Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Miki']Oj odwiedzam Patosa, kasę styczniową przelałam. A może Patos się nie pogniewa za offa

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-transport-bielsko-podlaskie-w-wa-128492/[/URL]

Piękny, duży, łagodny pies koczuje przy szosie. Jest dla niego dt w Warszawie. Potrzebny transport Bielsk Podlaski - Warszawa.
Może ktos ma jakiś pomysł?[/QUOTE]

Moglibyśmy przywieźć psiaka do Warszawy, ale tylko w sobotę lub niedzielę. Jeżeli taka opcja wchodzi w grę to proszę o szczegóły ([email protected]).

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie przelałam na hotelik dla Patosa 47 zł z bazarków- 7 z obrusu i 40 za obrazki Krakowskie które z resztą zaraz zapakuje i wyśle do szczęśliwego nabywcy.Trzymaj się Patos:)

Posted

[quote name='Gosia/Krzys']Moglibyśmy przywieźć psiaka do Warszawy, ale tylko w sobotę lub niedzielę. Jeżeli taka opcja wchodzi w grę to proszę o szczegóły ([email protected]).[/quote]

Tak, bardzo ważne, żeby zabrać go jak najszybciej. Jest gdzieś przy szosie, nikt go nie przygarnął, tylko donoszą mu jedzenie.
Przekazałam Wasz namiar Żabusi - ona ma wszystkie dane.
Dzięki serdeczne

Posted

[quote name='basiapron']właśnie przelałam na hotelik dla Patosa 47 zł z bazarków- 7 z obrusu i 40 za obrazki Krakowskie które z resztą zaraz zapakuje i wyśle do szczęśliwego nabywcy.Trzymaj się Patos:)[/quote]
Dziękuję Basiu!:loveu:
A teraz niespodzianka.
Patos na nowej stronie razem z innymi psiakami z hotelu:

[url=http://www.gazeta.niepolomice.com/index.php?option=com_content&task=view&id=525&Itemid=106]e-Gazeta Niepołomicka - Zaopiekuj się mną[/url]

Posted

[quote name='irenaka']Dziękuję Basiu!:loveu:
A teraz niespodzianka.
Patos na nowej stronie razem z innymi psiakami z hotelu:

[URL="http://www.gazeta.niepolomice.com/index.php?option=com_content&task=view&id=525&Itemid=106"]e-Gazeta Niepołomicka - Zaopiekuj się mną[/URL][/quote]

super psiaki:loveu::loveu:

ale Irenko u Patosa nie wyswietla sie zaden opis jak sie wejdzie w link tylko zdjecie, niewiem czy to tylko mi???

Posted

[quote name='irenaka']I tak Cię kocham:loveu:[/quote]

I vice versa:evil_lol::evil_lol:

a tak na marginesie ponawiam zaproszenie do naszych lublinieckich lasów i domku w lesie;);) psy równiez mile widziane:evil_lol:

Posted

Chciałam Was przeprosić, że mnie nie było na wątku.
Byłam w sobotę w Niepołomicach, ale przemarzłam a wczoraj chyba coś mnie próbowało rozłożyć.
Patosik:loveu: kwitnie. Jest zdecydowanie w lepszej kondycji zwłaszcza psychicznej. Pięknie biega ( ale śmiesznie) i główkę już dumnie podnosi do góry.
Zdecydowanie to nie ja jestem Jego ulubienicą ale wujek Romek.:shake:
Znowu coś sobie szeptali do ucha i Romek zdobywał serce Patosa smakołykami.
Nie podsłuchiwałam (bo to przecież męskie rozmowy), ale Patos był zadowolony.

Posted

[quote name='Gosia/Krzys']Moglibyśmy przywieźć psiaka do Warszawy, ale tylko w sobotę lub niedzielę. Jeżeli taka opcja wchodzi w grę to proszę o szczegóły ([EMAIL="[email protected])."][email protected]).[/EMAIL][/quote]

Bardzo Wam dziękuję.:Rose:

I Patosowi, że użyczył swojego wątku.:loveu:
Kolejna psina bezpieczna w dt :multi::multi:

Posted

[quote name='irenaka']Chciałam Was przeprosić, że mnie nie było na wątku.
Byłam w sobotę w Niepołomicach, ale przemarzłam a wczoraj chyba coś mnie próbowało rozłożyć.
Patosik:loveu: kwitnie. Jest zdecydowanie w lepszej kondycji zwłaszcza psychicznej. Pięknie biega ( ale śmiesznie) i główkę już dumnie podnosi do góry.
Zdecydowanie to nie ja jestem Jego ulubienicą ale wujek Romek.:shake:
Znowu coś sobie szeptali do ucha i Romek zdobywał serce Patosa smakołykami.
Nie podsłuchiwałam (bo to przecież męskie rozmowy), ale Patos był zadowolony.[/quote]

Buziaki dla wujka Romka! Od ciotki w moim wieku to nic zdrożnego. Fakt, w męskie rozmowy raczej się nie mieszajmy. Oj, Patos, szczęściarzu...

