andzia69 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='natalia_aa']Ciotka "patrzaj" uwaznie, numer konta masz w drugim poscie ;)[/quote] oki - to jeszcze powtarzam, ze moze dobrze by było umiescic linki do bazarków i aukcji na rzecz burków... Quote
andzia69 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ciotka - z mojego marnego bazarku powinny wpłynąć następujace wpłaty: Krakowianka.fr - szelki za wyw. 25 zl:loveu: FluszakPluszak - srebrna latareczka - 10 zl:loveu: Karusiap - czarna latareczka - 8 zł :loveu: Iwona1984 - czerwona latareczka - 10 zl:loveu: no to tyle na razie:oops: Quote
natalia_aa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Przepraszam Daria, ze tak zwlekam z wplata z mojego bazarku, ale chcialam miec cala sume, poza tym bank do 17 i nie moge sie wyrobic. Ale jutro pojde, wezme wyciag z konta i wtedy w piatek przeleje Ci 500zl. Quote
dariaopole Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='natalia_aa']Przepraszam Daria, ze tak zwlekam z wplata z mojego bazarku, ale chcialam miec cala sume, poza tym bank do 17 i nie moge sie wyrobic. Ale jutro pojde, wezme wyciag z konta i wtedy w piatek przeleje Ci 500zl.[/quote] ależ kochana nie przepraszaj !!! :loveu: Quote
makatka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 buu.. a ja dopiero przelew w piątek po południu mogę zrobić...natalka, może żeby cię po tym banku non stop nie ganiać zrobić 2 przelewy? jeden do darii, drugi do Ciebie na szanowną pocztę polską? Quote
doddy Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Dziś został wykastrowany Lucek od Ksenki1 na DT. Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 andzia - przelew dotarł dzięki wielkie :loveu: Quote
doddy Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Potrzebna karma dla psów przebywających u Darii. Kto pomoże? Potrzebna pomoc albo w postaci karmy albo transportu z Warszawy do Opola bo u nas jest karma. Quote
doddy Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Sucha i puszeczki. Chyba nie ma problemów z marką - byle jaką. Quote
andzia69 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no dobraaaa - adres poproszę - tylko nie do przelewu ino do karmy! Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 andzia - jaka nieistotne, byleby zjadalna :evil_lol: Worki się już kończą, kupiłam kilka puszek ale jak mają do mnie trafić jakieś bidy lada chwila to muszę być "ubezpieczona" więc prosimy o pomoc !! Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Daria Grad-Berdak ul.Koszyka 26/33 45-760 Opole :) :) :) ma wdzięczność nie zna granic tylko czemu tylko andzia wiecznie pomaga ???? Quote
doddy Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Andzia69, ona pomaga bo fajna jest i wie że samo gadanie psów nie zbawi :loveu: Quote
andzia69 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nie pitolcie:eviltong: natalka i makatka kasę zbierają!:lol: tylko gdzie te domy dla tych 3 biduli??? doddy - KasiaK mówiła, ze była w schronie jakis tydzień temu i nie było bullowatych... Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no wiem wiem ale do tego trza jeszcze jakiś bank obrobić albo majątek w spadku odziedziczyć :evil_lol: mnie w zimie ogrzewanie daje po kieszeni i to ładnie no i burki wiecznie jakiś do szczepienia lub badania. chilli znów ma coś z uszami. pochlastać się idzie normalnie. Quote
andzia69 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 40 kg Boscha i 10 puszek zamówiono, zapłacono, przywiezie kurier z krakvetu - bo tylko tam dają płacic kartami kredytowymi:eviltong: bo ja juz na kredytach ostatnio zapodaję:evil_lol: Quote
doddy Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Andzia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ciotki dla nas każda pomoc choćby najmniejsza jest BARDZO CENNA. Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='andzia69']40 kg Boscha i 10 puszek zamówiono, zapłacono, przywiezie kurier z krakvetu - bo tylko tam dają płacic kartami kredytowymi:eviltong: bo ja juz na kredytach ostatnio zapodaję:evil_lol:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękować dziękować :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: normalnie kocham tę Andzię :loveu: a na kredytach to sama lecę więc wiem jak jest :evil_lol: Quote
lukann Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 robię przelew dziewczyny - Doddy wykorzystasz to wg uznania :) Quote
natalia_aa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='makatka']buu.. a ja dopiero przelew w piątek po południu mogę zrobić...natalka, może żeby cię po tym banku non stop nie ganiać zrobić 2 przelewy? jeden do darii, drugi do Ciebie na szanowną pocztę polską?[/quote] Ja i tak bede robic kolo 17 wiec nie ma znaczenia, z reszta najwyzej wysle ze swoich, przeciez i tak wplacisz ;) A na moim koncie na szczescie zera nie ma, wiec spokojnie... Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9590256#post9590256[/URL] ladnie prosze cioteczki o pomoc w sprawie tego szczeniora, jutro bede dzwonic do schronu i dowiem sie co to za cudo i czy mozna go zabrac, problem w tym ze jak moj TZ to uslyszy to az sie boje pomyslec jaka bedzie jego reakcje. Jesli uda mi sie go przekonac to bede mogla przetrzymac malucha u siebie kilka dni ale potrzebne jest pilnie DT lub DS !!!!! Quote
makatka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja takoż knuję nad DT i takoż zależy od rozmowy z TŻtem, bo ostatnio zrobiłam mu niespodziankę z gatunku "zapomniałam Ci chyba powiedzieć- od jutra mamy w domu dwa psy" ;) Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='makatka']Ja takoż knuję nad DT i takoż zależy od rozmowy z TŻtem, bo ostatnio zrobiłam mu niespodziankę z gatunku "zapomniałam Ci chyba powiedzieć- od jutra mamy w domu dwa psy" ;)[/quote] a kiedy bedziesz miala jakies wiesci cobysmy razem nie zjawily sie w schronie po malucha :evil_lol: Quote
Recommended Posts