marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Miki']Dzięki, przynajmniej na koniec dnia trochę wesołości. Po spacerze z jednym z moich psów potrzeba mi dobrego słowa. Przepraszam za offa, idę śledzić cioteczkę;)[/QUOTE] Dobre słowo i pozytywne mysli to masz u nas jak w banku, prawda Patosik :p ale jeszcze zdrac nam , którą cioteczke będziesz śledzić :cool1: ( zauważ , że pytam w liczbie mnogiej). Patos tez na pewno jest ciekawy :razz: Quote
Miki Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marysia55']Dobre słowo i pozytywne mysli to masz u nas jak w banku, prawda Patosik :p ale jeszcze zdrac nam , którą cioteczke będziesz śledzić :cool1: ( zauważ , że pytam w liczbie mnogiej). Patos tez na pewno jest ciekawy :razz:[/quote] No jak to którą, Ciebie kochana oczywiście. Patos na pewno wie:loveu: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Miki']No jak to którą, Ciebie kochana oczywiście. Patos na pewno wie:loveu:[/QUOTE] o kuczę, od inwigilacji tutaj to jestem ja :diabloti:. Irenka może cos na ten temat powiedzieć :p. Chyba żeby zachować 'incognito" pójdę spać :lol:. Patos idziemy na zasłużony odpoczynek, trochę snu sie nam nalezy :p:p Quote
Miki Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marysia55']o kuczę, od inwigilacji tutaj to jestem ja :diabloti:. Irenka może cos na ten temat powiedzieć :p. Chyba żeby zachować 'incognito" pójdę spać :lol:. Patos idziemy na zasłużony odpoczynek, trochę snu sie nam nalezy :p:p[/quote] Śpijcie dobrze, ale "szpieg z krainy deszczowców" - to ja:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Miki']Śpijcie dobrze, ale "szpieg z krainy deszczowców" - to ja:diabloti:[/QUOTE] zapomniałaś dodać 'karrramba" i zatrzeć łapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miki Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='marysia55']zapomniałaś dodać 'karrramba" i zatrzeć łapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A skąd wiesz, że nie zacierałam łapek?:diabloti: A w ogóle, to musiałam wziąć pod uwagę mój wściekły budzik nastawiony na 5 i iść spać:p Quote
mysza 1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Co słychać u naszego przystojniaka? Miewa ataki, jak zdrówko? Quote
irenaka Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Potwierdzam, non stop jestem [COLOR=black][FONT=Verdana]inwigilowana[/FONT][/COLOR] przez Marysię:loveu:. Zero prywatności. I przyznam, że dobrze mi z tym. Czuć obecność bratniej duszy na ramieniu, kiedy świat się wali, pomaga żyć:-) Miki:loveu: a jakie Ty masz kłopoty z psiakiem? Może sam powinien czytać te wszystkie lektury, aby wiedzieć czego ma nie robić:evil_lol: Quote
irenaka Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='mysza 1']Co słychać u naszego przystojniaka? Miewa ataki, jak zdrówko?[/quote] Też czekam na wieści. Dość długo nie ma żadnych. Ostatnio było super!! Quote
magda222 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='irenaka']Miki:loveu: a jakie Ty masz kłopoty z psiakiem?[/quote] Też jestem ciekawa :roll: Quote
marysia55 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='irenaka']Potwierdzam, non stop jestem [COLOR=black][FONT=Verdana]inwigilowana[/FONT][/COLOR] przez Marysię:loveu:. Zero prywatności. I przyznam, że dobrze mi z tym. [B]Czuć obecność bratniej duszy na ramieniu[/B], kiedy świat się wali, pomaga żyć:-) [/QUOTE] Irenko :loveu: jesteś pewna z tym ramieniem. Wiesz, tak sobie myślę, że ryzykantka jesteś. Ja taki okruszek :oops: ... no chyba , że chodzi tylko i wyłącznie o duszę :evil_lol: [QUOTE] Miki:loveu: a jakie Ty masz kłopoty z psiakiem? Może [B]sam powinien czytać te wszystkie lektury[/B], aby wiedzieć czego ma nie robić:evil_lol:[/QUOTE] zdecydowanie jestem na TAK, wtedy ciotka Miki wcześniej by zachodziła na Dogo, a tak to znowu będę musiała jakąś łapkę zastawić. Pomagierów nie widać, [B]Patos pewnie chrapie już w najlepsze[/B]. I też mi sie bardzo cni za jakimis nowymi (dobrymi) wiadomościami :lol: Quote
marysia55 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Miki']No jak to którą, Ciebie kochana oczywiście. Patos na pewno wie:loveu:[/QUOTE] "uprzejmie donoszę", że cioteczka Miki 'jak powiedziała tak zrobiła'. Zostałam z inwigilowana. Przyłapałam ciotuchne na swoim profilu ' karramba' :knuje: Quote
Miki Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='marysia55']"uprzejmie donoszę", że cioteczka Miki 'jak powiedziała tak zrobiła'. Zostałam z inwigilowana. Przyłapałam ciotuchne na swoim profilu ' karramba' :knuje:[/quote] No, u mnie słowo - rzecz święta Quote
Miki Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='irenaka'] Miki:loveu: a jakie Ty masz kłopoty z psiakiem? Może sam powinien czytać te wszystkie lektury, aby wiedzieć czego ma nie robić:evil_lol:[/quote] To jest bardzo słuszna uwaga. Nie potrafię mu przekazać, co tam wyczytałam i stąd kłopoty. Mój piesek kochany w domu, grzeczny na Mazurach( choć ze swych gonitw powraca zbyt -jak na mój gust- szerokim łukiem) w Warszawie na spacerach jest okropny. Szczególnie teraz po powrocie z wakacji, upojony przestrzenią i wolnością. Ciągnie na smyczy jak oszalały, nie słucha komend, zupełnie mnie nie zauważa, goni koty, wskakuje ludziom do samochodów, chce się gryźć z każdym napotkanym psem i wylizać wszystkie siki. W nocy jest mało bodźców, można jeszcze jakoś wytrzymć. W dzień - masakra. Boję się, że jakiś pies go pogryzie, ze zerwie mi sie ze smyczy, że wyrwie mi się pod samochód. Wiem - pierwsza sprawa - uciąć to i owo. Mam taki lęk przed narkozą. Z ostatniej jaką miał, udało się go cudem wybudzić. Widziałam jak leżał i nie oddychał. Po zdenerwowaniu lekarki widziałam jak było źle. Później po szczepionce dostał jakiegoś paraliżu. Piszczał i przewracał się. Przeszło mu dopiero na widok lekarza. Boję się, że zrobię mu krzywdę. I jeszcze tz, który broni sprawy jakby chodziło o jego własne. Tak to jest:roll: . Quote
Freya73 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Czesc, co slychac u Patosa? Pzdr, Freya Quote
Miki Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Oj Patosku, Twoje cioteczki dziś imprezują czy jak?:lol: A nie, wychodzą powoli z ukrycia. Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Miki']Oj Patosku, Twoje cioteczki dziś imprezują czy jak?:lol: [B]A nie, wychodzą powoli z ukrycia.[[/B][/QUOTE] czyżbys o mnie mówiła "szpiegu z krainy deszczowców":evil_lol: dzisiaj musiałam z mężem wypić drinka z okazji rocznicy slubu ( nie powiem której) i stąd moja póżniejsza wizytacja na wątku Patosa. Jestem usprawiedliwiona :p:p:p Quote
Miki Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marysia55']czyżbys o mnie mówiła "szpiegu z krainy deszczowców":evil_lol: dzisiaj musiałam z mężem wypić drinka z okazji rocznicy slubu ( nie powiem której) i stąd moja póżniejsza wizytacja na wątku Patosa. Jestem usprawiedliwiona :p:p:p[/quote] A widzisz, jaki ze mnie "tajemniczy Don Pedro" - wykryłam, że imprezujesz:evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Miki']A widzisz, jaki ze mnie "tajemniczy Don Pedro" - [B]wykryłam, że imprezujesz:evil[/B]_lol:[/QUOTE] też mi impreza z mężem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Miki Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marysia55']też mi impreza z mężem :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Ja tam mogłabym nawet z mężem :roll:, może dlatego, że nigdy go w domu nie ma :evil_lol:. Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Miki']Ja tam mogłabym nawet z mężem :roll:, może dlatego, że nigdy go w domu nie ma :evil_lol:.[/QUOTE] a mój na okrągło w domu siedzi , pewnie dlatego to żadna frajda :diabloti: Patos :loveu: zrobimy malutki wypad nocą na pierwsza stronę, może coś z tego wyjdzie :cool1: Quote
Freya73 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czesc Patos, ciotka Freya porywa Cie na poranna rozgrzewke :painting:. Quote
PaulinaB Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dostawa fotek, u Patosa wszystko gra, chłopak ma się bardzo dobrze! [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/3027/dsc0765.jpg[/IMG] [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9302/dsc0767z.jpg[/IMG] [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1391/dsc0769g.jpg[/IMG] Quote
PaulinaB Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3827/dsc0772r.jpg[/IMG] Quote
PaulinaB Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 No i chyba narazie to tyle, bo zdjecia sie nie chcą załadować zapchany serwer jutro powinno byc lepiej to wkleje resztę zdjec ze spacerku;) Quote
Recommended Posts