Rybc!a Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Hexa ma około roku. Czeka w warmińsko-mazurskim schronisku już tak długo... Jest średnio-dużą, sznaucerowatą sunią. Co ją wyróżnia? Może oczy? Może uszy? A może jest taka, jak pozostałych 200 potrzebujących psów? Zdjęcia z Hexą w roli głównej są zwykle nieciekawe, jako że znajduje się ona w boksie, w którym oprócz niej znajduje się 20 innych, niesterylizowanych suk.Dochodzi tam często do pogryzień, a nawet zagryzień, więc śpieszmy się z pomocą dla tego czarnego pieseczka.. Pracownicy schroniska mówią, że jest to spokojna sunia, a także, że bardzo lubi pieszczoty. Toleruje inne psy. Czworonogów takich, jak ona jest w schronie mnóstwo. Każdy tylko czeka na swoją szansę, na kogoś, kto odmieni im życie... Może Tobie właśnie Hexa zapadnie w serce? Może obraz jej smutnych oczu nie da Ci pozostawić jej sprawy obojętnie? Może od dziś nie będziesz już tak do końca wolny... będziesz wciąż pod wpływem uroku tej ślicznej, psiej damy? Kontakt w sprawie adopcji: Ania-Rybc!a email [email protected] GG 5722414 GSM 691364660 Quote
madzia828 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Rybcia ale imię Hexa:evil_lol::evil_lol: ślicznusia:loveu: Quote
Rybc!a Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 madzia828 napisał(a):Rybcia ale imię Hexa:evil_lol::evil_lol: ślicznusia:loveu: Oj co, złe? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 śliczna jest psinka!!! kurcze przydałyby się ładniejsze fotki - wiem jak o nie trudno wiem :placz: Quote
Rybc!a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 malawaszka napisał(a):śliczna jest psinka!!! kurcze przydałyby się ładniejsze fotki - wiem jak o nie trudno wiem :placz: Postaram się, jak tylko będę mogła, obiecuję. Quote
Rybc!a Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Popytam koleżanki które ze mną ostatnio były: może one uchwyciły Hexę. Quote
Vitka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 JA mam tylko jedno jej zdjęcie. Ona jest bardzo ruchliwa i trudno jej zrobić zdjęcie bo zawsze stoi przy siatce i chce żeby ją głaskać :) Quote
Vitka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=33487&id_kat=11&pi=0 Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Vitka']JA mam tylko jedno jej zdjęcie. Ona jest bardzo ruchliwa i trudno jej zrobić zdjęcie bo zawsze stoi przy siatce i chce żeby ją głaskać :) :multi::loveu: dopiero tutaj widać jak wygląda!!! - rewelacyjna jest!!! :loveu: Quote
Rybc!a Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 malawaszka napisał(a)::multi::loveu: dopiero tutaj widać jak wygląda!!! - rewelacyjna jest!!! :loveu: A jaki ma wspaniały charakter! :loveu: Quote
Rybc!a Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Raczej średnio-duża. Bo sięga dosyć sporo za kolano. Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ależ ona mi się podoba na tej focie :loveu: Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hexa czarodziejko czarujemy domek!!!! Quote
Rybc!a Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 malawaszka napisał(a):Hexa czarodziejko czarujemy domek!!!! Malawaszka, ale śmieszny avatarek. Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 a dziękować :cool3: to moja Pepa - świnka Pepa ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hexalinko pokazujemy się światu!!!! Strasznie ślicznościowa panna z Ciebie!!! :loveu: Quote
Rybc!a Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Zrobiłam jej super zdjęcie w sobotę. Dzisiaj powinnam je wstawić. Quote
Rybc!a Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 malawaszka napisał(a):obiecanki cacanki :obrazic: Proszę się tu na mnie nie obrażać, bo mam tyle spraw na głowie, że nie wyrabiam. W ostatnim czasie, do nowych domów, lub DT wydałam ok. 6 zwierzaków, a teraz szykują się kolejne 3 adopcje :) Dzisiaj już późno, ale dodam, obiecuję. Quote
Recommended Posts