Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Miki']Dzięki, przynajmniej na koniec dnia trochę wesołości. Po spacerze z jednym z moich psów potrzeba mi dobrego słowa.
Przepraszam za offa, idę śledzić cioteczkę;)[/QUOTE]
Dobre słowo i pozytywne mysli to masz u nas jak w banku, prawda Patosik :p
ale jeszcze zdrac nam , którą cioteczke będziesz śledzić :cool1: ( zauważ , że pytam w liczbie mnogiej). Patos tez na pewno jest ciekawy :razz:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Dobre słowo i pozytywne mysli to masz u nas jak w banku, prawda Patosik :p
ale jeszcze zdrac nam , którą cioteczke będziesz śledzić :cool1: ( zauważ , że pytam w liczbie mnogiej). Patos tez na pewno jest ciekawy :razz:[/quote]

No jak to którą, Ciebie kochana oczywiście. Patos na pewno wie:loveu:

Posted

[quote name='Miki']No jak to którą, Ciebie kochana oczywiście. Patos na pewno wie:loveu:[/QUOTE]
o kuczę, od inwigilacji tutaj to jestem ja :diabloti:. Irenka może cos na ten temat powiedzieć :p. Chyba żeby zachować 'incognito" pójdę spać :lol:. Patos idziemy na zasłużony odpoczynek, trochę snu sie nam nalezy :p:p

Posted

[quote name='marysia55']o kuczę, od inwigilacji tutaj to jestem ja :diabloti:. Irenka może cos na ten temat powiedzieć :p. Chyba żeby zachować 'incognito" pójdę spać :lol:. Patos idziemy na zasłużony odpoczynek, trochę snu sie nam nalezy :p:p[/quote]

Śpijcie dobrze, ale "szpieg z krainy deszczowców" - to ja:diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']zapomniałaś dodać 'karrramba" i zatrzeć łapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

A skąd wiesz, że nie zacierałam łapek?:diabloti:
A w ogóle, to musiałam wziąć pod uwagę mój wściekły budzik nastawiony na 5 i iść spać:p

Posted

Potwierdzam, non stop jestem [COLOR=black][FONT=Verdana]inwigilowana[/FONT][/COLOR] przez Marysię:loveu:.
Zero prywatności. I przyznam, że dobrze mi z tym.
Czuć obecność bratniej duszy na ramieniu, kiedy świat się wali, pomaga żyć:-)
Miki:loveu: a jakie Ty masz kłopoty z psiakiem?
Może sam powinien czytać te wszystkie lektury, aby wiedzieć czego ma nie robić:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Potwierdzam, non stop jestem [COLOR=black][FONT=Verdana]inwigilowana[/FONT][/COLOR] przez Marysię:loveu:.
Zero prywatności. I przyznam, że dobrze mi z tym.
[B]Czuć obecność bratniej duszy na ramieniu[/B], kiedy świat się wali, pomaga żyć:-)
[/QUOTE]
Irenko :loveu: jesteś pewna z tym ramieniem. Wiesz, tak sobie myślę, że ryzykantka jesteś. Ja taki okruszek :oops: ... no chyba , że chodzi tylko i wyłącznie o duszę :evil_lol:
[QUOTE] Miki:loveu: a jakie Ty masz kłopoty z psiakiem?
Może [B]sam powinien czytać te wszystkie lektury[/B], aby wiedzieć czego ma nie robić:evil_lol:[/QUOTE]
zdecydowanie jestem na TAK, wtedy ciotka Miki wcześniej by zachodziła na Dogo, a tak to znowu będę musiała jakąś łapkę zastawić. Pomagierów nie widać, [B]Patos pewnie chrapie już w najlepsze[/B].
I też mi sie bardzo cni za jakimis nowymi (dobrymi) wiadomościami :lol:

Posted

[quote name='Miki']No jak to którą, Ciebie kochana oczywiście. Patos na pewno wie:loveu:[/QUOTE]
"uprzejmie donoszę", że cioteczka Miki 'jak powiedziała tak zrobiła'. Zostałam z inwigilowana. Przyłapałam ciotuchne na swoim profilu ' karramba' :knuje:

Posted

[quote name='marysia55']"uprzejmie donoszę", że cioteczka Miki 'jak powiedziała tak zrobiła'. Zostałam z inwigilowana. Przyłapałam ciotuchne na swoim profilu ' karramba' :knuje:[/quote]

No, u mnie słowo - rzecz święta

Posted

[quote name='irenaka']
Miki:loveu: a jakie Ty masz kłopoty z psiakiem?
Może sam powinien czytać te wszystkie lektury, aby wiedzieć czego ma nie robić:evil_lol:[/quote]

To jest bardzo słuszna uwaga. Nie potrafię mu przekazać, co tam wyczytałam i stąd kłopoty.
Mój piesek kochany w domu, grzeczny na Mazurach( choć ze swych gonitw powraca zbyt -jak na mój gust- szerokim łukiem) w Warszawie na spacerach jest okropny. Szczególnie teraz po powrocie z wakacji, upojony przestrzenią i wolnością. Ciągnie na smyczy jak oszalały, nie słucha komend, zupełnie mnie nie zauważa, goni koty, wskakuje ludziom do samochodów, chce się gryźć z każdym napotkanym psem i wylizać wszystkie siki. W nocy jest mało bodźców, można jeszcze jakoś wytrzymć. W dzień - masakra. Boję się, że jakiś pies go pogryzie, ze zerwie mi sie ze smyczy, że wyrwie mi się pod samochód.
Wiem - pierwsza sprawa - uciąć to i owo. Mam taki lęk przed narkozą. Z ostatniej jaką miał, udało się go cudem wybudzić. Widziałam jak leżał i nie oddychał. Po zdenerwowaniu lekarki widziałam jak było źle. Później po szczepionce dostał jakiegoś paraliżu. Piszczał i przewracał się. Przeszło mu dopiero na widok lekarza. Boję się, że zrobię mu krzywdę. I jeszcze tz, który broni sprawy jakby chodziło o jego własne.
Tak to jest:roll:
.

Posted

[quote name='Miki']Oj Patosku, Twoje cioteczki dziś imprezują czy jak?:lol:
[B]A nie, wychodzą powoli z ukrycia.[[/B][/QUOTE]
czyżbys o mnie mówiła "szpiegu z krainy deszczowców":evil_lol: dzisiaj musiałam z mężem wypić drinka z okazji rocznicy slubu ( nie powiem której) i stąd moja póżniejsza wizytacja na wątku Patosa. Jestem usprawiedliwiona :p:p:p

Posted

[quote name='marysia55']czyżbys o mnie mówiła "szpiegu z krainy deszczowców":evil_lol: dzisiaj musiałam z mężem wypić drinka z okazji rocznicy slubu ( nie powiem której) i stąd moja póżniejsza wizytacja na wątku Patosa. Jestem usprawiedliwiona :p:p:p[/quote]

A widzisz, jaki ze mnie "tajemniczy Don Pedro"
- wykryłam, że imprezujesz:evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']też mi impreza z mężem :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Ja tam mogłabym nawet z mężem :roll:, może dlatego, że nigdy go w domu nie ma :evil_lol:.

Posted

[quote name='Miki']Ja tam mogłabym nawet z mężem :roll:, może dlatego, że nigdy go w domu nie ma :evil_lol:.[/QUOTE]
a mój na okrągło w domu siedzi , pewnie dlatego to żadna frajda :diabloti:
Patos :loveu: zrobimy malutki wypad nocą na pierwsza stronę, może coś z tego wyjdzie :cool1:

Posted

Dostawa fotek, u Patosa wszystko gra, chłopak ma się bardzo dobrze!

[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/3027/dsc0765.jpg[/IMG]

[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9302/dsc0767z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1391/dsc0769g.jpg[/IMG]