Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia są super! :) Dodaję część na pierwszą stronę.

Hexa jest bardzo sprytną i spostrzegawczą suczką. Jako pierwsza zawsze informuje całe schronisko o nadchodzących ludziach! :)

Posted

na tym zdjeciach (przynajmniej dla mnie) wydaje sie mniejsz niz jest. to duza imponujaca sunia. fajna jest. Nietuzinkowa dla nietuzinkowych ludzi.

pies jak z tej piosenki :" lapy łapy cztery łapy...a na łapach pies kudłaty......kto dogoni psa kto dogoni psa...:Dog_run:!

czy jakos tak:oops:

Posted

Tam wejsc nie mozna. na spacer tez nie mozna zabrac, a ona do krat raczej nie podchodzi. stoi zawsze na tej budzie. Nie jestem w stanie powiedziec dokad mi np. siega. Ale naprawde jest duza. Nie jak dog, ale wieksza od Onka. Cos pomiedzy. Naprawde duza jest. Rybcia jak myslisz..jaka ona duza jest?

Posted

malawaszka napisał(a):
Duża to znaczy jakiej wielkości?

Mniejsza, a na pewno drobniejsza od sznaucera olbrzyma.
Nie wydaje mi się, żeby była większa od owczarka. ;)
I podchodzi, podchodzi do ludzi, tylko trzeba wołać i cmokać ;)

Posted

Jezu, mnie ona sie wydaje olbrzymia. Cmokasz tam? jak ja cmoknelam:evil_lol: to zara sie wszystkie zbiegly i byl sajgon w piachu. Nie cmokam tam juz:evil_lol:

Tak czy siak, sunia w góre.

nie widzialas moze tego szczeniorka kremowego mojej sasiadki w schronie. Ja pojde jutro, najpozniej pojutrze i sprawdze.

Posted

ona jest piekna :) jak bylam z rybcia to na budzie lezala ..ale wydaje mi sie ze jest troche wieksza niz sznaucer sredni ale szczuplejsza :roll: