Betbet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 mam cudowny dom dla szczeniaka w typie onka. dom sprawdzony, odszedł ich ukochany pies, a wiedzą, że zajmuję sie adopcjami wiec zdali sie na mnie. rozumieją jak wiele jest psów w potrzebie i choć rozpaczają strasznie, to chcą jak najszybciej dać dom nowej bidzie. tylko musi być szczeniak, onek-onkowaty. w domu jest już jeden pies, łagodny, bezkonfliktowy, nieduży. pies miałby do dysopozycji ogród, w nim przebywałby wiekszosc czasu, w ogrodzie jest buda, ale jeśli tlyko psy chcą to wchodzą do przedsionka domu . absolutnie żaden kojec czy łańcuch! tylko domek daleko odemnie. Świnoujście Quote
Zmysł Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 te maluchy nie sa niestety onkowate, ale dzięki za kontakt, może inne ... Quote
Zmysł Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Niestety, maluchy nie są onkowate:shake: Quote
tomcug Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Maluszki nadal bez Opiekunów, to smutne bardzo :-(. Quote
anouk92 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Proszę zerknijcie na ten wątek - potrzebne fanty i osoby do pomocy. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108468[/URL] Quote
Zmysł Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Zupełna cisza. Zero telefonów, maili. Nie wiem, co się dzieje:shake: Quote
tomcug Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Zmysł']Zupełna cisza. Zero telefonów, maili. Nie wiem, co się dzieje:shake:[/quote] Wydawałoby się, że takie maleństwa będą rozchwytywane a tu kicha......... Quote
Zmysł Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='tomcug']Wydawałoby się, że takie maleństwa będą rozchwytywane a tu kicha.........[/quote] megakicha!!! Quote
tomcug Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ale ja nieustannie będę pokazywać maluszki!!!! Quote
Recommended Posts