Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz coś;), na co wiele z Was czeka, bazarek z perfumami. Są boskie:eviltong:
Pamiętacie?
Miałam się w nich wykąpać:evil_lol:, ale sobie darowałam i macie szansę dziewczyny!!:multi:
Zapraszam do licytacji. Nie obędzie się pewnie bez dobrej zabawy;).
Cena powalająco niska:mdleje:
Madziu:loveu:, dziękuję Ci pięknie za podarowanie ich na bazarek dla Patoska:calus:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupować-grosza-nie-żałować-dla-Patoska-do-06.10.?p=15459912#post15459912[/URL]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']Dziewczęta, a ja już jakiś nr konta dostałam? Bo się gubię.[/QUOTE]

Ja sama się gubię;). Konto jest jedno dla wszystkich psów.
Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Kraków
nr konta PEKAO SA:
58 1240 1170 1111 0000 2420 9674
Jeżeli chcesz zrobić wpłatę na Patoska to napisz w tytule przelewu : Krzyczki - Patos.
Jeżeli chcesz, żeby wpłata trafiła na potrzeby Sonieczki lub Amorka : Krzyczki - Kraków

Posted

[quote name='AMIGA']Dostałam nastepne 20 zl od mojego znajomego na Krzyczki. Wysłać na konto? Czy osobiście przy okazji przekazać?[/QUOTE]
Jak wolisz, mnie jest obojętne. Pięknie dziękuję Amiga:loveu:
A co robisz dzisiaj wieczorem?;)

Posted

[quote name='irenaka']Ja sama się gubię;). Konto jest jedno dla wszystkich psów.
Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Kraków
nr konta PEKAO SA:
58 1240 1170 1111 0000 2420 9674
Jeżeli chcesz zrobić wpłatę na Patoska to napisz w tytule przelewu : Krzyczki - Patos.
Jeżeli chcesz, żeby wpłata trafiła na potrzeby Sonieczki lub Amorka : Krzyczki - Kraków[/QUOTE]

Przelałam. Ja już chyba coś u Was na allegro "kupowałam", bo miałam w przelewach :)

Posted

[quote name='AMIGA']Po godz. mniej więcej 19 się byczę, a bo co? :-)[/QUOTE]

A możesz się zacząć byczyć:evil_lol: o 18.30 u mnie w domu, a później jechać na wycieczkę?;)

[quote name='paulinken']Przelałam. Ja już chyba coś u Was na allegro "kupowałam", bo miałam w przelewach :)[/QUOTE]

Ale numer:evil_lol:, to znaczy, że nawet nie pamiętasz, że wierną fanką Krzyczek jesteś.
Dziękuję!!!!:calus:

Posted

[quote name='irenaka']A możesz się zacząć byczyć:evil_lol: o 18.30 u mnie w domu, a później jechać na wycieczkę?;)

:[/QUOTE]

To wszystko zależy od tego, o ktorej godzinie przyjdzie do mnie doktorek po wyprodukowane przeze mnie wyniki. Z reguly jest tak koło godz. 19 (niestety najczęściej nawet trochę po)

Do Patulka by się pojechalo?? Oj pojechaloby się

Posted

[quote name='AMIGA']To wszystko zależy od tego, o ktorej godzinie przyjdzie do mnie doktorek po wyprodukowane przeze mnie wyniki. Z reguly jest tak koło godz. 19 (niestety najczęściej nawet trochę po)

Do Patulka by się pojechalo?? Oj pojechaloby się[/QUOTE]
A pewnie, że jadę, przecież mnie nosi:oops:. W sobotę było mało czasu na przytulanie, muszę nadrobić:evil_lol:.

Posted

[quote name='irenaka']A pewnie, że jadę, przecież mnie nosi:oops:. W sobotę było mało czasu na przytulanie, muszę nadrobić:evil_lol:.[/QUOTE]
Czy nie pasuje Ci moja godzina? Ja zresztą bym musiała wziąć moją nową tymczasowiczkę, bo w czasie mojej nieobecności moje mieszkanie zamieniłoby się w strzępki i drzazgi :wallbash::wallbash:

Posted

[quote name='magda222']Ucałujcie też Patoska ode mnie :)

Na allegro sprzedała się prawie połowa cegiełek :)[/QUOTE]

Amiga chce jechać ze mną, Ty chcesz też całować. Co jest z Wami?;) Konkurencję mi tylko robicie:evil_lol:.
Allegro właśnie widziałam, to zdumiewające, że ludzie tak nam pomagają.
Czy po zakończeniu aukcji, będziesz mogła przesłać do tych osób podziękowania ode mnie? Chciałam napisać parę słów od serca.

