Ziutka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Wieczór dobry - idziemy na spacer :painting: Quote
luka1 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 no to podnosimy jak nie mamy co innych propozycji. Quote
luka1 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Dziś trudno będzie kogoś przekonać do wyprawy do schroniska Quote
luka1 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 a jednak :multi::multi::multi:. Przed zamknięciem schroniska przyjechali ludzie Spidera i zabrali go do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
asiamm Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='luka1']a jednak :multi::multi::multi:. Przed zamknięciem schroniska przyjechali ludzie Spidera i zabrali go do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:[/quote] żeee jaaaaak??? nie wierzę!! gadaj wszystko co wiesz :cool3: :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Małgosia chciała im pokazać inne psy. I pokazywałysmy , ale oni cały czas że Spider i już. Wtaszczyliśmy go do auta i psinka pojechał do Teresina do domu z duzym ogrodem. Będzie mieszkał w budzie ale NIE NA ŁAŃCUCHU. Pani powiedziała że ma tyle terenu że łańcucha nie potrzeba. No i ma czasami mieć prawo wejść na ganek - jak będzie grzeczny. Ogólnie wrażenie dobre. Może nie będzie spał na poduchach ale bidy nie powinien mieć. Quote
KWL Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Luka, jeśli on ma trochę kaukazich genów to jego poduchy nie bardzo interesują. Znacznie ważniejsze jest dobre miejsce obserwacyjne na terytorium :-) Quote
Ziutka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='KWL'] dobre miejsce obserwacyjne [/quote] A poobserwować to pojedziemy z ciotką za dwa tygodnie bo i do Kiary się będziemy wybierać :loveu: niech no tylko się ciepło zrobi bo :mad: chociaż wczoraj i na łysych oponach do Luki dojechałam więc co nam tam ciotka nie :diabloti: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='luka1']No, albo rowerkiem, rowerkiem :lol:[/quote] Spoko...damy radę do koszyka też się zmieszczę na rowerku :evil_lol: ale Ty też masz letnie :eviltong: Quote
luka1 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Spider wrócił do schroniska. Nie wiem jak, ale dzis go widziałam za kratami. Quote
Ziutka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 luka1 napisał(a):Spider wrócił do schroniska. Nie wiem jak, ale dzis go widziałam za kratami. Wspaniale...ze tak sobie rzeknę :cool1: Quote
Ziutka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Spider ponownie szuka domu...tym razem już takiego prawdziwego domu (bo tamten chyba takim nie był :shake:) Quote
luka1 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Ciągle go widzę - to taki piekny i miły pies. Chciałabym zapytac dlaczego go wyezucili Quote
luka1 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 O tym psie to już nawet Bogowie zapomnieli Quote
luka1 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Piekny smutny pies. Aż mnie korci pojechać do ludzi którzy go adoptowali i zapytać Quote
luka1 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Pies bardzo potrzebuje opiekuna - marnieje w boksie, to nie jest miejsce dla takiego pieknego dużego stwora Quote
luka1 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 znalazłam numer telefonu do ludzi, którzy w marcu 2008 adoptowali Sidera. Wiedziałam że gdzieś mam kontakt do nich. Zadzwoniłam i strasznie sie zdziwili, że pytam o psa. Pies podobno uciekł. Szukali wszędzie - tylko nie w schronisku. No cóż, może i szukali tylko nie skutecznie. Czy po niego pojadą - muszą przedyskutować. Swoją drogą szkoda że się takich nie karze. Quote
Ziutka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 luka1 napisał(a):znalazłam numer telefonu do ludzi, którzy w marcu 2008 adoptowali Sidera. Wiedziałam że gdzieś mam kontakt do nich. Zadzwoniłam i strasznie sie zdziwili, że pytam o psa. Pies podobno uciekł. Szukali wszędzie - tylko nie w schronisku. No cóż, może i szukali tylko nie skutecznie. Czy po niego pojadą - muszą przedyskutować. Swoją drogą szkoda że się takich nie karze. Piknie kurka...piknie :cool1: Quote
Recommended Posts