Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#FF0000][I][B]Życzenia $wiąteczne :loveu:[/B][/I]

[/COLOR][COLOR=#0000FF]Dziś Świąteczny czas
Dzwony biją w las
Mały karpik się uśmiecha
Wnet na pierwszą gwiazdę czeka
Uszka dziś się przysłuchują
Jak kolędę podśpiewują
Barszczyk pięknie jest czerwony
Zaś jak zwykle zawstydzony
Zdrowych Ciepłych i Pogodnych
Życzę wszystkim Cioteczką dogo i naszym najmilszym
i najukochańszy czworonogom dobrych
ciepłych domków i kochających
włascicieli.
[/COLOR][COLOR=#FF0000]
[I][B]We$ołych $wiąt ![/B][/I][/COLOR]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

24 grudnia, stadko z Metkowa otrzymalo dodatkowe wsparcie pod choinke od aniola P. Bozenki w kwocie [B]150 zl[/B]. co daje nam kwote [B]556 zl[/B]. ktore pomniejszamy kwota [B]223.53 zl[/B]. przelane za faktury z tego mesiaca i w skarpecie pozoostalo [B] 332,50 zl[/B]. na dalsze zakupy karmy, lub faktury weterynaryjnej.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Państwo z Mętkowa, bardzo dziękują P.Bożenie za pomoc i życzenia świąteczne. My też w imieniu Państwa ,dziękujemy ,bo tak szczerze mówiac ,ten wątek umiera śmiercią naturalną. Nie ma nikogo ,kto wczesniej interesował się losem tych ludzi ,nie ma założycielki wątku ,czasem tylko ktos wpadnie. [B]PANI BOŻENO ,DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO!

[URL="http://smayliki.ru/smilie-494374119.html"][IMG]http://s5.rimg.info/6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif[/IMG][/URL]
[/B]

Edited by Javena
Posted

[COLOR=#000000][FONT="MS Shell Dlg 2"]Widzę że wątek na prawdę umiera :( wymiera już. Wątek wieczorem porozsyłam innym cioteczką rozbujam trochę wątek mam nadzieje że mi się uda [/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Javena']Państwo z Mętkowa, bardzo dziękują P.Bożenie za pomoc i życzenia świąteczne. My też w imieniu Państwa ,dziękujemy ,bo tak szczerze mówiac ,ten wątek umiera śmiercią naturalną. Nie ma nikogo ,kto wczesniej interesował się losem tych ludzi ,nie ma założycielki wątku ,czasem tylko ktos wpadnie. [B]PANI BOŻENO ,DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO!

[URL="http://smayliki.ru/smilie-494374119.html"][IMG]http://s5.rimg.info/6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif[/IMG][/URL]
[/B][/QUOTE]

Ja jestem cały czas z Wami tylko nie stać mnie na wpłaty :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przelewamy pieniazki Panstwu K. za 3 faktury na laczna kwote[B] 328,25 zl.[/B] Pani Bozenka w mailu pisala ze ma chwilowy dolek finansowy ale w najblizszym czasie postara sie znow zasilic skarpete zwierzakow. Pozostalo na + [B]4,25 zl.[/B]

Posted

[quote name='agusiazet']Ja też zagladam:) Może za jakiś czas wyślę paczkę, tylko napiszcie, copotrzeba i podajcie adres do wysyłki![/QUOTE]
Agusia ,dziękuje.Wyślę dane na pw. Pomyślę o jakimś bazarku.Trzeba pomóc.

Posted

[quote name='Liluk']i ja zajrzałam przypadkiem, ale czasem chętnie podrzucę grosik, może paczuszkę jakąś, możecie podać mi adres na pw? coś pomyślę...[/QUOTE]
BARDZO DZIEKUJE.

Gdyby ktoś mógł wysłac choc pare złotych ,byłabym bardzo wdzięczna. Kiedyś wystrczyło napisać ,że skarpeta pusta i kazdy coś wrzucił.Niestety Ci którzy założyli wątek i Ci którzy pomagali ,wsiąkli. Nie wiem, z jakiego powodu? Podaję nr. konta.

[B] Fundacja Pro Animals ul. Stachiewicza 35b/70, 31-328 Kraków

24 1020 2384 0000 9502 0095 0717
[/B]

Posted

[quote name='agusiazet']Kasy brak, mam suchą karmę dla kotów, marketową, wysłać?[/QUOTE]

Jesli możesz ,to oczywiscie ,że tak .Wszystko potrzebne.:)

Posted

Poproszę o podsumowanie:
- ile w tej chwili jest psiaków (może zdjęcia?)
- ile kociaków (może zdjęcia?)
- czy mają jakiekolwiek ogłoszenia?
- pilne potrzeby na już
Czy ktoś może mi podać dokładny adres na PW?
Czy ktoś może wskazać mi osobę, która utrzymuje kontakt fizyczny z tymi osobami?

TZmestudio