Miki Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O przeleciała:multi:, a ja tak se dzisiaj o 5 rano myślałam - może wejść na dogo, może tam ciotka Agata grasuje:evil_lol: a dzisiaj to się na ciotkę Marysię zasadzę:evil_lol: Witaj Patosku! Quote
Miki Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jest i Marysia:multi:. Czy zajrzy do Patoska? Quote
marysia55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agata51']Ja tylko się melduję i lecę dalej. [IMG]http://www.heathersanimations.com/witches/witch.gif[/IMG][/QUOTE] wróciła nam urlopowiczka, ale jakaś zmęczona bo na miotle lata :evil_lol: Ciekawe czy [B]Miki[/B] :loveu: zasadzi się czy tylko "obiecanki-cacanki" :p Quote
marysia55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Miki']Jest i Marysia:multi:. Czy zajrzy do Patoska?[/QUOTE] chyba nam sie cioteczko posty zlazły do kupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miki Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='marysia55']chyba nam sie cioteczko posty zlazły do kupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ano się zlazły. Byłyśmy punktualne:evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Miki']Ano się zlazły. Byłyśmy punktualne:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] to się nazywa pełna synchronizacja :p:p Quote
Romi Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='marysia55']to się nazywa pełna synchronizacja :p:p[/quote] jak w szwajcarskim zegarku :eviltong: Quote
magda222 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='marysia55']to się nazywa pełna synchronizacja :p:p[/quote] Albo bractwo dusz ;) Quote
irenaka Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Madzia! Ja wiem, że Tobie może nie wypada, ale dzisiaj weszłam na Twój wątek i popłakałam się:-(. Nie możesz kochanie sama walczyć i z brakiem pieniędzy i paraliżem Sary:-( Jeżeli ktoś czyta ten wątek i może wspomóc Madzię i Sarę to gorąco polecam pamięci ten wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sara-owczarek-niemiecki-juz-bezpieczna-w-hoteliku-szukamy-domu-138428/[/URL] Część ludzi wycofało się ze stałych deklaracji i na dodatek paraliż Sary ( na szczęście chyba ustępuje) spowodował, że chyba Madzia nie ma spokojnych nocy. Ona się nie przyzna a ja to wiem:-(. Quote
magda222 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dziękuję za pamięć i dobre słowo :oops: Quote
marysia55 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 północ na zegarze i marysia zagląda do Patoska,ciekawe czy Miki juz się czai :lol: Quote
marysia55 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='irenaka']Madzia! Ja wiem, że Tobie może nie wypada, ale dzisiaj weszłam na Twój wątek i popłakałam się:-(. Nie możesz kochanie sama walczyć i z brakiem pieniędzy i paraliżem Sary:-( Jeżeli ktoś czyta ten wątek i może wspomóc Madzię i Sarę to gorąco polecam pamięci ten wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sara-owczarek-niemiecki-juz-bezpieczna-w-hoteliku-szukamy-domu-138428/[/URL] Część ludzi wycofało się ze stałych deklaracji i na dodatek paraliż Sary ( na szczęście chyba ustępuje) spowodował, że chyba Madzia nie ma spokojnych nocy. Ona się nie przyzna a ja to wiem:-(.[/QUOTE] zaraz pójdę na ten wątek zobaczyc jak mogę pomóc. mam nadzieję , że inne cioteczki zaglądajace na wątek Patoska tez tam zapukają. Quote
Miki Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='marysia55']północ na zegarze i marysia zagląda do Patoska,ciekawe czy Miki juz się czai :lol:[/quote] A ja dzisiaj spóźniona - przyszło mi lekcje odrabiać - w sensie dosłownym niestety:razz: Quote
marysia55 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Miki']A ja dzisiaj spóźniona - przyszło mi lekcje odrabiać - w sensie dosłownym niestety:razz:[/QUOTE] dobra, dobra .... i niby mamy w to uwierzyć :cool3::cool3: Quote
Miki Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='marysia55']dobra, dobra .... i niby mamy w to uwierzyć :cool3::cool3:[/quote] Czy ja wiem? No niekoniecznie. Obym tylko potrafiła wyjaśnić jutro - no nie dzisiaj - przyszłej wetce (podobno) niutonowe wysiłki:cool3: Quote
marysia55 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Miki']Czy ja wiem? No niekoniecznie. Obym tylko potrafiła wyjaśnić jutro - no nie dzisiaj - przyszłej wetce (podobno) [B]niutonowe wysiłki:cool3:[/QUOTE] [/B] aaa .... tego juz nie pamietam :evil_lol: Quote
Miki Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='marysia55'][/b] aaa .... tego juz nie pamietam :evil_lol:[/quote] Ja też tego nie pamiętam:placz: dobranoc Quote
magda222 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Bardzo przepraszam Was i Patoska za offa,ale zobaczcie jaka bida: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/blagamy-o-dt-maly-chory-kundelek-z-interwencji-my-nie-mamy-dla-niego-miejsca-147248/[/url] Quote
irenaka Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Ja niektórym moim koleżankom z tego wątku, za te noce rozmówki goferki i lody postawię. Kiedy Wy śpicie dziewczyny?:crazyeye: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='irenaka']Ja niektórym moim koleżankom z tego wątku, za te noce rozmówki goferki i lody postawię. [B]Kiedy Wy śpicie dziewczyny?:crazyeye:[/B][/QUOTE] w nocy Irenko, w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Patosek , dzisiaj troche wcześniej zawitałam do ciebie :p, zaczaimy sie razem na cioteczkę Miki :evil_lol: Quote
Miki Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marysia55']Patosek , dzisiaj troche wcześniej zawitałam do ciebie :p, zaczaimy sie razem na cioteczkę Miki :evil_lol:[/quote] No śmieją się ze mnie razem z Patoskiem:eviltong::lol: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [CENTER][SIZE="3"][B]"Mamy Cię"[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE] Patos ty zachodzisz z lewa, ja z prawa i cioteczki Miki jest nasza :loveu:[/CENTER] Quote
Miki Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dzięki, przynajmniej na koniec dnia trochę wesołości. Po spacerze z jednym z moich psów potrzeba mi dobrego słowa. Takie toto postrzelone :roll: - zamówiłam sobie kolejną książkę o wychowaniu - podobno rewelacyjna:cool3:. Rewelacyjna to ona będzie, jak sobie go weźmie i sama wyprowadzi na ten spacer. Wiem, ja mam go za karę i dlatego, że bałam się, że nikt z nim nie wytrzyma. Jest kochany, ale.... Przepraszam za offa, idę śledzić cioteczkę;) Quote
Recommended Posts