irenaka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Teraz coś;), na co wiele z Was czeka, bazarek z perfumami. Są boskie:eviltong: Pamiętacie? Miałam się w nich wykąpać:evil_lol:, ale sobie darowałam i macie szansę dziewczyny!!:multi: Zapraszam do licytacji. Nie obędzie się pewnie bez dobrej zabawy;). Cena powalająco niska:mdleje: Madziu:loveu:, dziękuję Ci pięknie za podarowanie ich na bazarek dla Patoska:calus: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupować-grosza-nie-żałować-dla-Patoska-do-06.10.?p=15459912#post15459912[/URL] Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Patosek, sorki że tak krótko ale lecę na bazarek :) Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='wtatara']dobranoc...............[/QUOTE] chyba dzisiaj latam za wtatarą :lol:, ale 'dobranoc' takie jakies suche ... a gdzie buzi :evil_lol: Quote
paulinken Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dziewczęta, a ja już jakiś nr konta dostałam? Bo się gubię. Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='paulinken']Dziewczęta, a ja już jakiś nr konta dostałam? Bo się gubię.[/QUOTE] Ja sama się gubię;). Konto jest jedno dla wszystkich psów. Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 Jeżeli chcesz zrobić wpłatę na Patoska to napisz w tytule przelewu : Krzyczki - Patos. Jeżeli chcesz, żeby wpłata trafiła na potrzeby Sonieczki lub Amorka : Krzyczki - Kraków Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dostałam nastepne 20 zl od mojego znajomego na Krzyczki. Wysłać na konto? Czy osobiście przy okazji przekazać? Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='AMIGA']Dostałam nastepne 20 zl od mojego znajomego na Krzyczki. Wysłać na konto? Czy osobiście przy okazji przekazać?[/QUOTE] Jak wolisz, mnie jest obojętne. Pięknie dziękuję Amiga:loveu: A co robisz dzisiaj wieczorem?;) Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Po godz. mniej więcej 19 się byczę, a bo co? :-) Quote
paulinken Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='irenaka']Ja sama się gubię;). Konto jest jedno dla wszystkich psów. Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 Jeżeli chcesz zrobić wpłatę na Patoska to napisz w tytule przelewu : Krzyczki - Patos. Jeżeli chcesz, żeby wpłata trafiła na potrzeby Sonieczki lub Amorka : Krzyczki - Kraków[/QUOTE] Przelałam. Ja już chyba coś u Was na allegro "kupowałam", bo miałam w przelewach :) Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='AMIGA']Po godz. mniej więcej 19 się byczę, a bo co? :-)[/QUOTE] A możesz się zacząć byczyć:evil_lol: o 18.30 u mnie w domu, a później jechać na wycieczkę?;) [quote name='paulinken']Przelałam. Ja już chyba coś u Was na allegro "kupowałam", bo miałam w przelewach :)[/QUOTE] Ale numer:evil_lol:, to znaczy, że nawet nie pamiętasz, że wierną fanką Krzyczek jesteś. Dziękuję!!!!:calus: Quote
paulinken Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='irenaka'] Ale numer:evil_lol:, to znaczy, że nawet nie pamiętasz, że wierną fanką Krzyczek jesteś. Dziękuję!!!!:calus:[/QUOTE] Na pewno! :) Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='irenaka']A możesz się zacząć byczyć:evil_lol: o 18.30 u mnie w domu, a później jechać na wycieczkę?;) :[/QUOTE] To wszystko zależy od tego, o ktorej godzinie przyjdzie do mnie doktorek po wyprodukowane przeze mnie wyniki. Z reguly jest tak koło godz. 19 (niestety najczęściej nawet trochę po) Do Patulka by się pojechalo?? Oj pojechaloby się Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='AMIGA']To wszystko zależy od tego, o ktorej godzinie przyjdzie do mnie doktorek po wyprodukowane przeze mnie wyniki. Z reguly jest tak koło godz. 19 (niestety najczęściej nawet trochę po) Do Patulka by się pojechalo?? Oj pojechaloby się[/QUOTE] A pewnie, że jadę, przecież mnie nosi:oops:. W sobotę było mało czasu na przytulanie, muszę nadrobić:evil_lol:. Quote