Posted

[LEFT][FONT=Arial][SIZE=2]Pozwalam sobie "zaśmiecić wątek. Ponieważ od miesiąca lutego psy z Krzyczek zostają prawdopodobnie bez pieniędzy na utrzymanie bardzo proszę o pomoc.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial]Link do wątku psiaków z Krzyczek:[/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-w-imieniu-tych-ktore-ocalaly-prosimy-o-domy-115276/index68.html#post11656237"]Krzyczki – w imieniu tych które ocalały prosimy o domy!![/URL][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial]Jeżeli ktoś będzie chciał przeznaczyć swój 1% podatku na rzecz Fundacji znajdzie tam "instrukcję".[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Calibri]Ps.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Calibri]Bardzo proszę osoby które są zainteresowane wpłatą swojego podatku na podaną fundację o wstrzymanie się do czasu sprawdzenia przez fundację, czy faktycznie już za 2008 rok takie rozliczenie będzie możliwe.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/LEFT]

Posted

[quote name='irenaka'][LEFT][FONT=Arial][SIZE=2]Pozwalam sobie "zaśmiecić wątek. Ponieważ od miesiąca lutego psy z Krzyczek zostają prawdopodobnie bez pieniędzy na utrzymanie bardzo proszę o pomoc.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial]Link do wątku psiaków z Krzyczek:[/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-w-imieniu-tych-ktore-ocalaly-prosimy-o-domy-115276/index68.html#post11656237"]Krzyczki – w imieniu tych które ocalały prosimy o domy!![/URL][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial]Jeżeli ktoś będzie chciał przeznaczyć swój 1% podatku na rzecz Fundacji znajdzie tam "instrukcję".[/FONT][/LEFT]
[/quote]

Na tą Fundacje nie możemy przeznaczyć 1% swojego podatku, gdyż stała się Organizacja Pożytku Publicznego dopiero w tym roku (a rozliczamy się za 2008 r.) !!!

Posted

[quote name='irenaka']Romku! Iza ma to sprawdzić, dlatego jeszcze nie poprawiłam.
Może coś napiszę na czerwono.[/quote]

Jak uważasz, tak zrób(cie). Mnie się wydaje że Izba Skarbowa się nie myli, no ale...

Posted

[quote name='irenaka']Rozmawiałam z Izą, jak sprawdzi to ta znać.[/quote]

Nie znam Izy (chyba)...ale bardzo jestem ciekawy co powie !!!
Wydawało mi się że link do Monitora Rządowego który zamieściłem na wątku krzyczkowskim to wystarczający dowód, no ale...co dwie głowy to nie jedna.

Posted

[quote name='Romi']Nie znam Izy (chyba)...ale bardzo jestem ciekawy co powie !!!
Wydawało mi się że link do Monitora Rządowego który zamieściłem na wątku krzyczkowskim to wystarczający dowód, no ale...co dwie głowy to nie jedna.[/quote]

Izę znasz ( Katowice).
W Monitorze Rządowym ukazuje się lista OPP na koniec listopada.
Lista uzupełniająca ukazuje się w marcu. I te dwie listy są dopiero pełną listą OPP upoważnianą do takich odpisów. Pytanie, czy fundacja będzie na tej liście i będzie miała prawo do 1% ?
Nie mam zamiaru nikogo wprowadzać w błąd, bo gdybym to zrobiła pieniądze wpłacone na fundację w dobrej wierze, nie będą przez skarbówkę przelane na konto fundacji.

Posted

[quote name='irenaka']Izę znasz ( Katowice).
W Monitorze Rządowym ukazuje się lista OPP na koniec listopada.
Lista uzupełniająca ukazuje się w marcu. I te dwie listy są dopiero pełną listą OPP upoważnianą do takich odpisów. Pytanie, czy fundacja będzie na tej liście i będzie miała prawo do 1% ?
Nie mam zamiaru nikogo wprowadzać w błąd, bo gdybym to zrobiła pieniądze wpłacone na fundację w dobrej wierze, nie będą przez skarbówkę przelane na konto fundacji.[/quote]

Niech i tak będzie...

Posted

Cieszę się ,że Patos ma się coraz lepiej:loveu:
Mam tylko jedno pytanie !
To związku z tym ,ze nie chciałyście dać go do mnie za darmo.
Czy Patos ma opłacony pobyt w Niepołomicach?
Wydaje mi się, ze od momentu, kiedy Irena napisała,ze nie ma już kasy na Krzyczki i prosi o wsparcie - dziwnie cicho zrobiło się na watku.:shake::shake::shake: