tomcug Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Kolejna aukcja skończyła się przed chwilą. Wystawiam od nowa, zobaczymy. :cool1: Quote
Zmysł Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Tomcug, allegro kosztuje, a Ty tyle psiaków wystawiasz.Chciałbym się dorzucić do tych kosztów;) Quote
tomcug Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zmysł napisał(a):Tomcug, allegro kosztuje, a Ty tyle psiaków wystawiasz.Chciałbym się dorzucić do tych kosztów;) Nie ma mowy, jak zbankrutuję to pogadamy, na razie jest wszystko w porządku. Ty działasz bardzo dużo tak bezpośrednio, "w terenie" i bardzo konkretnie, to ja chociaż tak. ;) Quote
GoskaGoska Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a jakiej wielokosci będę te szczeniaki? w ogloszeniu znalazlam, ze w Kielcach kobieta szuka szczeniaczka ( chlopca) , a nie wiem tez gdzie sá twoje malenstwa, jak cos to pisz na maila [email protected] Quote
Zmysł Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 tomcug napisał(a):Nie ma mowy, jak zbankrutuję to pogadamy, na razie jest wszystko w porządku. Ty działasz bardzo dużo tak bezpośrednio, "w terenie" i bardzo konkretnie, to ja chociaż tak. ;) to "chociaż" ma duży rozmiar. dzięki:loveu: Quote
tomcug Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='GoskaGoska']a jakiej wielokosci będę te szczeniaki? w ogloszeniu znalazlam, ze w Kielcach kobieta szuka szczeniaczka ( chlopca) , a nie wiem tez gdzie sá twoje malenstwa, jak cos to pisz na maila [email protected] Ja jestem ze świętokrzyskiego, a szczeniaczki są w Warszawie - tylko wystawiam aukcję. Zmysł się wypowie, jakie będą pieski, bo je widział. Zajrzyj też na wątek kieleckich szczeniaków, mam je w podpisie, wystarczy kliknąć i wątek się otworzy. Quote
Zmysł Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Tomcug to już nawet bladym świtem przypomina o maluchach;) Quote
tomcug Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Już dwie osoby obserwują maluszki na Allegro. :cool1: Quote
Recommended Posts