magda222 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ucałujcie też Patoska ode mnie :) Na allegro sprzedała się prawie połowa cegiełek :) Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='irenaka']A pewnie, że jadę, przecież mnie nosi:oops:. W sobotę było mało czasu na przytulanie, muszę nadrobić:evil_lol:.[/QUOTE] Czy nie pasuje Ci moja godzina? Ja zresztą bym musiała wziąć moją nową tymczasowiczkę, bo w czasie mojej nieobecności moje mieszkanie zamieniłoby się w strzępki i drzazgi :wallbash::wallbash: Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='magda222']Ucałujcie też Patoska ode mnie :) Na allegro sprzedała się prawie połowa cegiełek :)[/QUOTE] Amiga chce jechać ze mną, Ty chcesz też całować. Co jest z Wami?;) Konkurencję mi tylko robicie:evil_lol:. Allegro właśnie widziałam, to zdumiewające, że ludzie tak nam pomagają. Czy po zakończeniu aukcji, będziesz mogła przesłać do tych osób podziękowania ode mnie? Chciałam napisać parę słów od serca. [quote name='AMIGA']Czy nie pasuje Ci moja godzina? Ja zresztą bym musiała wziąć moją nową tymczasowiczkę, bo w czasie mojej nieobecności moje mieszkanie zamieniłoby się w strzępki i drzazgi :wallbash::wallbash:[/QUOTE] Zawiadomię tylko Sylwię, że będziemy razem i później. Zabieraj tego swojego potwora:loveu: a ja czekam. Będzie OK? Quote
Freya73 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Prosze przeslac szczegolne usciski dla Patoska od cioci Frey'i i uszanowanko dla Sylwii. Quote
Freya73 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='irenaka'][B][COLOR=red]A pewnie, że jadę, przecież mnie nosi:oops:[/COLOR][/B]. W sobotę było mało czasu na przytulanie, muszę nadrobić:evil_lol:.[/QUOTE] Taaak, nosi, nosi, biedna psina.:shake::loveu: Te diety cioci Irenki:loveu: wychodza Patoskowi bokiem.:) Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Freya73']Prosze przeslac szczegolne usciski dla Patoska od cioci Frey'i i uszanowanko dla Sylwii.[/QUOTE] Tak myślałam;), że jeszcze ciocia Madzia:loveu: będzie chciała ściskać Patoska. Brakuje jeszcze cioci Agatki, chyba nie była jeszcze dzisiaj u Patoska i nic nie wie;). Quote
Smyku Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Irenko , już jesteś wrócona ? Czekam na relacje co u Patosia . Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Smyku']Irenko , już jesteś wrócona ? Czekam na relacje co u Patosia .[/QUOTE] Jestem Haneczko, ale muszę odsikać Diankę, zgrać zdjęcia i będę się meldować;). Chwilkę to potrwa, ale relacja będzie. Quote
marysia55 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='irenaka']Jestem Haneczko, ale muszę odsikać Diankę, zgrać zdjęcia i będę się meldować;). Chwilkę to potrwa, ale relacja będzie.[/QUOTE] no to czekamy cierpliwie [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG] Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='marysia55']no to czekamy cierpliwie [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][/QUOTE] Faktycznie widzę, jak cierpliwie czekacie, zwłaszcza Ty:evil_lol:. Po pierwsze, nie macie pojęcia jak się cieszę, że pojechałam. To "tylko" dwa tygodnie na DT Patoska a zachowania zupełnie inne. Nasz Patosek to miodzio:eviltong:, zachowania wzorcowe i taka mordeczka szczęśliwa:loveu:. Żadnego skakania po stole, żebractwa. To się nazywa dobrze wychowany pies:laugh2_2::laugh2_2: Sylwia trzyma ostry rygor. Odpust był tylko na czas mojej wizyty, więc przekąsić coś dodatkowo można było;). Ciotka Irena nie jest od wychowywania i Patos o tym dobrze wie. To jest spryciarz, choć wcześniej o Patosku tak nie myślałam. Jest grzeczny, kotki które ma Sylwia ignoruje, ale oczywiście nie ich miski;). Ku mojemu zdziwieniu, Patosek zainteresował się piłeczką, bawił się jak szczeniak:multi:. Zero uwag do DT. Na dodatek Sylwia nie siedzi z założonymi rękami, tylko szuka domu dla Patoska wśród swoich znajomych, za co jestem bardzo wdzięczna:loveu:.Powiększamy krąg ludzi, którym bardzo zależy na Patosku. Zdjęcia mam, ale fatalne:oops:, bo nie zabrałam lampy błyskowej, skleroza nie boli;) Mam nadzieję, że chociaż te które mam ucieszą Was, tak jak mnie dzisiejsza wizyta u Patoska. Oczywiście wycałowałam naszego przystojniaka od każdej z Was, bez wyjątku. On tak kocha przytulanie, głaskanie, całusy, to pies marzenie:loveu:. Ludzie nie wiedzą co tracą, Patos w niezwykły sposób potrafi okazać miłość. Jest w nim tyle ciepła, tyle spokoju, że trudno zrozumieć, dlaczego jeszcze na ten dom czeka:-(. Quote
gonia66 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ale cudne wiesci:) Warto bylo czekac cierpliwie;P:D Quote
Recommended Posts