Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ale ten wątek kuleje. Trzy lata temu założony, pies dalej tkwi w schronie i jest coraz gorzej. Potem poczytam więcej bo przyszłam tu prosto z wątku Balbiny gdzie Luka1 wkleiła link. I czemu tak mało osób tu zagląda ? Gdzie dziewczyny z Sochaczewa ?

Posted

[quote name='Becia66']ale ten wątek kuleje. Trzy lata temu założony, pies dalej tkwi w schronie i jest coraz gorzej. Potem poczytam więcej bo przyszłam tu prosto z wątku Balbiny gdzie Luka1 wkleiła link. I czemu tak mało osób tu zagląda ? Gdzie dziewczyny z Sochaczewa ?[/QUOTE]

.........................................:cool1: Jak się dowiesz to mi napisz. Może coś wyjaśnię.

Posted

Pajda jest świetnym psem i bardzo ładnym. Nie wiem dlaczego ludzie przychodzący do schroniska nawet przy nim nie zatrzymają się. Teraz został przeniesiony do boksu, w rzędzie gdzie rzadko ktokolwiek zagląda. Jego szansa jeszcze zmalała. Pies ma charakter - w boksie jest dominantem, poza kratami nie wykazuje agresji. Ale jest bardzo inteligentny i może dlatego nie może dogadać się z innymi psami.

Posted

Jestem u Pajdy. Luka mam parę kocy itp pozbieranych dla psów schroniskowych, mogę podrzucić w weekend albo między świętami do schroniska.
Pajda jest rewelacyjny. Trzeba go jakoś stamtąd wyciągnąć bo całkiem zmarnieje :(

Posted

Dzięki wielkie. Pajda już jest traktowany jak nieadopcyjny. Nikt go nie chce i nikt nie może o nim właściwie wiele powiedzieć poza tym, że w boksie nie zgadza się z innymi psami.

Posted

luka1 napisał(a):
Dzięki wielkie. Pajda już jest traktowany jak nieadopcyjny. Nikt go nie chce i nikt nie może o nim właściwie wiele powiedzieć poza tym, że w boksie nie zgadza się z innymi psami.

Nieadopcyjny? Cudny parówkowy pies ... dam znać jak będę jechać do schroniska, mam nadzieję, że go bliżej poznam...

PS. U Marysi rewelacja. Dziś rozmawiałam z jej Panią. :)

Posted

Pan Rafał szczególnie lubił Marysię i cieszy się takimi wiadomościami jak dziecko trąbką :evil_lol:
A Pajda? jest bardzo samotny w schronisku - nie ma tam swojego opiekuna.