Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']Ooooooooooooo wiedzialam kiedy mam wejść na wątek. Akurat trafiłam na zdjęcia. :multi:
Wiem, wiem, nie zasłużyłam, ale czasami tak się zdarza, że ktoś niezasłużenie dostaje nagrodę :oops:
Kurczee, tak myślę i myślę wpatrująć się jak sroka w gnat w mikroskop - co by tu można zrobić, żeby to nasze "wychudzone maleństwo" wreszcie znalazło swój dom.
Wiem,że "Kundla Burego.." już nie ma, ale podobno pani Hejda ma gdzieś w którejś gazecie swoją rubryczkę. Może by to cos dało. No i może jeszcze "uderzyć" do Dziennika?[/QUOTE]

Czy to wychudzone maleństwo, to niby Patula:cool3:
Ciociu Olu:loveu:, na kolana i czołgać się na Teatralne:evil_lol:
Do Dziennika już Tamb mi na wiosnę wszystkie psy ustawiła w kolejce i mam się nie upominać, bo jak się ukaże ogłoszenie i nie będzie domku, to Tamb sama powtarza w miarę wolnego miejsca w Dzienniku.
A do rubryczki Pani Hejdy nie mam namiaru:shake:. Nie wiesz kto ma? Napiszę prośbę o Patulkę i Amorka.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na kolanach to podobno do klasztoru w Mogile trzeba i tam dookoła ołtarza.
Ale na Teatralne muszę wreszcie się wybrać. Bo już mi zakręcili wodę na działce i teraz nie będę miala skróconego tygodnia w Krakowie. Cierpię srodze, że nie mogę już jeździć na działkę (tzn jeździć mogę, ale nie daj Bóg jakby trzeba bylo z czegoś skorzystać...) Ale za to do Patuli się napewno wybiorę. Może w piątek? Zahaczyć o Mistrzejowice?

Teraz też nie wiem kto ma namiary na Panią Hejdę, ale się dowiem (mam nadzieję)

Posted

[quote name='AMIGA']Na kolanach to podobno do klasztoru w Mogile trzeba i tam dookoła ołtarza.
Ale na Teatralne muszę wreszcie się wybrać. Bo już mi zakręcili wodę na działce i teraz nie będę miala skróconego tygodnia w Krakowie. Cierpię srodze, że nie mogę już jeździć na działkę (tzn jeździć mogę, ale nie daj Bóg jakby trzeba bylo z czegoś skorzystać...) Ale za to do Patuli się napewno wybiorę. Może w piątek? Zahaczyć o Mistrzejowice?

Teraz też nie wiem kto ma namiary na Panią Hejdę, ale się dowiem (mam nadzieję)[/QUOTE]

A mnie w ten piątek zabierzesz? Żebym nie musiała na hulajnodze zasuwać;)
Na kawkę się załapiesz;)

Jak nie masz namiaru na rubryczkę Pani Hejdy, to zapytam na wątku krakowskim.

Posted

[quote name='irenaka']A mnie w ten piątek zabierzesz? Żebym nie musiała na hulajnodze zasuwać;)
Na kawkę się załapiesz;)
[/QUOTE]

No toż właśnie pytam, czy mam zahaczyć o Mistrzejowice

Posted

[quote name='AMIGA']No toą właśnie pytam, czy mam zahaczyć o Mistrzejowice[/QUOTE]

Oczywista oczywistość:evil_lol:. Przypomnij mi o torebce!!!:oops:
Może jeszcze Sylwię, przez grzeczność zapytamy czy może być piątek?;)

Posted

A niech tam, zapytamy.
Ja teoretycznie moglabym tez jechać we środę, ale już koło godz. 20 muszę być w domu, żeby przychodzący po wyniki nie pocałowali klamki. A nie znam dnia ani godziny (głównie godziny) kiedy do mnie zawitają.

A Ty mi przypomnij, że mam dla Patulki 20 zł

Posted

[quote name='AMIGA']A niech tam, zapytamy.
Ja teoretycznie moglabym tez jechać we środę, ale już koło godz. 20 muszę być w domu, żeby przychodzący po wyniki nie pocałowali klamki. A nie znam dnia ani godziny (głównie godziny) kiedy do mnie zawitają.

A Ty mi przypomnij, że mam dla Patulki 20 zł[/QUOTE]

To może zostawmy ten piątek, jak Sylwii będzie pasować.
A której z cioteczek mamy dziękować za wpłatę? I czy jest świadoma;) tego, że Patuli postawimy piwko z pianką jak jest kasa?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ach, wczoraj moje dzieci przyssały się do kompa właściwie do rana i nie mogłam się wystarczająco naoglądać naszego Patoska. Oczywiście piękny jest wyjątkowo.:loveu: Dziękuję za piękne zdjęcia, dedykację i że Patosik tak pięknie wygląda.
Coś mi się zdaje, że głowa mu lekko zmalała:evil_lol:. Znam ten objaw, bo moja też ostatnio jakby mniejsza:diabloti:. Ale wcale się nie dziwię. Biedak po takim długim głodzie jaki zaliczył w swoim życiu musi się porządnie najeść.

Posted

Nic na tym wątku nie pisz Miki o jedzeniu, wejdzie Sylwia i pociągnie paskiem:evil_lol:
Jej konsekwencja mnie zdumiewa, ja patrzę w cudne oczy Patoska:loveu: i niczego nie jestem w stanie mu odmówić:oops:.

