piotrek_b Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 zabrany z ulicy - 23.02.br ok. godz. 12 błąkał sie w okolicy Przybyszewskiego/Łęczycka (Łódź) :-( Ma ok. 3 miesiące - beżowy maluch (pies). Kundelek w typie - trudno powiedzieć - chyba miał być z niego Chi, Piesek ma czerwona obrożę z cekinami nie posiada zadnej identyfikacji Wstępnie obejrzany przez weta. Teraz jest u mnie (tel. 664 532 968 - Piotrek)
anetta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :mdleje: o rany :loveu: Pokaż się bo cie nie widać :lol:
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Mały jest cudny! Patrzyłam na gumtree.pl i na gazeta.pl, ale nie ma żadnego ogłoszenia o zaginięciu
piotrek_b Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 właściciele posesji, przy której został znaleziony "Sajgon" ( robocze imię) mają mój nr tel. :cool3: jutro rozkleję info w tym miejscu :roll: Sajgonek jest niemożliwy: skacze biega "fruwa" podgryza moje dziewczyny - jest nie do złapania - trzeba go skorumpować smakołykiem temperament niespotykany :-o
Ziutka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ależ On piękny :loveu: Dobrze maleństwo, że trafiłeś na Piotrka :cool3:
Reno2001 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Może zadzwoń tez do schroniska w Łodzi i zostaw info, ze taki psiak jest u ciebie. Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42
Ziutka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nikt nie szuka Sajogna :shake: Więc zapewne trzeba będzie mu szukać lada chwila domku jeśli właściciel się nie zgłosi. Piotuś ma w domu prawdziwy "sajgon" :diabloti:
oktawia6 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 piotrek_b napisał(a): właściciele posesji, przy której został znaleziony "Sajgon" ( robocze imię) mają mój nr tel. :cool3: jutro rozkleję info w tym miejscu :roll: Sajgonek jest niemożliwy: skacze biega "fruwa" podgryza moje dziewczyny - jest nie do złapania - trzeba go skorumpować smakołykiem temperament niespotykany :-o Piotrek: nie wiem jak mam określic: :eek2:-jest przepiękny! nie wydaj go byle komu! ostra selekcja - podpisanie umowy adopcyjnej-wzór mogę Ci przesłac na maila-możesz tutaj go napisac-by znów jako zbędna zabawka nie trafił na ulcę-szczególnie jako żywa maskotka do domów z małymi dziecmi!
piotrek_b Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Hulka gryzie go ostro po doopie a on wisi jej na brodzie i tak qrwa walcują - a tera śpi ale zaraz sie obudzi i będzie skakał po ścianach, to jakaś odmiana jest taka czy co - może to mix błyskawicy z piorunem :eviltong: [email protected]
piotrek_b Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 oktawia6 napisał(a):czyli bawią się małe psotniki!:evil_lol: w doopie mam taką zabawę - wole mieć pięć suk niż jednego takiego psa :angryy: ale teraz nadal śpi - oczywiście w łóżku, dziewczyny są normalnie oburzone :-o chcesz go? mogę ci go dać - bierz :evil_lol:
oktawia6 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='piotrek_b'] w doopie mam taką zabawę - wole mieć pięć suk niż jednego takiego psa :angryy: ale teraz nadal śpi - oczywiście w łóżku, dziewczyny są normalnie oburzone :-o chcesz go? mogę ci go dać - bierz :evil_lol: śpi w łóziu biedactwo-malutki szczeniaczek dlatego szaleje-gorzej by było gdyby był osowiały P.S. ja mam również do adpcji maluszka Jacuszka:cool3: jutro Ci wyślę umowę adopcyjną-bo jest na drugim kompie
Reno2001 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No tak to jest z maluchami, a ponieważ juz na pierwszy rzut oka widac, że molosem to on nie jest :evil_lol:, to nie ma co liczyc, że usiądzie na miejscu z doopą...:cool3: Jakie mały ma już ogłoszenia???
piotrek_b Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Reno2001 napisał(a):No tak to jest z maluchami, a ponieważ juz na pierwszy rzut oka widac, że molosem to on nie jest :evil_lol:, to nie ma co liczyc, że usiądzie na miejscu z doopą...:cool3: Jakie mały ma już ogłoszenia??? na razie jest ogłoszony tutaj i na stronie schronu. Dziś poproszę sympatyczną młoda kobietę, która ma wprawę w ogłoszeniach aby ... :p
Medorowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nie mogę przestać o nim myśleć... chyba oszaleję:evil_lol: Dajcie mi trochę czasu, muszę to przemyśleć:roll:
oktawia6 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Medorowa-piękny mały pasowałby do Ciebie:cool1:
Ziutka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 oktawia6 napisał(a):Medorowa-piękny mały pasowałby do Ciebie:cool1: Tak...tak...tak...zgadzam się Oktą :loveu:
piotrek_b Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 siemanko, moja drogie Panie, Ziuteczko Ty jesteś wprawiona w ogłoszeniach, ja bym prosił Cię (zaraz napisze ci na priv o co biega). Piesek biorąc pod uwagę, ze ma ok. trzy miesiące jeszcze urosnie ale będzie raczej mały :eviltong:
Medorowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='oktawia6']Medorowa-piękny mały pasowałby do Ciebie:cool1: Buhahaha przynajmniej jakaś odmiana by była:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ziutka']Tak...tak...tak...zgadzam się Oktą :loveu: ;) [quote name='piotrek_b']siemanko, moja drogie Panie, Ziuteczko Ty jesteś wprawiona w ogłoszeniach, ja bym prosił Cię (zaraz napisze ci na priv o co biega). Piesek biorąc pod uwagę, ze ma ok. trzy miesiące jeszcze urosnie ale będzie raczej mały :eviltong: Planowałam bulteriera, co prawda nie teraz, ale jako kolejnego psa przy najbliższej możliwości:roll: Ale że niestety w najbliższym czasie taka możliwość raczej by nie nastąpiła więc...;);)( Co nie oznacza, że owy bullek prędzej czy później i ze mną zamieszka:loveu:) Całkiem prawdopodobne, że od października zamieszkam we Wrocku, dlatego kwestia trzeciego, a raczej drugiego dużego psa raczej za szybko w rachubę nie wchodziła;) Ponadto coraz częściej są problemy z wywozem bullowatych za granicę, a że jestem osobą młodą ( :B-fly: ) musze brać wszystkie ewentualne opcje/rozwiązania pod uwagę. On naprawdę podbił moje serce ... Niby wszystko pięknie, cacy, ale jest to żywe stworzenie, dlatego naprawdę muszę przemyśleć wszystkie za i przeciw . piotrek_b jak myślisz, do jakich mniej więcej rozmiarów urośnie piesek??
Recommended Posts