Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga-ta']

A tak przy okazji zaprezentuje moja tymczasowiczke ze smietnika

i watek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188673-Krak%C3%B3w-.-Szczeniaczki-ze-smietnika-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-jest-ich-5"]http://www.dogomania.pl/threads/188673-Kraków-.-Szczeniaczki-ze-smietnika-szukają-domów-jest-ich-5[/URL]
ZAPRASZAM:)[/QUOTE]

Agatko:loveu:, wczoraj miałam rozmowę z jedną z moich dalekich sąsiadek, która chce szczeniaczka. Chyba jeszcze nie teraz, ale gdyby zadzwoniła, to odeślę do Ciebie, może coś z tego będzie.

[quote name='marysia55'].
[B]Chyba będę musiała zmienić swój 'stosunek' :mad: co do niektórych :roll:[/B]
[/QUOTE]

Och Ty szczęście nasze JEDYNE:loveu:!!! Zaszyłaś się w jakieś dziurce bez zasięgu i zamiast się meldować od razu, to jeszcze focha strzelasz:evil_lol:
Mam nadzieję, że przeczytałaś- jedziemy do Niepołomic i żebyś się nie migała:mad:

[quote name='majku33krakow']a ja własnie przeczytałem na stronie mysliwych Brac łowiecka ,ze firma royal canin jest sponsorem mysliwych.I co wy na to[/QUOTE]

Majku, czy mogę prosić o jakiś link?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osobny post dla Renatki5:loveu:.
Rozmawiałam wczoraj z Bożeną z hotelu i mam obiecany codzienny spacerek Patoska poza terenem hotelu, tak żeby mógł trochę zbić kalorii.
Po drugie, Patos jest codziennie wyczesywany. I w tym miejscu, już moja prośba.
Jeżeli masz jakiś sprawdzony patent na szybkie pozbycie się tego włosa, to polecam się pamięci;).

Posted

Zapraszam ponownie dziewczyny:loveu: na bazarek Patoska.
Nie chcę kablować:cool3:, ale walka jest zacięta Agata51-Amiga, a na dodatek moderator wkroczył do akcji;).
Która odważna i powalczy z moderatorem:cool3::
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188502-Torebki-plecaczek-i-piękny-kostium-dla-Patoska-zapraszamy-do-dnia-10.07[/URL]

A gdyby któraś chodziła z gołymi pośladkami;) i nie miała czym ich zasłonić, to zapraszam do zakupu spodni. Ktoś musi pilnować, żebyście dobrze się prezentowały;):
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188813-Na-maxa-i-dla-Maxa-śliczne-nowe-letnie-spodnie!!!-Bazarek-do-dnia-15.07.2010[/URL]

Posted

[quote name='irenaka'][B]Och Ty szczęście nasze JEDYNE[/B]:loveu:!!! Zaszyłaś się w jakieś dziurce bez zasięgu i zamiast się meldować od razu, to jeszcze focha strzelasz:evil_lol:
Mam nadzieję, że przeczytałaś- jedziemy do Niepołomic i żebyś się nie migała:mad:[/QUOTE] Ohhhh, wiedziałam że Irenkę:loveu: należy sprowokować to od razu dobrym słowem poczęstuje :lol:. Do Niepołomic oczywiście jadę. Tylko termin mi uciekł. Mam nadzieję, że nie w te upały. Wiesz, że ja jestem taka trochę słabowita jak jest gorąco :oops:.
Irenko, może Ty tez byś przybyła na to 'migdalenie' do mnie. Trzeba Asiora z 'deprechy' wyciągać. Tę kobietę kochają problemy. Nie wiem czy Malibu z bigosem :evil_lol: tym razem pomogą.

Posted

[quote name='marysia55']Ohhhh, wiedziałam że Irenkę:loveu: należy sprowokować to od razu dobrym słowem poczęstuje :lol:. Do Niepołomic oczywiście jadę. Tylko termin mi uciekł. Mam nadzieję, że nie w te upały. Wiesz, że ja jestem taka trochę słabowita jak jest gorąco :oops:.
Irenko, może Ty tez byś przybyła na to 'migdalenie' do mnie. Trzeba Asiora z 'deprechy' wyciągać. Tę kobietę kochają problemy. Nie wiem czy Malibu z bigosem :evil_lol: tym razem pomogą.[/QUOTE]

Ja Cię poczęstuję zaraz dobrym słowem:mad:;)
Gdzie mój fachowiec?:mad:
Masz szczęście, że Cię:loveu: KOCHAM, bo goferki byś stawiała:evil_lol:.
Co do Niepołomic, to musimy jechać jak puszczą upały. Przy takich temperaturach żaden pies nie będzie chciał mizianka, tylko spanko w cieniu:shake:. Wieczorem natomiast są takie komary, że zjadają człowieka żywcem. I wiem co piszę, w poniedziałek mnie zjadły ( prawie):cool3:.
A co z Asiorkiem?
Mam przytulić, czy raczej proponujesz skuteczniejszą metodę na deprechę, czyli obicie pupy:cool3: Ja jej dam deprechę:mad:;)
Jestem oczywiście za imprezką, boję się tylko tej mieszanki bigos - Malibu:crazyeye:, może być piorunująca w skutkach:evil_lol:.

