łolkiee Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 luka1 napisał(a):Przepraszam - Pajda to nie kundel. Jest tak piekny że mógłby zapoczątkować nową rasę. tak to jest nowa rasa... nie wiedziałaś:crazyeye: to jest pajdo-pies:evil_lol: Quote
*zaba* Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pajdusiu, czy te ciotki to sie z ciebie przypadkiem nie smieja?? :razz: :eviltong: Quote
ewkaewa3 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 i co z Pajdą?, to w końcu pies czy suka? Ciekawi mnie czy nadaje się do małych dzieci to znaczy 3 letnich? A i czy toleruje psy? Gdzie przebywa?W schronisku ?bo tam chyba trzeba płacic za dopcje? Tak się akurat składa,że jestem z Sochaczewa i chciałabym zaadoptować jakąś psinę Quote
luka1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Pajda to prawdziwy pies. Niestety nie lubi innych psów. Jest do9minantem. Niestety nie wiem jak zareaguje na dziecko. Szukasz psa - może znajdziesz na naszej fundacyjnej stronie Aktualności - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
ewkaewa3 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 o kurde a tak chciałam Pajdę:placz: taka fajna psina,ale jak dominant to by się razem gryzły:-( no nie.... Quote
*zaba* Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Pajda!! Do domu juz czas!!!! Tylko gdzie ten dom..:shake: Quote
luka1 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 mój biedny Pajduś, nikt go nie chce - dlaczego?:shake: Quote
ewkaewa3 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ma małe zainteresowanie bo przecież teraz jest moda na yorki i inne miniaturki.Gdy gdzieś jest york do adopcji to ludzie od razu bez zastanowienia już się deklarują i by mogli jechać po niego z drugiego końca świata. A do kundelków to mają zupełnie odwrotny stosunek przecież to dla nich kolejny zwykły bury kundel i nie opłaca się jechać po niego gdzieś daleko bo szkoda zachodu:angryy: Jak nikt go nie chce? On jest super!Uwielbiam kundelki:loveu: Quote
malibo57 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jasne, że nie:) Moim zdaniem tu trzeba rozwinąć akcję specjalną. Co Pajda robi z psami? Z dużymi, np.?:cool3: Quote
luka1 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Niestety Pajda to awanturnik, jest nie wypuszczany z boksu "bo się gryzie z psami". To fakt - jest dominantem, ale przy mnie nikogo nie pogryzł. W boksie lubi kłapać zębami, ale poza kratami nie widziałam by się stawiał. Quote
malibo57 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No właśnie:) Chyba przejdziemy na prywatny kanał:cool3: Quote
luka1 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Kot pokocha psa ? Siedzi w schronisku juz tak długo, że zapomniał zapachu trawy. Quote
malibo57 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kurczę, znowu kolejka się zrobiła:shake: A biedny Pajda musi czekać. Quote
luka1 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 on ciągle czeka i smutnieje. Nawet go nie mogę odwiedzić. Quote
malibo57 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 I to jest chore:shake: Nie można odwiedzić psa w schronisku - chory kraj! Takie schroniska to chyba tylko w mazowieckiem. Jeszcze gdzieś? Quote
Recommended Posts