[quote name='AMIGA']Czy nie pasuje Ci moja godzina? Ja zresztą bym musiała wziąć moją nową tymczasowiczkę, bo w czasie mojej nieobecności moje mieszkanie zamieniłoby się w strzępki i drzazgi :wallbash::wallbash:[/QUOTE]

Zawiadomię tylko Sylwię, że będziemy razem i później. Zabieraj tego swojego potwora:loveu: a ja czekam. Będzie OK?

Posted

[quote name='irenaka'][B][COLOR=red]A pewnie, że jadę, przecież mnie nosi:oops:[/COLOR][/B]. W sobotę było mało czasu na przytulanie, muszę nadrobić:evil_lol:.[/QUOTE]

Taaak, nosi, nosi, biedna psina.:shake::loveu: Te diety cioci Irenki:loveu: wychodza Patoskowi bokiem.:)

Posted

[quote name='Freya73']Prosze przeslac szczegolne usciski dla Patoska od cioci Frey'i i uszanowanko dla Sylwii.[/QUOTE]

Tak myślałam;), że jeszcze ciocia Madzia:loveu: będzie chciała ściskać Patoska. Brakuje jeszcze cioci Agatki, chyba nie była jeszcze dzisiaj u Patoska i nic nie wie;).

Posted

[quote name='Smyku']Irenko , już jesteś wrócona ?
Czekam na relacje co u Patosia .[/QUOTE]
Jestem Haneczko, ale muszę odsikać Diankę, zgrać zdjęcia i będę się meldować;).
Chwilkę to potrwa, ale relacja będzie.

Posted

[quote name='irenaka']Jestem Haneczko, ale muszę odsikać Diankę, zgrać zdjęcia i będę się meldować;).
Chwilkę to potrwa, ale relacja będzie.[/QUOTE] no to czekamy cierpliwie [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG]

Posted

[quote name='marysia55']no to czekamy cierpliwie [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG][/QUOTE]

Faktycznie widzę, jak cierpliwie czekacie, zwłaszcza Ty:evil_lol:.
Po pierwsze, nie macie pojęcia jak się cieszę, że pojechałam. To "tylko" dwa tygodnie na DT Patoska a zachowania zupełnie inne. Nasz Patosek to miodzio:eviltong:, zachowania wzorcowe i taka mordeczka szczęśliwa:loveu:. Żadnego skakania po stole, żebractwa. To się nazywa dobrze wychowany pies:laugh2_2::laugh2_2:
Sylwia trzyma ostry rygor. Odpust był tylko na czas mojej wizyty, więc przekąsić coś dodatkowo można było;). Ciotka Irena nie jest od wychowywania i Patos o tym dobrze wie. To jest spryciarz, choć wcześniej o Patosku tak nie myślałam.
Jest grzeczny, kotki które ma Sylwia ignoruje, ale oczywiście nie ich miski;).
Ku mojemu zdziwieniu, Patosek zainteresował się piłeczką, bawił się jak szczeniak:multi:.
Zero uwag do DT. Na dodatek Sylwia nie siedzi z założonymi rękami, tylko szuka domu dla Patoska wśród swoich znajomych, za co jestem bardzo wdzięczna:loveu:.Powiększamy krąg ludzi, którym bardzo zależy na Patosku.
Zdjęcia mam, ale fatalne:oops:, bo nie zabrałam lampy błyskowej, skleroza nie boli;)
Mam nadzieję, że chociaż te które mam ucieszą Was, tak jak mnie dzisiejsza wizyta u Patoska. Oczywiście wycałowałam naszego przystojniaka od każdej z Was, bez wyjątku. On tak kocha przytulanie, głaskanie, całusy, to pies marzenie:loveu:.
Ludzie nie wiedzą co tracą, Patos w niezwykły sposób potrafi okazać miłość. Jest w nim tyle ciepła, tyle spokoju, że trudno zrozumieć, dlaczego jeszcze na ten dom czeka:-(.