tomcug Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Zmysł napisał(a):I nikt o nie nie pyta I to jest najbardziej przykre. Psiaki naprawdę ładne, co jest nie tak? Quote
tomcug Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Maluszki to wyjątkowi pechowcy. Jak nic, to nic. Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Przydałyby się nowe foteczki każdego psiaka, zrobiłbym całkiem nową aukcję z aktualnymi zdjęciami. Tylko, że jak na razie to odzewu żadnego z tego Allegro. :shake: Ale coś trzeba robić, może w koncu coś ruszy. Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Zmysł napisał(a):Postaram się zrobić w tym tygodniu To tak przy okazji, wiem, że zajęć Ci nie brakuje. Nie chodziło mi o to, by popędzać, bo ostatnio sama też nie wyrabiam się z niczym i wiem, jakie to denerwujące. Chciałoby się tyle zrobić, doba za krótka... Quote
Zmysł Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 tomcug napisał(a):To tak przy okazji, wiem, że zajęć Ci nie brakuje. Nie chodziło mi o to, by popędzać, bo ostatnio sama też nie wyrabiam się z niczym i wiem, jakie to denerwujące. Chciałoby się tyle zrobić, doba za krótka... ja wiem, spróbuję, ale to jest ciężkie, bo dotrzeć do maluchów można jedynie w określonych godzinach, które dla mnie są mocno niewygodne Quote
Recommended Posts