luka1 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 mnie się wydaje, że on zaczyna się poddawać Quote
luka1 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 " Jeśli stoisz na świeczniku, staraj się nie zasłaniać światła. " Quote
luka1 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 nic nie napiszę, nic nie powiem - po co? Quote
luka1 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 nic nie napiszę, nic nie powiem - po co?:-( Quote
luka1 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 całe lata w schronisku - ile jeszcze przed tym psiakiem? Quote
luka1 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 ciekawe czy choć słomy do budy dostał tyle by móc nie zamarznąć? Quote
Becia66 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ale ten wątek kuleje. Trzy lata temu założony, pies dalej tkwi w schronie i jest coraz gorzej. Potem poczytam więcej bo przyszłam tu prosto z wątku Balbiny gdzie Luka1 wkleiła link. I czemu tak mało osób tu zagląda ? Gdzie dziewczyny z Sochaczewa ? Quote
luka1 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Becia66']ale ten wątek kuleje. Trzy lata temu założony, pies dalej tkwi w schronie i jest coraz gorzej. Potem poczytam więcej bo przyszłam tu prosto z wątku Balbiny gdzie Luka1 wkleiła link. I czemu tak mało osób tu zagląda ? Gdzie dziewczyny z Sochaczewa ?[/QUOTE] .........................................:cool1: Jak się dowiesz to mi napisz. Może coś wyjaśnię. Quote
luka1 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 podnosimy o poranku - "Być człowiekiem, to czuć, kładąc swoją cegłę, że bierze się udział w budowaniu świata." Quote
Becia66 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='luka1'].........................................:cool1: Jak się dowiesz to mi napisz. Może coś wyjaśnię.[/QUOTE] raczej sie nie dowiem..... Quote
luka1 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Pajda jest świetnym psem i bardzo ładnym. Nie wiem dlaczego ludzie przychodzący do schroniska nawet przy nim nie zatrzymają się. Teraz został przeniesiony do boksu, w rzędzie gdzie rzadko ktokolwiek zagląda. Jego szansa jeszcze zmalała. Pies ma charakter - w boksie jest dominantem, poza kratami nie wykazuje agresji. Ale jest bardzo inteligentny i może dlatego nie może dogadać się z innymi psami. Quote
luka1 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 poranna wróżba? "Gdy prosi cię nieprzyjaciel, spełń jego prośbę, ale strzeż się go potem podwójnie. " Quote
luka1 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 kto zdecyduje się na wystraszonego, nie bardzo młodego psa? Quote
luka1 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 zimna buda, mokry boks - cały świat Pajdy Quote
*zaba* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 znow ida mrozy... nie ma jak sprawdzic, czy te slome do budy dostal?... a jesli nie dostal? to ...?? Quote
luka1 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Nie wiem czy słoma jest w budach, nie mam wpływu na to czy budy zostaną wypchane. Pierwszą falę mrozów psy przetrwały na dechach. Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jestem u Pajdy. Luka mam parę kocy itp pozbieranych dla psów schroniskowych, mogę podrzucić w weekend albo między świętami do schroniska. Pajda jest rewelacyjny. Trzeba go jakoś stamtąd wyciągnąć bo całkiem zmarnieje :( Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Dzięki wielkie. Pajda już jest traktowany jak nieadopcyjny. Nikt go nie chce i nikt nie może o nim właściwie wiele powiedzieć poza tym, że w boksie nie zgadza się z innymi psami. Quote
Andzike Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 luka1 napisał(a):Dzięki wielkie. Pajda już jest traktowany jak nieadopcyjny. Nikt go nie chce i nikt nie może o nim właściwie wiele powiedzieć poza tym, że w boksie nie zgadza się z innymi psami. Nieadopcyjny? Cudny parówkowy pies ... dam znać jak będę jechać do schroniska, mam nadzieję, że go bliżej poznam... PS. U Marysi rewelacja. Dziś rozmawiałam z jej Panią. :) Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Pan Rafał szczególnie lubił Marysię i cieszy się takimi wiadomościami jak dziecko trąbką :evil_lol: A Pajda? jest bardzo samotny w schronisku - nie ma tam swojego opiekuna. Quote
Recommended Posts