PaulinaB Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/2193/dsc1454o.jpg[/IMG] [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/3595/dsc1457.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Marzenia się spełniają. Moje też, jak widzę psiaki na spacerze poza ogrodem. Ciągną jak konie pociągowe:evil_lol:, ale się nauczą. Zdjęcia super:multi:!! Quote
PaulinaB Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='irenaka']Marzenia się spełniają. Moje też, jak widzę psiaki na spacerze poza ogrodem. Ciągną jak konie pociągowe:evil_lol:, ale się nauczą. Zdjęcia super:multi:!![/quote] Ciągną, ale nie cały czas, chodzą ładnie na smyczy, Patos w ogóle ładnie zachowuje sie w mieście, na spacerach we Wrocławiu ładnie spacerował! Quote
irenaka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='PaulinaB']Ciągną, ale nie cały czas, chodzą ładnie na smyczy, Patos w ogóle ładnie zachowuje sie w mieście, na spacerach we Wrocławiu ładnie spacerował![/quote] Figielek w domu u Justynki i Aneczki też ładnie nauczył się chodzić. Pewnie byli lekko podenerwowani, może szelki zakładaj, będzie im i Wam wygodniej. Quote
mysza 1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Patos śliczny tylko to rozciąganie forum doprowadza mnie do szału:angryy: Quote
majku33krakow Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='mysza 1']Patos śliczny tylko to rozciąganie forum doprowadza mnie do szału:angryy:[/quote] mnie tez to wkurza Quote
PaulinaB Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='mysza 1']Patos śliczny tylko to rozciąganie forum doprowadza mnie do szału:angryy:[/quote] Mysza jesteś pierwszą osobą, która zwróciła mi na to uwagę nikt wcześniej nic nie mówił, że wstawiam zdjecia zle, wiec nie sądzilam ze cos jest nie tak bo u mnie wygladalo wszystko ok, ale juz Asior powiedziała co zmienic, poprawiłam zdjecia, czy teraz jest ok? Quote
mysza 1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='PaulinaB']Mysza jesteś pierwszą osobą, która zwróciła mi na to uwagę nikt wcześniej nic nie mówił, że wstawiam zdjecia zle, wiec nie sądzilam ze cos jest nie tak bo u mnie wygladalo wszystko ok, ale juz Asior powiedziała co zmienic, poprawiłam zdjecia, czy teraz jest ok?[/quote] Tak, dziękuję. Teraz jest super- Patosek sliczny:loveu: Quote
Asior Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 paulinko, bo niektóre komputery to sobie same przerabiaja. np ja widziałam jedno pod drugim, ale opera ma taką funkcję w sobie.. Inni widać mają inaczej ;) w regulaminie dogo jest tak, ze trzeba zdjęcia oddzielać enterami ;) Quote
agata51 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A ja mam to gdzieś. Na jakie konto pieniądze mam wysyłać? Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='PaulinaB'] bardzo prosimy o nie wpłacanie na konto hotelu pojedyńczych wpłat.[/QUOTE] [quote name='agata51']A ja mam to gdzieś. Na jakie konto pieniądze mam wysyłać?[/QUOTE] Agatka z tego wynika , że trzeba wszystko wpłacac na fundację, żeby pieniadze były w jednym miejscu i nie było problemu z rozliczaniem.Ja za wrzesień w takim razie wpłacam na konto fundacji z dopiskiem na Patosa. Wydaje mi sie, że sprawa jest wyjaśniona przez PaulinęB Quote
Freya73 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pozdrawiam Patosa i cala ekipe ;). Ciotka Freya Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :crazyeye: o matko , cały dzień nikt nie zaglądnął do Patosika :shake: Patosik jak sie czujesz pieseczku, wypatrujemy tego domku dla ciebie, ale na razie jakoś krucho :cool3:. Będzie lepiej na pewno :loveu: Quote
agata51 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Noc jeszcze taka krótka - nie starcza na wszystkie wątki. Idzie jesień - będzie lepiej. ;) Quote
marysia55 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 widzę, że nocny oblatywacz (czyli Agatka) zaglądnął w dzień do Patoska. Asiorku, a powiedz Ty kochaniutka, czy Patos ma jeszcze aktualne allegro?? i czy są jakieś zapytania o niego?? bo jakoś tak się cicho zrobiło . Gdyby trzeba było opłacic allegro to daj mi cynk :p:p Quote
Asior Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 krzyczkom się skończyło allegro jakiś tydzień temu, muszę wstawić, tylko ciągle brakuje mi czasu :( Quote
marysia55 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Freya73']Czesc , Co u Patosa slychac?[/QUOTE] no własnie, dobre pytanie. Jak widać coś nic nie słychać bo nawet ciotki o nim zapomniały . PATOS przypomina się ciotkom :mad: . Włazic i podnosić wątek, może tutaj na Dogo znajdziemy jakis domek, ale musi byc widac Patosa na pierwszej stronie :loveu: Quote
PaulinaB Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Freya73']Czesc , Co u Patosa slychac?[/quote] Faktycznie cisza na wątku... Patosik ma się bardzo dobrze, wszystko w porządeczku, dobrze się czuje, oznaków padaczki brak:loveu:, tylko jedno co jest baaardzo nie tak, to brak domku:placz: a chłopak taki fajny! A mam pytanko czy rozliczenia tak jak poprzednim razem mam wpisywać na wątku i do Neigh? Quote
marysia55 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='PaulinaB']Patosik ma się bardzo dobrze, wszystko w porządeczku, dobrze się czuje, oznaków padaczki brak:loveu:, tylko jedno co jest baaardzo nie tak, to brak domku:placz: a chłopak taki fajny![/QUOTE] coś Patosiku nie możemy namierzyć tego domku dla ciebie :shake:. Marnujesz się bidoku tak bez własnego ludzia :roll: Quote
agata51 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dogo znów nie chciało mnie wpuścić, Patosku! Ale pamiętam cały czas i dobre moce o domek dla ciebie błagam. Przy okazji, potrzebny jest ktoś z Krakowa lub okolic do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Jest szansa na domek dla Vertera: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/verter-wyciagniety-ze-schronu-przebywa-w-hoteliku-wspanialy-pies-szuka-domu-136842/index92.html[/URL] _Lara nie może nikogo znaleźć. Gdyby ktoś miał wolną "chwilkę", niech się z nią skontaktuje! Quote
PaulinaB Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Skoro nie dostałam zadnej odpowiedzi co do tego komu ma być podane rozliczenie, wpisuje je na wątku i wysyłam też na PW do Neigh tak jak ostatnio i prosze o przeslanie rozliczenia fundacji Rozliczenie 01-15.09.2009 Brak pojedyńczych wpłat na konto hotelu Pobyt w hotelu 15dnix15zl= 225zl Essentiale 30zl Biotyna 18zl Srodek przeciw kleszczom 13zl Luminal 25zl Suma 311zl Nr rachunku 42/09 Quote
Freya73 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [QUOTE] Patosik ma się bardzo dobrze, wszystko w porządeczku, dobrze się czuje, oznaków padaczki brak(...)[/QUOTE] Bardzo to pokrzepiajace wiesci, dziekujemy za info. Tymczasem zabieram psiaka na spacer. Quote
Recommended Posts