Poker Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dziękuję :loveu: missieek za zabranie fantów,martwiłam się jak sobie poradzi,ale jak widać Polak,a właściwie Polka potrafi :evil_lol: Quote
Ulaa Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Do państwa przyszła paczka z puszkami i żwirkiem. Pani Danusia dzwoniła i prosiła, aby baaardzo bardzo podziękowac w ich imieniu, bo nie ma adresu i nie wiedzą komu dziękowac. Tak więc dziękujemy - także w naszym imieniu, że nie zapominacie o staruszkach i ich zwierzaczkach :loveu::multi: Kajtusiowi się poprawiło, regularnie ma zmniejszaną dawkę Encortonu i żadne nowe zmiany się nie pojawiają (zobaczymy co będzie, gdy nastaną upały - weta mówiła, że wtedy może się pogorszyc - oby nie). A ten kot, którego łapali do klatki, nie żyje. Podobno był bardzo chory. Nie wiem o co chodzi, Ada-jeje mam przekazac, że dziękują za klatkę. Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Chodzilo o kotke sasiadow ( wcale nie biednych) ale panstwo zlitowali sie nad kotkiem bo mial pod pacha duzego ropnego guza, przywiezli go do nas do lecznicy, wet sciagnal mu bardzo duzo ropy ale raczej wiekszych nadzieji nie dawal, pozyczylam tez nasza klatke na kroliki w ktorej mozna kota zamknac i wstawic do niej kuwete oraz jedzenie i picie zeby mogli go przytrzymac u siebie, niestety pani Danusia zadzwonila za kilka dni ze kocurek nie przezyl, odszedl za TM :placz:ale chociaz przed smiercia panstwo ulzyli kociakowi w cierpieniach bo jak powiedzieli przy sciaganiu ropy lezal bardzo spokojnie tak jak gdyby przynosilo mu to ulge. Pomniejszam rowniez skarpete panstw o 31,47 za mieso dla psow ktore dla nich kupilam i zostaje do dyspozycji [B][SIZE=4]200 zl.[/SIZE][/B] Quote
Poker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 cieszę się,że w koncu dziś rzeczy dla państwa mają szansę dotrzeć na miejsce.Dzięki missieek i Ada-jeje. Quote
Olena84 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Mam nadzieje, że u Państwa wszytko dobrze. Pozdrawiam! Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 mamy malutka szanse jutro sie z panstwem spotkac w lecznicy, jak rowniez przekazac im miesko dla psiakow. Quote
monikusf Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 mam sporo leku perindoprylu /prenessa,prerstarium/ na cisnienie,prosba o zapytanie czy jeszcze wyslac niech zapytaja lekarza czy nadal maja brac to wysle-bede czekac na odpowiedz do trzech tygodni. Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 monikufs a moze podamy ci nr. tel. do panstwa i sama mozesz im powiedziec co masz im do zaoferowania, bedzie szybciej i sprawniej. Nie udalao sie nam dzis spotkac z panstwem ale punktem przekazania dla panstwa miesa dla psiakow byla lecznica, co tez panstwo potwierdzili ze odebrali. Panstwo z Metkowa dziekuja wszystkim ktorzy ich wspomagaja, nie sa w stanie wyrazic swojej wdziecznosci, za kazdym razem kiedy sie spotykamy widac prawie lzy w pani oczach. Quote
Ulaa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Poker dary od Ciebie już u mnie :) :multi: Dziękujemy Misieeeek i jej Cioci! Ada-jeje, kiedy państwo znowu po coś przyjadą, to by sobie wzięli? Quote
Ada-jeje Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Trzeba tylko do nich zadzwonic moge oczywiscie to zrobic i zapytac kiedy beda na zakupach w Chrzanowie i zeby wstapili do ciebie po dary od Poker. Quote
Ulaa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Wspaniale :loveu: Tylko niech sobie miejsce w maluszki zrobią, bo tego 3 wory :cool3: Quote
Poker Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Mam prośbę ,nie wyrzucajcie tej brązowej torby,bo jest historyczna. moja przyjaciółka przy emigracji do Kanady zapakowała do niej przy mojej pomocy kilka puchowych kołder i poduszek :evil_lol: Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Państwo wczoraj odebrali dary razem z torbami. Jeśli do nich zadzwonisz i podasz adres, to napewno chętnie odeślą, bo i tak chcieli bardzo Ci podziękować, pani znowu ze wzruszenia miała łzy w oczach. Quote
black_cat Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Przeczytałam cały wątek od deski do deski, na pewno pomyśle o pomocy finansowej lub fantowej Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 W szkole w Zagorzu nasza dogomaniaka Natalia-Jade zrobila zbiorke karmy, i uzbierala ponad 5 kg. ktora zostanie przekazana panstwu dla ich trzodki. Quote
Olena84 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Witam Was i pozdrawiam Państwa też, znajoma daje mi mozliwosc przelewow u siebie w domu by nie stac na poczcie, ale moglam dzis na razie tylko 20 zloty, za jakis tydzien bedzie mozna wiecej. Quote
Ada-jeje Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Olena bardzo dziekujemy tobie i wszystkim pozostalym ktorym los panstwa nie jest obojetny, sa to naprawde wspaniali ludzie i za kazdym razem brak im slow podzieki dla was, jak rowniez widac przy kazdym spotkaniu mokre oczy z wrazenia ze nie zostali sami. :loveu: Quote
Poker Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 CIEKAWA JESTEM CZY COŚ IM SIĘ PRZYDA Z FANTÓW :crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Olena twoje 20 zl. juz sa i razem dla panstwa jest 220 zl. Quote
Ulaa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Poker']CIEKAWA JESTEM CZY COŚ IM SIĘ PRZYDA Z FANTÓW :crazyeye:[/quote] Jak pani do mnie dzwoniła z podziękowaniami (i łzami) to mówiła, że nic się nie zmarnuje :cool3: Quote
black_cat Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 podrzucam zeby wiecej osob zauważyło , pomoc potrzebna cały czas Quote
Yorija Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Ada-jeje']Olena bardzo dziekujemy tobie i wszystkim pozostalym ktorym los panstwa nie jest obojetny, sa to naprawde wspaniali ludzie i za kazdym razem brak im slow podzieki dla was, jak rowniez widac przy kazdym spotkaniu mokre oczy z wrazenia ze nie zostali sami. :loveu:[/quote] Czy wybieracie się może do nich w najbliższym czasie? Mam na myśli w sobotę. Prawdopodobnie będę w Chrzanowie. kiedyś rozmawiałam z Państwem przez telefon. Strasznie sympatyczni, zapraszają ale tak sama wolałabym pierwszy raz nie jechać - albo nie wiem czy trafię :lol: albo czy się odważę :-). Jeśli nie jedziecie to muszę swoją "odwagę" zweryfikować :mad: Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Yorija raczej bedziesz musiala swoja odwage sama zweryfikowac, co prawda chcialbym pojechac w tamtym kierunku w sobote ale to i tak dopiero po14.oo bo uplynelo juz ponad 4 miesice a ja nie podpislam jeszcze umowy Azy ktora byla u mnie na DT i ksiazeczke zdrowia Azy tez ciagle mam w torebce. Quote
Recommended Posts