawię też aukcję Alterkowi, skoro masz konto zablokowane. Ale dopiero w czwartek, może być? :p Z Alterkiem na razie się wstrzymaj bo moja aukcja chyba nadal jest. Co do maluchów to niestety nie ma nowych zdjęć ale na razie można wystawić z takimi jakie są. Numer do P.Joanny 507-132-363 Quote
tomcug Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No to w czwartek coś spróbuję skleić i wystawię na Allego maluszki. Quote
Zmysł Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Od 2 do 10 maja jestem poza dogo, nie mogę jakoś edytować podpisu:shake: Quote
tomcug Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No właśnie ja też sporo się nagimnastykowałam, żeby coś zmienić. :shake: Momentami udaje się edycja, za chwilę wyskakuje informacja o błędzie. Pewnie coś z serwerem. Quote
tomcug Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Aniu, wczoraj zabrałam się do robienia Allegro maluszkom, ale Wujcio Zmysł doradził, bym się z tydzień wstrzymała. Podobno masz być u psiaków i porobić im nowe, aktualne zdjęcia (jeśli tego nie wiedziałaś, to już wiesz :evil_lol: :cool3:). Co Ty na to? Ja oczywiście obiecałam wystawić i to zrobię. Quote
anouk92 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tomcug napisał(a):Aniu, wczoraj zabrałam się do robienia Allegro maluszkom, ale Wujcio Zmysł doradził, bym się z tydzień wstrzymała. Podobno masz być u psiaków i porobić im nowe, aktualne zdjęcia (jeśli tego nie wiedziałaś, to już wiesz :evil_lol: :cool3:). Co Ty na to? Ja oczywiście obiecałam wystawić i to zrobię. Tomcug wystaw na razie allegro z takimi zdjęciami jakie są. Na razie nie wiem kiedy będzie można podjechać do Joanny żeby zrobić zdjęcia maluchom - ja czasowo wymiękam ale może jakoś się uda. Quote
tomcug Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dobrze, teraz biegne do pracy, ale znalazłam w zakończonych aukcje maluszków, zrobię coś podobnego, bo ta jest fajna, ok? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=326576548 Podaj jeszcze proszę konkretnie kontakt telefoniczny i mailowy, bo nie wiem, kto to wystawiał i czyj to mail. Quote
anouk92 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tomcug napisał(a):Dobrze, teraz biegne do pracy, ale znalazłam w zakończonych aukcje maluszków, zrobię coś podobnego, bo ta jest fajna, ok? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=326576548 Podaj jeszcze proszę konkretnie kontakt telefoniczny i mailowy, bo nie wiem, kto to wystawiał i czyj to mail. Tomcug może być ta aukcja tylko zostaw numer P.Joanny 507-132-363 Quote
tomcug Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 anouk92 napisał(a):Tomcug może być ta aukcja tylko zostaw numer P.Joanny 507-132-363 Wystawiłam maluszki, zobaczymy. Quote
tomcug Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Aniu, zdjęcia bardzo fajne, ale napisz, czy to są dwie suczki? A zdjęcia trzeciego szczyniorka nie masz? Bo dodałabym do aukcji, tylko muszę wiedzieć, które to maluszki. Quote
anouk92 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 tomcug napisał(a):Aniu, zdjęcia bardzo fajne, ale napisz, czy to są dwie suczki? A zdjęcia trzeciego szczyniorka nie masz? Bo dodałabym do aukcji, tylko muszę wiedzieć, które to maluszki. To są 2 sunie. Psiak przebywa w innym miejscu i na razie nie mam jego zdjęć. Ale napisz że są 2 sunie i pies. Quote
tomcug Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dzisiaj spróbuję dodać zdjęcia do aukcji, wczoraj fotosik mi nie chciał działać. :mad: Quote
Zmysł Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 tomcug napisał(a):Dzisiaj spróbuję dodać zdjęcia do aukcji, wczoraj fotosik mi nie chciał działać. :mad: i dogo i fotosik cosik wczoraj szwankowały Quote
Recommended Posts