Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

I co , nadal bez zmian? Piesek ciągle w schronisku? Wrzuciłabym kilka ogłoszeń ale może można by zrobić ładniejsze zdjęcia? I do kogo podać namiary?

Posted

nie można zrobić ładniejszych zdjęć, te z początku watka są ok. Pies wtedy był ledwo kilka miesięcy w schronisku. Był biały, teraz jest żółty.

• 2 weeks later...
Posted

kochane błagam dołączcie do tego wydarzenia na fb i roześlijcie do znajomych...mój podopieczny, szczególnie bliski mojemu sercu ciekł z dt....:-( już nie mam czym płakać...

http://www.facebook.com/event.php?eid=110064262418926

to jego wątek na dogo:

http://www.dogomania.pl/threads/209090-Nieufny-kundelek-ze-sznurkiem-wro%C5%9Bni%C4%99tym-w-szyje..prubujemy-z%C5%82apa%C4%87-i-zbieramy-na-dt?p=17018291#post17018291

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

"Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi."
— Paulo Coelho
Zahir

• 3 weeks later...
Posted

Droga poziomko - Pajda to nie suczka, to chłopak. Na domiar złego bardzo nie lubi innych facetów i niektórych dziewczyn w boksie. Nie mniej to bardzo kochane psisko. Siedzi już długo w schronisku i chyba już stracił nadzieje na zmianę w swoim życiu. Zaszył sie w budzie i wychodzi z niej jedynie na jedzenie. Bywają dni, że i to trzeba mu wstawiać do budy bo nie chce wyjść.

Posted

Bardzo przepraszam za moją omyłkę. Mam nadzieję że Pajda się nie obraził. Szkoda że nie zbyt dogaduje się z innymi psiakami no ale cóż... szkoda że nie może znaleźć swojego kątka. Jest śliczny :loveu: Mam nadzieję że pomimo tego że on sam stracił już nadzieję ktoś go przygarnie ( w sensie zaadoptuje). Gorąco w to wierzę.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

nikt już Pajdy nie pamięta. Sama też zwątpiłam w dogo. Pajda mieszka nadal w boksie schroniskowym i chyba też nie bardzo wierzy że z niego wyjdzie kiedykolwiek.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...