Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hexa ma około roku. Czeka w warmińsko-mazurskim schronisku już tak długo... Jest średnio-dużą, sznaucerowatą sunią. Co ją wyróżnia? Może oczy? Może uszy? A może jest taka, jak pozostałych 200 potrzebujących psów? Zdjęcia z Hexą w roli głównej są zwykle nieciekawe, jako że znajduje się ona w boksie, w którym oprócz niej znajduje się 20 innych, niesterylizowanych suk.Dochodzi tam często do pogryzień, a nawet zagryzień, więc śpieszmy się z pomocą dla tego czarnego pieseczka..
Pracownicy schroniska mówią, że jest to spokojna sunia, a także, że bardzo lubi pieszczoty. Toleruje inne psy. Czworonogów takich, jak ona jest w schronie mnóstwo. Każdy tylko czeka na swoją szansę, na kogoś, kto odmieni im życie...
Może Tobie właśnie Hexa zapadnie w serce?
Może obraz jej smutnych oczu nie da Ci pozostawić jej sprawy obojętnie?
Może od dziś nie będziesz już tak do końca wolny... będziesz wciąż pod wpływem uroku tej ślicznej, psiej damy?

Kontakt w sprawie adopcji:
Ania-Rybc!a
email [email protected]
GG 5722414
GSM 691364660

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
śliczna jest psinka!!! kurcze przydałyby się ładniejsze fotki - wiem jak o nie trudno wiem :placz:

Postaram się, jak tylko będę mogła, obiecuję.

Posted

[quote name='Vitka']JA mam tylko jedno jej zdjęcie. Ona jest bardzo ruchliwa i trudno jej zrobić zdjęcie bo zawsze stoi przy siatce i chce żeby ją głaskać :)

:multi::loveu: dopiero tutaj widać jak wygląda!!! - rewelacyjna jest!!! :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
obiecanki cacanki :obrazic:

Proszę się tu na mnie nie obrażać, bo mam tyle spraw na głowie, że nie wyrabiam. W ostatnim czasie, do nowych domów, lub DT wydałam ok. 6 zwierzaków, a teraz szykują się kolejne 3 adopcje :)

Dzisiaj już późno, ale dodam, obiecuję.