Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Miki']Dla mnie weekend to jeszcze więcej pracy niż zwykle. Juz nie daję rady
:shake: :oops:[/quote]

To zleć komuś. O ile pamiętam, Patos to Krzyczki. Tyle psów z Krzyczek znalazło dom. Skontaktuj sie z dziewczynami. Pozdrawiam.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno tu nie zaglądałam, brak czasu mnie przytłacza, u Patosa byłam zupełnie przypadkowo i nie miałam aparatu. Niestety nic u niego na lepsze się nie zmieniło nadal siedzi smutny w boksie i widoku na domek żadnego nie ma. Myślę że gdyby chociaż domek tymczasowy się znalazł miałby większe szanse na adopcje. Ja nadal zamieszczam ogłoszenia - szkoda że bez rezultatu :-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

niestety zadnych nowych wieści na temat Patosa :-( nie mam transportu do Pawłowa:shake: może Mycha się odezwie ona czasem tam jeździ

Posted

na ktorej stronie sa jego zdjecia i opis charakteru?

tutaj jest kontakt do Lamia2 na stronie akcji pomocy krzyczkom
[URL]http://krzyczki.jg1.pl/strona3.html[/URL]

w sumie ta osoba która wie najwiecej moze to przeslac tam ze zdjeciami i opisem psa ( oraz dodac, ze zostal znaleziony przy Krzyczkach w czasie kiedy oni je wywalali) Byc moze Lamia jest w stanie go nawet rozpoznac.

Beba?:) czy to Ty jesteś tą osobą:)?

Posted

Dalam dzis Patosa na profil Nazsej Klasy...
Dzis pisala Pani,ze buduje kojce i byc moze bedzie szansa na domek tymczasowy!!
Jak tylko sie ktos zglosi rezerwuje go dla Patosa!

Podajcie mi prosze dokladne namiary Patosa..numer kontaktowy do osoby,ktora zajmuje sie Patosem

Posted

[quote name='Kamila_s']Dalam dzis Patosa na profil Nazsej Klasy...
Dzis pisala Pani,ze buduje kojce i byc moze bedzie szansa na domek tymczasowy!!
Jak tylko sie ktos zglosi rezerwuje go dla Patosa!

Podajcie mi prosze dokladne namiary Patosa..numer kontaktowy do osoby,ktora zajmuje sie Patosem[/quote]

Ja tez pogubilam sie juz na tym watku, bo nie bywam. Ale osoba kontaktowa to wlasnie chyba Beba jest. zobacz czy w pierwszym poscie sa jakies dane. A poza tym, Beba się pojawi:)

Posted

[quote name='Kamila_s']Ja wlasnie tez szukala osoby ,z ktora mozna sie kontaktowac ,ale rowniez sie pogubilam....:shake:
Czekam wiec rowniez na namiary:p[/quote]

Bardzo mi przykro ze tak rzadko się odzywam ale mam znikomy dostep do internetu:roll: schronisko w ktorym w tej chwili jest Patos jest dość daleko o de mnie ale staram sie tam czasami zajrzeć. W sprawie pieska mozna kontaktowac się ze mną 0-888-452-744 ewentualnie z Mychą101 bo ona jest najblizej tyle ze nie mam do niej nr no i nie wiem czy sie zgodzi wiec jak by cos było wiadomo najlepiej dzwonic do mnie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Charly']Patos przeslalabym z prosba o wklejenie na strone krzyczkową. Niestety nadal nie mam danych kontaktowych....[/quote]

a z mycha101 probowałaś sie skontaktować ona jest najblizej pawłowa

Posted

[quote name='Charly']pytalam, ale przeslala mnie do Ciebie[/quote]

No to katastrofalnie bo ja jestem bez samochodu a do Pawłowa mam jakieś 60 km:roll: ale jak ktos by się zdecydował na adopcje bądz podarowanie Patosowi DT postaram się pomóc z transportem

Posted

[quote name='beba']No to katastrofalnie bo ja jestem bez samochodu a do Pawłowa mam jakieś 60 km:roll: ale jak ktos by się zdecydował na adopcje bądz podarowanie Patosowi DT postaram się pomóc z transportem[/quote]

chodzi o to zeby Patosa umiescic na stronie adopcyjnej i zeby podac kontakt do osoby mogącej sie na jego temat wypowiedziec.

jesli mozesz byc tą osobą kontaktową to proszę podaj mi Twoj numer/mail na pw.

mysle ze jesli znajdzie sie osoba chetna, to tu na watku umiescisz wtedy informacje i bedziemy wspolnie szukac pomocy:lol:

no i potrzebuje jakies informacje na temat jego charakteru. czy jeset agresywny, czy nie. i czy nadaje sie do mieszkania czy raczej nie..