Posted

[quote name='irenaka']To może zostawmy ten piątek, jak Sylwii będzie pasować.
A której z cioteczek mamy dziękować za wpłatę? I czy jest świadoma;) tego, że Patuli postawimy piwko z pianką jak jest kasa?:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Dopiero dzisiaj zauważyłam, że mój post z odpowiedzią wczoraj wcięło :-(
A pisalam, że ta kasa jest od mojego znajomego - ja Ci o tym mówilam już daaawno, tylko jakoś okazji nie miałam, żeby Ci przekazać te pieniążki.
A co do piwa - to nie wiem, chyba jakoś cichcem będziemy musialy mu to piwko przemycić, bo wiadomo, ze od piwa brzuch rośnie i Sylwia nas przegoni jak zobaczy co niesiemy

Posted

[quote name='AMIGA']Dopiero dzisiaj zauważyłam, że mój post z odpowiedzią wczoraj wcięło :-(
A pisalam, że ta kasa jest od mojego znajomego - ja Ci o tym mówilam już daaawno, tylko jakoś okazji nie miałam, żeby Ci przekazać te pieniążki.
A co do piwa - to nie wiem, chyba jakoś cichcem będziemy musialy mu to piwko przemycić, bo wiadomo, ze od piwa brzuch rośnie i Sylwia nas przegoni jak zobaczy co niesiemy[/QUOTE]
To wujkowi bardzo dziękujemy:loveu::loveu: i obiecujemy, że na piwo nie pójdziemy:evil_lol:.

Posted

[quote name='irenaka']Nic na tym wątku nie pisz Miki o jedzeniu, wejdzie Sylwia i pociągnie paskiem:evil_lol:
Jej konsekwencja mnie zdumiewa, ja patrzę w cudne oczy Patoska:loveu: i niczego nie jestem w stanie mu odmówić:oops:.[/QUOTE]

No pewnie - tylko o piciu w kółko.:evil_lol: A ja owszem, ale zakąsić też lubię.

Posted

Zmiana tematu dziewczyny. Może nie wszyscy jeszcze mieli okazję dowiedzieć się, co dzieje się w Dyminach:-(.
Nie zostawiajmy dziewczyn z Kielc samych. Jeżeli ktoś może podpisać petycję, to bardzo proszę o to:

[URL]http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierz%C4%84t_w_kielcach_dyminy.html[/URL]

Zapraszam też w imieniu dziewczyn, 17 listopada do Kielc na manifestację, jeżeli ktoś nie będzie mógł jechać, to może pomoże w jej organizacji ? :
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas%21%21%21[/URL]

Dyminy dziś:-(:-(. Isadora7 powinna mieć za ten film, miejsce w niebie poza kolejnością
[video=youtube;oij7aauWQ-g]http://www.youtube.com/watch?v=oij7aauWQ-g[/video]

Posted

Oglądnęłam, poryczałam sie, podpisałam petycję ....... i co dalej ??? wierzyć, że więcej nie natrafimy już na żadną 'mordownię' ?? Mam przedziwne odczucie, że to tylko nasze pobożne życzenie i jest mi z tym źle jak cholera.

Posted

Mam dwie prośby dziewczyny, porozsyłajcie ten mój post dalej, do znajomych,na inne wątki gdzie jesteście. Może ktoś jeszcze nie podpisał petycji, może ktoś będzie mógł brać udział w manifestacji?
Druga prośba, równie ważna. Wpiszcie choć parę zdań wsparcia dla dziewczyn z Kielc i organizacji, które biorą udział w tej akcji. Link do wątku jest w moim poście.

Posted

Przepraszam Patosiku mam nadzieję, że mi wybaczysz uwielbiam cię ale ty masz tak dużo kochających cioteczek a te biedy nawet stałych deklaracji nie mają ;(
dziewczyny pomóżcie , nie możemy ich wysłać do schroniska :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/195482-Staruszek-Zenek-i-Jego-przyjaciel-Cyryl-za-dwa-tygodnie-pojad%C4%85-do-Mys%C5%82owic!!POMOCY[/url]!

Posted

[quote name='wenucja']Przepraszam Patosiku mam nadzieję, że mi wybaczysz uwielbiam cię ale ty masz tak dużo kochających cioteczek a te biedy nawet stałych deklaracji nie mają ;(
dziewczyny pomóżcie , nie możemy ich wysłać do schroniska :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/195482-Staruszek-Zenek-i-Jego-przyjaciel-Cyryl-za-dwa-tygodnie-pojad%C4%85-do-Mys%C5%82owic!!POMOCY[/url]![/QUOTE] juz tam jestem, ale faktycznie przydałoby się nas trochę więcej :-(

Posted

[quote name='Kocurek']Irenk wyczytalam na nk,ze dzis w programie "uwaga " na TVN bedzie program o tej mordowni o 19:45.

Patosku drapie za uszkiem:)[/QUOTE]

właśnie to oglądałam w "uwadze"- okropne. za tydzień ma być manifestacja.

Kochani zajrzyjcie proszę do Lenki, która ciągle bez domku - tuła się od Dt do DT i nic:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Lenka-czeka-na-zalegle-wplaty-brakuje-100-zl.-na-karme[/URL]!!!!

Posted

Udało mi się zdążyć przed północą zaglądnąć do Patoska i może zaśpiewam mu kołysankę ... chociaż może lepiej nie ... gotowy się obudzić z przerażeniem w uszach (kłapciatych):diabloti: