marysia55 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [QUOTE] Odebrałam, bo mi szybko złość;) przeszła a na dodatek [B]mężuś drinka serwował[/B], żeby mi się lepiej pracowało:evil_lol:.Robota poszła mi znakomicie:multi:.[/QUOTE] :crazyeye: Irenka, jak sie pracuje to sie nie drinkuje :evil_lol: [QUOTE] Zbyt krótki ten wyjazd Marysiu:shake: Tak na moje oko, to przynajmniej [B]ze dwa tygodnie powinnaś leżeć plackiem, patrzeć w niebo i słuchać koników polnych[/B]:-).[/QUOTE] Święte slowa wodzu, Świete :cool3:. Tylko kto mi da te 2 tygodnie :shake: Quote
gonia66 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [quote name='marysia55']:crazyeye: Irenka, jak sie pracuje to sie nie drinkuje :evil_lol: Święte slowa wodzu, Świete :cool3:. Tylko kto mi da te 2 tygodnie :shake:[/QUOTE] JA bym Ci Marys dala, nawet 3 tygodnie, czemu nie:):):);) Quote
irenaka Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Wiecie co ja jutro zrobię?:lmaa: Zadzwonię do Niepołomic i poskarżę Patoskowi, jakie jesteście ciocie bee:evil_lol: Już słyszę;) jego odpowiedź: Ciociu Irenko, każda z tych która mnie opuściła na wątku, ma za karę przyjechać do Niepołomic z workiem przysmaków:eviltong: i miziać mnie aż nie powiem;) dość. Ustawić się dziewczyny w kolejce i żadnego migania:evil_lol:. Która pierwsza jedzie ze mną do Niepołomic? Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='irenaka']Wiecie co ja jutro zrobię?:lmaa: Zadzwonię do Niepołomic i poskarżę Patoskowi, jakie jesteście ciocie bee:evil_lol: Już słyszę;) jego odpowiedź: Ciociu Irenko, każda z tych która mnie opuściła na wątku, ma za karę przyjechać do Niepołomic z workiem przysmaków:eviltong: i miziać mnie aż nie powiem;) dość. [B]Ustawić się dziewczyny w kolejce i żadnego migania:evil_lol:. Która pierwsza jedzie ze mną do Niepołomic?[/B][/QUOTE] Widzę, że chętne ciotki pchają się drzwiami i oknami, więc ja zajmę sobie pierwsze miejsce na liście chętnych ( ale Irenko dopiero jak wrócę z 'wywczasów' 5-cio dniowych :placz:). Dla zainteresowanych podam, że z przysmaków Patosek preferuje "Froliki". W ramach 'odkupienia grzechów' czyli rzadszej obecności na wątku ( z przyczyn niezależnych ode mnie :-) ) przytargałam dzisiaj ze sobą swojego własnego psa Saszę :lol: [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/2186/zpiknymumiechemnatwarzy.jpg[/IMG] [B]Saszka wita Patoska :p:p:p[/B] Quote
gonia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No ja nie moge być gorsza:) tez się ustawie w kolejce do Patoska:) A, ze przy okazji usciskam Irenakę- to juz w ogole gratka nie lada:D Quote
Isadora7 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Rambo już leci do swojego kumpla [IMG]http://img823.imageshack.us/img823/4673/ce040f7f1a.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Super focia naparwdę:) To moja SAlmusia nie moze byc gorsza i też dołącza do grona kolezanek Patoska:) [URL=http://img706.imageshack.us/i/salmau.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/7377/salmau.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
gonia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nie mozna edytowac postow, wiec napisze pod swoim- pisząc o super foci, mialam na mysli focie "latajacego" Rambusia oczywiście;):) To zadziwiające, ze udało Ci sie Isadorko złapać takie ujęcie:) Ale Moja SAlmusia też ma fotkę "udana"- to pies po ciezkiej depresji- dziki, nie znający nigdy czlowieka- a na tej foteczce juz tego nie widać, bo sie normalnie usmiecha:):) DLa nas to byl cud- naparwde:):):) Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Isadora, jak Ci sie udało zrobić takie ekspresyjne zdjęcie :-). Po prostu boskie :lol::lol: Quote
Isadora7 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='gonia66']Nie mozna edytowac postow, wiec napisze pod swoim- pisząc o super foci, mialam na mysli focie "latajacego" Rambusia oczywiście;):) To zadziwiające, ze udało Ci sie Isadorko złapać takie ujęcie:) Ale Moja SAlmusia też ma fotkę "udana"- to pies po ciezkiej depresji- dziki, nie znający nigdy czlowieka- a na tej foteczce juz tego nie widać, bo sie normalnie usmiecha:):) DLa nas to byl cud- naparwde:):):)[/QUOTE] [quote name='marysia55']Isadora, jak Ci sie udało zrobić takie ekspresyjne zdjęcie :-). Po prostu boskie :lol::lol:[/QUOTE] Gonia znam historię Salmy, byłam na jej watku :):):) A zdjęcie Rambiego przypadek, zreszta nie ja je robiłam. To jeszcze moje dziewczynki Ruda i Ganga prosza o odwiedziny u Patosa: [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/121/foty142copy.jpg[/IMG] Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Skoro dziewczynki tak ślicznie proszą :-) to zabieramy je na wizytę do Patoska :-) Quote
gonia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jesssoooo..jakie pięknotki:):)Pewnie, ze zabieramy do patoska:) No to mamy juz spore grono znajomych, a Irenaka się martwila:):) Alez ja Ci zazdroszę Isadorka, ze masz więcej "inwentarza":);)...takie liczne "potomstwo" to dla mnie marzenie...poki co- nieosiagalne...ze względu na mojego TZta..ale Salmę uwielbia nie mniej niz ja:):) Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Gonia, takie liczne stadko w domu to 'cud natury' na który same mamy wpływ. Nie ma nic bardziej bezcennego jak wracasz do domu 'ur.....na' z pracy, a tu na powitanie leci do Ciebie takie rozentuzjazmowane stado uśmiechnięty pyszczków :-) i wszystkie mówią 'jak dobrze, że już jesteś w domu'. Po prostu bezcenne :-) Quote
gonia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='marysia55']Gonia, takie liczne stadko w domu to 'cud natury' na który same mamy wpływ. Nie ma nic bardziej bezcennego jak wracasz do domu 'ur.....na' z pracy, a tu na powitanie leci do Ciebie takie rozentuzjazmowane stado uśmiechnięty pyszczków :-) i wszystkie mówią 'jak dobrze, że już jesteś w domu'. Po prostu bezcenne :-)[/QUOTE]Jessssssooooo..MAryś wiem..moge sobie wyobrazic, bo ja też zawsze mialam dwa jamniczki w domku- wiem, ze to nie jest "stadko", ale nigdy nie zapomne, jak jedna skakala przez druga na powitanie- takie kluseczki kochane, najukochańsze na swiecie....:):) Zawsze dwom- to jakos tak weselej..Teraz niestety oprócz mojego TZta, ktory nie chcce drugiego psiunia, Salma niestey tez nie chce nikogo...poki co, nie toleruje żadnych nowych osobnikow:( JAK byla Ona i Ciapulinka.. [*] (gospodyni), to problemu nie bylo- bo to SAlma byla gosciem..teraz ona jest gospodynią i Panią domu- nie ma bata na nowych domowników...:( Quote
Freya73 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czesiek tez nie bedzie gorszy i kumpla Patoska przywita.:) Tym razem z pozycji dywanowej. [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/Bazarek/chester-1.jpg[/IMG] Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Magda:loveu:, chyba ściągnęłam Cie myślami. właśnie miałam pisać że dawno Cie nie widziałam na wątku patosa . Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Z cioteczek, które dawno tu nie widziałam to również Cantadorra. Cioteczko co sie dzieje, że Cie tu nie ma ????? Quote
Freya73 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='marysia55']Magda:loveu:, chyba ściągnęłam Cie myślami. właśnie miałam pisać że dawno Cie nie widziałam na wątku patosa .[/QUOTE] Marysiu :loveu: , telepatycznie mnie sciagnelas. Na Dogo bywam teraz miedzy wierszami. Praca, praca, praca ... Quote
gonia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Freya73']Czesiek tez nie bedzie gorszy i kumpla Patoska przywita.:) Tym razem z pozycji dywanowej. [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/Bazarek/chester-1.jpg[/IMG][/QUOTE] Wow...:) Czesiek tez jest booooski:):):) NO to niezłe towarzystwo sie zebrało, na jedno "jękniecie" Irenaki:):):) Dopiero rano sie zdziwi;) A jak sie Jej jeszcze wszyscy "zwalimy" na głowe to juz w ogole bedzie zdziwko:):):):p Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='gonia66']Wow...:) Czesiek tez jest booooski:):):) NO to niezłe towarzystwo sie zebrało, na jedno "jękniecie" Irenaki:):):) Dopiero rano sie zdziwi;) A jak sie Jej jeszcze wszyscy "zwalimy" na głowe to juz w ogole bedzie zdziwko:):):):p[/QUOTE] będzie miała co chciała :-). Po prostu wywołała 'wilka z lasu' :-). A mówi nie raz i nie dwa 'waż słowa kobieto' :-) freya, na prawde miło Cie widzieć na ekranie monitora. ja już jednak lecę do wyrka. Dobranoc wszystkim :-) Quote
Freya73 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='gonia66']Wow...:) Czesiek tez jest booooski:):):) NO to niezłe towarzystwo sie zebrało, na jedno "jękniecie" Irenaki:):):) Dopiero rano sie zdziwi;)[B] A jak sie Jej jeszcze wszyscy "zwalimy" na głowe to juz w ogole bedzie zdziwko[/B]:):):):p[/QUOTE] To sie cioteczka Irenka ucieszy z takiego najazdu.[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/1.gif[/IMG] Quote
gonia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Freya73']To sie cioteczka Irenka ucieszy z takiego najazdu.[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/1.gif[/IMG][/QUOTE]No Irenak podobno goscinna jest..nie wiem, jak Jej TZ zareaguje na nasze mega towarzystwo..o psiurkach nie wspomnę..ale trudno- chciala, to ma:):):);) Quote
Asior Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='irenaka'] Dlaczego Asiu nie występujesz z Panem Andrzejem, ramię w ramię;)[/QUOTE] ekhm... jak by to powiedzieć... :roll: wie Pani jakie mają o mnie zdanie :eviltong: [quote name='Isadora7']No jakby powiedzieć - Asiorku niezła laska jesteś :)[/QUOTE] :crazyeye: aś wymyśliła... :roll: [quote name='agata51'] Miło cię poznać, Asiorku :lol:[/QUOTE] :cool3: nie tak wyobrażaliście sobie tą wredną złośliwą zołzę, co??? :evil_lol: [quote name='marysia55']przytargałam dzisiaj ze sobą swojego własnego psa Saszę :lol: [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/2186/zpiknymumiechemnatwarzy.jpg[/IMG] [B]Saszka wita Patoska :p:p:p[/B][/QUOTE] oo Saszeńka :) a gdzie reszta watahy ( w tym moja ulubiona najgrzeczniejsza z całego towarzystwa Ginka vel Daszeńka :cool3:) [quote name='Freya73']Czesiek tez nie bedzie gorszy i kumpla Patoska przywita.:) Tym razem z pozycji dywanowej.[/QUOTE] ależ masz cudnego psiaka :loveu: Quote
irenaka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Zostałam powalona odzewem na moją prowokację:mdleje::mdleje::mdleje:. Nikogo chyba nie zaskoczę, jak napiszę, że kocham gości :loveu:, Patos i inne psy w Niepołomicach jeszcze bardziej. Więc zapisuję sobie wszystkie Was dziewczyny:loveu: na moją listę i czekamy. A niech któraś nawali:lmaa:, to moją Dianką postraszę;), pupki lubi podgryzać i paluszki też:evil_lol:. Isadora:loveu: czy ten latający nietoperz;), to tak przypadkowo ma ksywę Rambo, czy też charakterek po Stallone i stąd imię? Bicepsów mu brakuje:evil_lol:, więc chyba jednak charakterek:cool3: Gonia:loveu:- Ty się kobieto sprężaj na tym urlopie;). Jak można tak długo urabiać;) TZ-ta w sprawie drugiego psa w domu? Przecież to nie słoń, zawsze można kącik dla małego znaleźć;) a Salmunia będzie szczęśliwa. Taki dom się marnuje:mad:;) Freya:loveu: - Czesiu jest powalający:crazyeye:. Jak widzę psa w pozycji "żaba", to wymiękam:evil_lol:. Błagam, błagam :modla:zrób mu zdjęcie pyszczka i oczu. Tak mi trochę wygląda na typ dostojnego marzyciela;) Marysia:loveu: - Ty się nawet kobieto nie wygłupiaj;). Co to znaczy, że na urlop jedziesz? A gdzie podanie, życiorys i trzy zdjęcia? Pozwolenie masz?:lmaa: A gdzie reszta dziewczyn i ich zwierzaki? Magenka1:loveu: widzę w Twoim awatarku aż trzy pieski. Zapraszam do wklejenia na wątek Patoska. Patosek jest gościnny:smile:. I na koniec, żebyście nie myślały, że mam taki dobry humor, to Wam napiszę, że od wczoraj mam dziwne uczucie trzęsawki w brzuchu. I nie są to motylki;) Amorkowi szykuje się domek a ja zamiast się cieszyć, to już mam nerw:oops: Quote
irenaka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Coś sobie gryzmolnę;) jeszcze, bo fajny telefon miałam. Co Wy na to, gdyby Patosek został moim "sąsiadem"? Nie wiem, czy coś z tego będzie, bo ludzie bardzo przeżywają śmierć swojego poprzedniego psa, ale gdyby się udało, to Patos miałby CUD dom. Już nie wspomnę o możliwości naszych wspólnych spacerów. Marzyć mi wolno, to sobie pomarzę.:shake: Quote
Recommended Posts