Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

85km od Białegostoku są ludzie... Niepełnosprawni...
Wzięli skąć amstaffkę, brązową pręgowaną z ciętymi uszami. Mają ją od 24 stycznia 2008r. więc niedługo.
Po co wzięli? Do pilnowania ogródka.
Niestety, jak na normalnego amstaffa przystało sunia nie szczeka. Tak więc muszą się jej jak najszybciej pozbyć...

Czy ktoś może pomóc w opłaceniu hotelu dla suni? Koszt 15zł za dobę.
Niestety nie wiemy nawet jak sunia wygląda.
W sobote sunia zostanie zabrana.
Choć nie ma alternatywy co dalej...

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

ze zdjęciami to trzeba dla mnie jak dla blondynki( w końcu nią jestem) tutorial ze zdjęciami i opisami. dlaczego rozkręcę komputer i złożę, podłączę cokolwiek się da, przeinstaluję system a nie daję rady z imageshack czy jak to się nazywa:shake: w razie czego zgłaszam się do cykania fotek - tylko gorzej ze wstawianiem. p.s.jak uważasz, czy Sonia jest w typie bardziej amstaffa czy pitbulla?sama już nie wiem. dostała roboczą ksywę - tchórzofreta:diabloti: jeden wet podciągnął pod pita a drugi pod asta:p

• 2 months later...
Posted

doddy napisał(a):
85km od Białegostoku są ludzie... Niepełnosprawni...
Wzięli skąć amstaffkę, brązową pręgowaną z ciętymi uszami. Mają ją od 24 stycznia 2008r. więc niedługo.
Po co wzięli? Do pilnowania ogródka.
Niestety, jak na normalnego amstaffa przystało sunia nie szczeka. Tak więc muszą się jej jak najszybciej pozbyć...

Czy ktoś może pomóc w opłaceniu hotelu dla suni? Koszt 15zł za dobę.
Niestety nie wiemy nawet jak sunia wygląda.
W sobote sunia zostanie zabrana.
Choć nie ma alternatywy co dalej...

sliczny ja tesz wzielam z akcji psa i jestem szczesliwa bo jest moim sercem jest caly dzien ze mna spi potrzebowalam jej a ona mnie dzieki wam wolontariusze i tobie wandziu dziekuje tereska z sonia z Zabrza

Posted

jestem szczesliwa i obiecuje pomagac tesz jestem wolontariuszkom ale pomagaml ludziom dzieciom byc potrzebnym to jest sens zycia a nie krzywdzic nie rozumie ludzi jak po ilus latach wyzucaja psa to ma dusze

Posted

doddy - hopla to może i mam , ale jak nie mieć jak co rusz trzeba zmieniać!
to się wyciera sierść, to się brudzi(od łańcuszka np.).
A że od razu przy wymianie można poszaleć:razz: to co ja na to poradzę:p
I jak to zostało powiedziane w znanym kabarecie: "A można fajnie wyglądać??":cool3:

tereska witaj;)
"byc potrzebnym to jest sens zycia"
pięknie powiedziane

Alicja [SIZE=2]wątek odkopałaś, wygrzebałaś spod ziemi.
[SIZE=1]Dzięki za wsparcie w imieniu Odiego