makatka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Noo.. ze zjawianiem się może być kłopot :P ja z Wawy i w razie czego zostaje kwestia uknucia transportu jeśli TŻt na samą wzmiankę mnie nie zje. Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='makatka']Noo.. ze zjawianiem się może być kłopot :P ja z Wawy i w razie czego zostaje kwestia uknucia transportu jeśli TŻt na samą wzmiankę mnie nie zje.[/quote] to moze ja postaram sie wziasc malucha do siebie zeby nie siedzial w tym okropnym miejscu a potem jesli wszystko ci sie uda przywioze ci go pociagiem do wawy ??? Quote
makatka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Mnie pasuje. Módl się, żeby TŻt się zgodził:D Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a ty sie modl zeby moj sie zgodzil :grins: Quote
halbina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tengusiu, na kilka dni mogę go wziąć do dt... wyciągajcie malucha! a co do "mojego" kandydata, to pozostawiam Wam prześwietlenie domku! Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='halbina']Tengusiu, na kilka dni mogę go wziąć do dt... wyciągajcie malucha! a co do "mojego" kandydata, to pozostawiam Wam prześwietlenie domku![/quote] a ty Halbina nie moglabys podjechac i sprawdzic domek bo widze ze jestes z Zabrza :roll: Quote
halbina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :roll::roll::roll::roll::roll::roll: napisałam na tym drugim wątku... nie chcę popełnić błędu... wiesz jak to bywa ze znajomymi... Quote
makatka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tengusia TŻt jak powiedziałam, że go możesz przetrzymać 1-2 dni "Niech go bierze i przetrzyma, a ja przemyślę, naprawdę nikt inny go nie może wziąć?". Innymi słowy pogodził się z sytuacją i w razie awarii można go przywozic do wawy ;) Chociaż widze, że jest chętna z jakiś bliższych okolic, wiec może nie będzie trzeba :) Quote
halbina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Makatko, ja nie jestem chętna... :roll: oferuję dt na chwilkę... i może znam kogoś, kto sie nada na właściciela, ale to tylko może... Quote
makatka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pozaostaje trzymać kciuki, żeby się udało :] Quote
makatka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 noo... zółte też zdechło... ktoś wie "glaczemu"? Quote
Tengusia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 sprawa wyglada tak, dzwonilam dzisiaj do schronu i pytalam o szczeniaka. Szczeniak jest i w kazdej chwili zostanie mi wydany jak rowniez zostanie wydany jesli znajdzie sie jakis chetny na niego. ja moge jutro po niego podjechac i przetrzymac go do niedzieli ale tylko do niedzieli ... niestety :( potem musze miec 100% gwarancji ze ktos go odemnie wezmie :roll: dlatego jesli ktos moze wziasc malucha to byloby super ( Halbina daj znac czy moglabys go zabrac i na ile, czy moglabys podjechac po niego do katowic czy trzeba by go do ciebie dowiezc) dzwonilam dzisiaj do Doddy z prosba o pomoc w szukaniu DT ... mam nadzieje ze uda nam sie tego smarka wyciagnac ze schronu zanim trafi w jakies niepowolane rece :( watek malucha [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9593942#post9593942[/URL] Quote
doddy Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Rozmawiałam z Abbi. W razie awarii ona weźmie szczylka na DT. Andzia69 wysłałaś mi pw o tytule "1 kalendarz" ale zamiast go przeczytać to go skasowałam. Wyślij mi proszę jeszcze raz. Quote
Tengusia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 doddy czy to znaczy ze mam jutro wyciagnac malucha ze schronu i ze w niedziele jakby co Abbi go wezmie ??? a Abbi ze zapytam gdzie mieszka gdzies w Wawie ??? Halbina oferuje tymczas tylko bedzie jej potrzebne wsparcie finansowe a wiadomo jak to jest z kasa, no i jej przywioza szczeniaki z Wawy w niedziele i ten szczylek z chorzowa musialby byc zaszczepiony a ja watpie ze go zaszczepili w schronie :( Quote
Tengusia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [B]Mix amstaffa ze schroniska w Chorzowie, jutro jade po niego i zawoze go na tymczas do Halbiny do Zabrza. Ona ma wiele innych zwierzakow w tym przywoza jej w niedziele szczeniaki z Wawy wiec potrzebne jej wsparcie (karma to chyba najwazniejsze no i kasa na weta jakby co). Szukamy maluchowi DT i DS !!!!![/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106602[/URL] [IMG]http://www.ambit.cyberdusk.pl/schronisko/zdjecia/pieski/1346.jpg[/IMG] [IMG]http://www.ambit.cyberdusk.pl/schronisko/zdjecia/pieski/1345.jpg[/IMG] Quote
Atira Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Daria, podaj prosze na pw nr konta, podesle Ci troche kaski na karme. Quote
natalia_aa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Kasuj posta ciotka Lukann, bo Cie doddy ubije. Quote
doddy Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Zaczęłam brać leki, więc nie zabije Lukann. ;) Z dobrych wieści - dziś do nowych domów pojechały Sally i Rocky. Rocky wprawdzie jeszcze ze szwami po kastracji, ale lekarz powiedział że nie ma przeciwskazań. Nasze nowe nabytki to 2 szczeniaki ze schroniska z Wrześni. Tila z Wrocławia także ma trafić na DT do Piotra od Altera. Na początek trafi do lecznicy od razu na sterylkę bo Alterek jeszcze nie wykastrowany ze względu na nerki. Quote
halbina Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Am[COLOR=red]staff[/COLOR]ek już u mnie... przyjechał z woreczkiem żarełka, ale apetyt ma iście wilczy... Fajniuśki psiak! [COLOR=red][B]Staff[/B][/COLOR] mu dam na imię... Staffik... aprobujecie? Quote
doddy Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Halbina lepiej go nazwij jakoś bardziej psio, bo ludzie będą Ci dzwonić po staffika jako inną rasę. Quote
doddy Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/167/d13a20eb5992b619.jpg[/IMG][/URL] Szczylki z Wrześni. Trzeba je zacząć ogłaszać jak najszybciej. Halbina, szczylek który jest u Ciebie ma przejść przez naszą fundację czy jakoś inaczej? Bo się nie orientuje bo nic z nikim nie ustalałam. :oops: Quote
JagnaP Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A to suczki czy pieski? A z tymi ogłoszeniami to jest tak, że ludzie zamiast się zgłąszać po info o pieskach, to piszą, czy by od nich nie zabrać psiaków.:angryy::angryy: Ja już miałam kilka maili(chociaż podawałam kontakt do innych) i KAŻDY z nich to była prośba o zabranie psa przez Fundację... Quote
doddy Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Szczyli to Beti i Arti. Chłopak i dziewczynka. Quote
Recommended Posts