Jump to content
Dogomania

Bez szans, bez nadziei. Chora DOBERMANKA we Wrocławiu.zostaje w DT!

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ina jest już u Ani, już się w niej zakochała. Mówi, że to wspaniała, kochana, pieszczotliwa panienka! Kupiła jej karmę, którą poradził jej wet (pokazała wyniki badań) i kochaniutka ma noge w gipsie, Ania musi jeździć przez 4 dni na zaszczyki.
Ale się ciesze!!!!!

Posted

Jeśli chodzi o finanse, to wszystkie koszty przejęła fundacja Dobermann-Nothilfe.
No, chyba, że Ania bedzie chciała ja zostawić na zawsze, wtedy bedziemy musieli jej pomóc. ;)

Posted

Sunia, kiedy się zorientowała, że ją zabieram, okazała się jeszcze bardziej kochana niż wcześniej- zostałam dokładnie wycałowana :loveu: (swoją drogą, one wszystkie takie, czy ja trafiam na wyjątkowo całuśne dobki?)
Panna jest zachipowana, na szczepienia trzeba poczekać z podleczeniem.

Mam nadzieję jeszcze się zobaczyć z suczydełkiem i Asią :cool3:, zreszta musze jej dac resztę papierków, no i oczywiście gdyby chciała zostawić sunię (a wcale bym się nie zdziwiła :evil_lol:), to przepiszemy na nią umowę adop. i chipa.

Posted

SUnia jest wyjatkowo całuśna..... to chyba cecha dobeczków w ogóle!
Tak sie cieszę że jest już bezbieczna. Dzięi WSZYSTKIM cioteczkom!!!!

A kto ma noge w gipsie!!!!!???????

Posted

Ania pisze:
Ina jest słodziutka :) bardzo towarzyska - lgnie do ludzi. Na spacerach bardzo żywiołowa pomimo nóżki w gipsie. Zaczepna w stosunku do innych psów.
W domu nie rozrabia i najchętniej śpi w swoim kocu, czasami tylko obgryzając swój gips ale kołnierz załatwi sprawę ;)
Przepraszam że wcześniej nie pisałam ale ale to były trochą męczące dni z powodu wyjazdów do schronu, ale teraz wszystkie tabletki dla niej mam u siebie więc nie muszę jej męczyć tymi wyjazdami :)
ps. Następnym razem wezmę ze sobą aparat i zrobię lepsze zdjęcia :)

Zdjęcia zaraz będą, mam nadzieje, że cioteczki z Nadziei Dobermana wstawią ;)
dziekuje!

Posted

Nowe wiesci:
jak obiecałam przesyłam zdjęcia lepszej jakości :) (zaraz zostaną wklejone)
razem z Iną pojechaliśmy dzisiaj do moich dziadków na wsi. W samochodzie sunia leżała grzecznie.
A co do kotów to hmm... pogoniła wszystkie :)