Posted

[quote name='irenaka'][B]Ja Cię poczęstuję zaraz dobrym słowem:mad:;)
Gdzie mój fachowiec?:mad: [/B]
Masz szczęście, że Cię:loveu: KOCHAM, bo goferki byś stawiała:evil_lol:.
Co do Niepołomic, to musimy jechać jak puszczą upały. Przy takich temperaturach żaden pies nie będzie chciał mizianka, tylko spanko w cieniu:shake:. Wieczorem natomiast są takie komary, że zjadają człowieka żywcem. I wiem co piszę, w poniedziałek mnie zjadły ( prawie):cool3:.
A co z Asiorkiem?
[B]Mam przytulić, czy raczej proponujesz skuteczniejszą metodę na deprechę, czyli obicie pupy:cool3: Ja jej dam deprechę:mad:;)
Jestem oczywiście za imprezką, boję się tylko tej mieszanki bigos - Malibu:crazyeye:, może być piorunująca w skutkach[/B]:evil_lol:.[/QUOTE] miało być dobre słowo, a nie bejsbol :-). To fachowca jeszcze nie ma ????
Asiora trzeba koniecznie stłuc :-) , a mieszanki nie będzie. Najpierw wypijemy Malibu, potem przerwa ..... i dopiero bigos ;-)
Po takim zestawie Asior żyje do dzisiaj :-)

Posted

[quote name='marysia55']miało być dobre słowo, a nie bejsbol :-). To fachowca jeszcze nie ma ????
Asiora trzeba koniecznie stłuc :-) , a mieszanki nie będzie. Najpierw wypijemy Malibu, potem przerwa ..... i dopiero bigos ;-)
Po takim zestawie Asior żyje do dzisiaj :-)[/QUOTE]

Fachowca nie ma, a za moment mi rozkradną mieszkanie:shake:.
Ratuj kobieto, tylko szybko. Już pytałam chyba wszystkich i nic:shake:.
A co do picia, stawiam na to, że do przerwy nie dożyje, już nie wspomnę o bigosie:evil_lol:.

Posted

[quote name='irenaka']Agatko:loveu:, wczoraj miałam rozmowę z jedną z moich dalekich sąsiadek, która chce szczeniaczka. Chyba jeszcze nie teraz, ale gdyby zadzwoniła, to odeślę do Ciebie, może coś z tego będzie.

[/QUOTE]

dziekuje:loveu:

zapraszam na bazarek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188851-sliczne-smyczki-do-telefonow-pen-drive-torby-na-zakupy-na-benka-w-dwupaku-do-19.07?p=15010092#post15010092[/URL]

Posted

Patosku, nie mam czasu na wizyty u ciebie - muszę bazarku pilnować. AMIGA się uwzięła i nie odpuszcza. Muszę być czujna.

Irenko, dzięki za wymizianie przystojniaka i za wstawiennictwo - żeby chociaż finał mógł Patos obejrzeć!

Lecę, sprawdzić, czy Amiga czegoś nie kombinuje. Pa!

Posted

[B]Dziewczyny!! Znowu prośba o pomoc.[/B]
[B]Szukam kogoś zarejestrowanego na NK. Trzeba pilnie szukać ludzi z Szczudłowa ( okolice Łowicza) !![/B]
[B]Niech ktoś się zlituje:-( i roześle po NK prośbę o przyłączenie się do poszukiwań.[/B]
[B]Link do wątku Maxa w moim podpisie.[/B]

Posted

[quote name='irenaka']Agatko:loveu:, wczoraj miałam rozmowę z jedną z moich dalekich sąsiadek, która chce szczeniaczka. Chyba jeszcze nie teraz, ale gdyby zadzwoniła, to odeślę do Ciebie, może coś z tego będzie.

[/QUOTE]

A jakby jeszcze ktos to i ja się przypominam, bo z tego samego śmietnika mam az dwa - a csssso, ja nie będę gorsza i też się pochwalę

[IMG]http://i609.photobucket.com/albums/tt175/amiga3/tn_dobki029.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='irenaka']Fachowca nie ma, a za moment mi rozkradną mieszkanie:shake:.
Ratuj kobieto, tylko szybko. Już pytałam chyba wszystkich i nic:shake:.
A co do picia, stawiam na to, że do przerwy nie dożyje, już nie wspomnę o bigosie:evil_lol:.[/QUOTE] szukałam tego numeru do fachowca, ale nie mogłam nigdzie znaleźć w 'zapiskach' domowych. Pewnie jest gdzieś w męża papierach, ale nie mam siły tam grzebać. Zapytam jeszcze Przemka. Wczoraj wrócił późno i nie miałam jak go podpytać, a dzisiaj już go nie ma bo wyjechał na ryby.
Irenka, Ty sie pakuj i przyjeżdżaj na Bieżanów. Czekam na Cię :-)

Posted

[quote name='AMIGA']A jakby jeszcze ktos to i ja się przypominam, bo z tego samego śmietnika mam az dwa - a csssso, ja nie będę gorsza i też się pochwalę

[/QUOTE]

Byłam na wątku szczeniaków Amiga i wiem, że znowu nie dotrzymałaś słowa;).
I szczerze przyznam, że się nie dziwię:evil_lol:.
Tylko dlaczego tym razem poszłaś na całość:evil_lol: i masz aż dwa, to pojąć nie mogę.
Potrzebuję tekst i zdjęcia na mail, wykupię Twojej parce zestaw ogłoszeniowy na bazarku. Może być?

