Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalia_aa']Ciotka "patrzaj" uwaznie, numer konta masz w drugim poscie ;)[/quote]

oki - to jeszcze powtarzam, ze moze dobrze by było umiescic linki do bazarków i aukcji na rzecz burków...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotka - z mojego marnego bazarku powinny wpłynąć następujace wpłaty:

Krakowianka.fr - szelki za wyw. 25 zl:loveu:
FluszakPluszak - srebrna latareczka - 10 zl:loveu:
Karusiap - czarna latareczka - 8 zł :loveu:

Iwona1984 - czerwona latareczka - 10 zl:loveu:

no to tyle na razie:oops:

Posted

Przepraszam Daria, ze tak zwlekam z wplata z mojego bazarku, ale chcialam miec cala sume, poza tym bank do 17 i nie moge sie wyrobic. Ale jutro pojde, wezme wyciag z konta i wtedy w piatek przeleje Ci 500zl.

Posted

[quote name='natalia_aa']Przepraszam Daria, ze tak zwlekam z wplata z mojego bazarku, ale chcialam miec cala sume, poza tym bank do 17 i nie moge sie wyrobic. Ale jutro pojde, wezme wyciag z konta i wtedy w piatek przeleje Ci 500zl.[/quote]
ależ kochana nie przepraszaj !!! :loveu:

Posted

buu.. a ja dopiero przelew w piątek po południu mogę zrobić...natalka, może żeby cię po tym banku non stop nie ganiać zrobić 2 przelewy? jeden do darii, drugi do Ciebie na szanowną pocztę polską?

Posted

Potrzebna karma dla psów przebywających u Darii. Kto pomoże?
Potrzebna pomoc albo w postaci karmy albo transportu z Warszawy do Opola bo u nas jest karma.

Posted

andzia - jaka nieistotne, byleby zjadalna :evil_lol: Worki się już kończą, kupiłam kilka puszek ale jak mają do mnie trafić jakieś bidy lada chwila to muszę być "ubezpieczona" więc prosimy o pomoc !!

Posted

nie pitolcie:eviltong: natalka i makatka kasę zbierają!:lol:

tylko gdzie te domy dla tych 3 biduli???

doddy - KasiaK mówiła, ze była w schronie jakis tydzień temu i nie było bullowatych...

Posted

no wiem wiem ale do tego trza jeszcze jakiś bank obrobić albo majątek w spadku odziedziczyć :evil_lol:
mnie w zimie ogrzewanie daje po kieszeni i to ładnie no i burki wiecznie jakiś do szczepienia lub badania. chilli znów ma coś z uszami. pochlastać się idzie normalnie.

Posted

40 kg Boscha i 10 puszek zamówiono, zapłacono, przywiezie kurier z krakvetu - bo tylko tam dają płacic kartami kredytowymi:eviltong: bo ja juz na kredytach ostatnio zapodaję:evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']40 kg Boscha i 10 puszek zamówiono, zapłacono, przywiezie kurier z krakvetu - bo tylko tam dają płacic kartami kredytowymi:eviltong: bo ja juz na kredytach ostatnio zapodaję:evil_lol:[/quote]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękować dziękować :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
normalnie kocham tę Andzię :loveu:

a na kredytach to sama lecę więc wiem jak jest :evil_lol:

Posted

[quote name='makatka']buu.. a ja dopiero przelew w piątek po południu mogę zrobić...natalka, może żeby cię po tym banku non stop nie ganiać zrobić 2 przelewy? jeden do darii, drugi do Ciebie na szanowną pocztę polską?[/quote]

Ja i tak bede robic kolo 17 wiec nie ma znaczenia, z reszta najwyzej wysle ze swoich, przeciez i tak wplacisz ;) A na moim koncie na szczescie zera nie ma, wiec spokojnie...

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9590256#post9590256[/URL]

ladnie prosze cioteczki o pomoc w sprawie tego szczeniora, jutro bede dzwonic do schronu i dowiem sie co to za cudo i czy mozna go zabrac, problem w tym ze jak moj TZ to uslyszy to az sie boje pomyslec jaka bedzie jego reakcje. Jesli uda mi sie go przekonac to bede mogla przetrzymac malucha u siebie kilka dni ale potrzebne jest pilnie DT lub DS !!!!!

Posted

Ja takoż knuję nad DT i takoż zależy od rozmowy z TŻtem, bo ostatnio zrobiłam mu niespodziankę z gatunku "zapomniałam Ci chyba powiedzieć- od jutra mamy w domu dwa psy" ;)

Posted

[quote name='makatka']Ja takoż knuję nad DT i takoż zależy od rozmowy z TŻtem, bo ostatnio zrobiłam mu niespodziankę z gatunku "zapomniałam Ci chyba powiedzieć- od jutra mamy w domu dwa psy" ;)[/quote]

a kiedy bedziesz miala jakies wiesci cobysmy razem nie zjawily sie w schronie po malucha :evil_lol: