Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O przeleciała:multi:, a ja tak se dzisiaj o 5 rano myślałam - może wejść na dogo, może tam ciotka Agata grasuje:evil_lol:

a dzisiaj to się na ciotkę Marysię zasadzę:evil_lol:

Witaj Patosku!

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Ja tylko się melduję i lecę dalej.
[IMG]http://www.heathersanimations.com/witches/witch.gif[/IMG][/QUOTE]
wróciła nam urlopowiczka, ale jakaś zmęczona bo na miotle lata :evil_lol:

Ciekawe czy [B]Miki[/B] :loveu: zasadzi się czy tylko "obiecanki-cacanki" :p

Posted

[quote name='marysia55']chyba nam sie cioteczko posty zlazły do kupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ano się zlazły. Byłyśmy punktualne:evil_lol::evil_lol:

Posted

Madzia! Ja wiem, że Tobie może nie wypada, ale dzisiaj weszłam na Twój wątek i popłakałam się:-(.
Nie możesz kochanie sama walczyć i z brakiem pieniędzy i paraliżem Sary:-(
Jeżeli ktoś czyta ten wątek i może wspomóc Madzię i Sarę to gorąco polecam pamięci ten wątek:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sara-owczarek-niemiecki-juz-bezpieczna-w-hoteliku-szukamy-domu-138428/[/URL]

Część ludzi wycofało się ze stałych deklaracji i na dodatek paraliż Sary ( na szczęście chyba ustępuje) spowodował, że chyba Madzia nie ma spokojnych nocy. Ona się nie przyzna a ja to wiem:-(.

Posted

[quote name='irenaka']Madzia! Ja wiem, że Tobie może nie wypada, ale dzisiaj weszłam na Twój wątek i popłakałam się:-(.
Nie możesz kochanie sama walczyć i z brakiem pieniędzy i paraliżem Sary:-(
Jeżeli ktoś czyta ten wątek i może wspomóc Madzię i Sarę to gorąco polecam pamięci ten wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sara-owczarek-niemiecki-juz-bezpieczna-w-hoteliku-szukamy-domu-138428/[/URL]
Część ludzi wycofało się ze stałych deklaracji i na dodatek paraliż Sary ( na szczęście chyba ustępuje) spowodował, że chyba Madzia nie ma spokojnych nocy. Ona się nie przyzna a ja to wiem:-(.[/QUOTE]
zaraz pójdę na ten wątek zobaczyc jak mogę pomóc. mam nadzieję , że inne cioteczki zaglądajace na wątek Patoska tez tam zapukają.

Posted

[quote name='marysia55']północ na zegarze i marysia zagląda do Patoska,ciekawe czy Miki juz się czai :lol:[/quote]

A ja dzisiaj spóźniona - przyszło mi lekcje odrabiać - w sensie dosłownym niestety:razz:

Posted

[quote name='marysia55']dobra, dobra .... i niby mamy w to uwierzyć :cool3::cool3:[/quote]

Czy ja wiem? No niekoniecznie. Obym tylko potrafiła wyjaśnić jutro - no nie dzisiaj - przyszłej wetce (podobno) niutonowe wysiłki:cool3:

Posted

[quote name='Miki']Czy ja wiem? No niekoniecznie. Obym tylko potrafiła wyjaśnić jutro - no nie dzisiaj - przyszłej wetce (podobno) [B]niutonowe wysiłki:cool3:[/QUOTE]
[/B]
aaa .... tego juz nie pamietam :evil_lol:

Posted

Bardzo przepraszam Was i Patoska za offa,ale zobaczcie jaka bida:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/blagamy-o-dt-maly-chory-kundelek-z-interwencji-my-nie-mamy-dla-niego-miejsca-147248/[/url]

Posted

[quote name='irenaka']Ja niektórym moim koleżankom z tego wątku, za te noce rozmówki goferki i lody postawię.
[B]Kiedy Wy śpicie dziewczyny?:crazyeye:[/B][/QUOTE]

w nocy Irenko, w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']Patosek , dzisiaj troche wcześniej zawitałam do ciebie :p, zaczaimy sie razem na cioteczkę Miki :evil_lol:[/quote]

No śmieją się ze mnie razem z Patoskiem:eviltong::lol:

Posted

Dzięki, przynajmniej na koniec dnia trochę wesołości. Po spacerze z jednym z moich psów potrzeba mi dobrego słowa. Takie toto postrzelone :roll: - zamówiłam sobie kolejną książkę o wychowaniu - podobno rewelacyjna:cool3:. Rewelacyjna to ona będzie, jak sobie go weźmie i sama wyprowadzi na ten spacer.
Wiem, ja mam go za karę i dlatego, że bałam się, że nikt z nim nie wytrzyma. Jest kochany, ale....
Przepraszam za offa, idę śledzić cioteczkę;)