Posted

[quote name='marysia55']szukałam tego numeru do fachowca, ale nie mogłam nigdzie znaleźć w 'zapiskach' domowych. Pewnie jest gdzieś w męża papierach, ale nie mam siły tam grzebać. Zapytam jeszcze Przemka. Wczoraj wrócił późno i nie miałam jak go podpytać, a dzisiaj już go nie ma bo wyjechał na ryby.
Irenka, Ty sie pakuj i przyjeżdżaj na Bieżanów. Czekam na Cię :-)[/QUOTE]

Tylko nie dzisiaj:shake:, Artur wyjechał z Dianką, muszę zostać z Marcepankiem.
Może być jutro?
A z fachowcem polecam się pamięci:).

Posted

Irenko, byłoby super, bo one mają wykupiony pakiet ale wspólnych ogłoszeń. i allegro też mają wspóln[I]e. [/I]Gorzej u mnie z tekstem, bo ja jakaś mało lotna w tym jestem. A zdjęcia muszę być duże, czy mogą być takie po thumbnalsie?

Posted

[quote name='irenaka']Tylko nie dzisiaj:shake:, Artur wyjechał z Dianką, muszę zostać z Marcepankiem.
[B]Może być jutro? A z fachowcem polecam się pamięci[/B]:).[/QUOTE] My to ostatnio mamy 'szczęście' do tych spotkań. Jutro mnie z kolei nie ma w domu. Chyba żeby piorunami waliło na co się nie zanosi.

Posted

[quote name='irenaka']
Tylko dlaczego tym razem poszłaś na całość:evil_lol: i masz aż dwa, to pojąć nie mogę.
[/QUOTE]

Jakbym poszła na całość, to bym miała całą piatkę u siebie

Posted

[quote name='marysia55']My to ostatnio mamy 'szczęście' do tych spotkań. Jutro mnie z kolei nie ma w domu. Chyba żeby piorunami waliło na co się nie zanosi.[/QUOTE]

Nie martw się, jak się za to spotkamy, to będzie bal:evil_lol:

[quote name='AMIGA']Jakbym poszła na całość, to bym miała całą piatkę u siebie[/QUOTE]
Masz rację, tym razem na całość nie poszłaś, ale wszystko przed Tobą:evil_lol:.
Idę poszukać tego bazarku ogłoszeniowego. Czy ja mam Twój mail?:oops: Przepraszam, ale mam sklerozę. Spróbuję sklecić parę zdań na temat tych szczeniaków, tylko może napisz mi coś więcej o ich charakterkach;) ( zdjęcia mogą być w mniejszej rozdzielczości).Mail do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

O matko, ile musze nadrobic na tym watku. Od strony 415 mam zaleglosci, a nie bylo mnie zaledwie pare dni.

Gdzies miedzy wierszami przeczytalam, ze znowu impreza sie szykuje, a na niej Malibu z bigosem, niezla jazda bedzie.[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/brzydal.gif[/IMG]

[B]Asior[/B], masz sliczne dziecko jak aniolek.

Ide reszte doczytac ... i niebawem wlacze sie w dyskusje.

... i najwazniejsze...

Jak Patosek sie miewa?

Posted

ystukać. Najwyraźniej nowy wątek chce założyć. Pozdrawia jednakowoż gorąco

jdfhdghdjsj.kfxsfdzjd edxfd5494qdc v ddddrrrrrrrjkmbdjdhedul;kjsi9fopsukre7i5't6
eankb'fgje.l vvvvvrxkhfewgn,kip['k5rh

Posted

ZAPRASZAM:) na bazar roznosci
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188907-ROZNOSCI-zestaw-kosmetyczny-kubek-termiczny-antystres-na-benka-w-dwupaku-do-19.07[/URL]
letnie buciki
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188910-sliczne-letnie-buciki-na-benka-w-dwupaku-do-19.07.-ZAPRASZAM-)?p=15015756[/URL]

Posted

[quote name='marysia55']miało być dobre słowo, a nie bejsbol :-). To fachowca jeszcze nie ma ????
Po takim zestawie Asior żyje do dzisiaj :-)[/QUOTE]

ano potwierdzam, żyję :)
a wieczór u Marysi jak zwykle był milusi... nawet bardzo :cool3:

[quote name='Freya73']
[B]Asior[/B], masz sliczne dziecko jak aniolek.
[/QUOTE]

bardzo dziękuje.. ale chyba tylko z wyglądu.. z charakteru niestety diabeł wcielony :roll: