Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Tomcug, allegro kosztuje, a Ty tyle psiaków wystawiasz.Chciałbym się dorzucić do tych kosztów;)

Nie ma mowy, jak zbankrutuję to pogadamy, na razie jest wszystko w porządku. Ty działasz bardzo dużo tak bezpośrednio, "w terenie" i bardzo konkretnie, to ja chociaż tak. ;)

Posted

tomcug napisał(a):
Nie ma mowy, jak zbankrutuję to pogadamy, na razie jest wszystko w porządku. Ty działasz bardzo dużo tak bezpośrednio, "w terenie" i bardzo konkretnie, to ja chociaż tak. ;)

to "chociaż" ma duży rozmiar. dzięki:loveu:

Posted

[quote name='GoskaGoska']a jakiej wielokosci będę te szczeniaki? w ogloszeniu znalazlam, ze w Kielcach kobieta szuka szczeniaczka ( chlopca) , a nie wiem tez gdzie sá twoje malenstwa, jak cos to pisz na maila [email protected]
Ja jestem ze świętokrzyskiego, a szczeniaczki są w Warszawie - tylko wystawiam aukcję. Zmysł się wypowie, jakie będą pieski, bo je widział. Zajrzyj też na wątek kieleckich szczeniaków, mam je w podpisie, wystarczy kliknąć i wątek się otworzy.