Holly1 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 myśle że to akurat nie byłby problem. Zobacz jak się z Dzielną udało. Oni by po niego pojechali,może nie az do Orzechowców ale gzieś bliżej, zresztą jak sie wyjaśni czy jest do wzięcia. ,to sie coś wymyśli. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=9537277"][IMG]http://www.egonet.pl/dogo/stadko.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly1 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 dziewczyny dajcie znać jak najszybciej ,bo cała rodzina w napięciu czeka...:???::???::???: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=9537277"][IMG]http://www.egonet.pl/dogo/stadko.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Najszybciej by było tam zadzwonić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Dzwonienie mało da bo czesto jest tak ze mowia ze pies jest a psa nie ma .... jak juz w ogole sie dodzwonisz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Ktoś wie czy Dzieciak jest w schronisku? Bo mam możliwość sprawdzenia czy jest tam dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonina_tc Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 [quote name='żaba88']Ktoś wie czy Dzieciak jest w schronisku? Bo mam możliwość sprawdzenia czy jest tam dalej.[/quote] Witam jeśli to nie kłopot , to proszę sprawdź czy tam jeszcze jest. Chciałabym Go przygarnąć. *********************************************************** holly-dzięki za rekomendacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Jeśli będzie, rozumiem że "rezerwować" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonina_tc Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 zarezerwować to dziwne określenie, ale TAK proszę! [U]jestem zdecydowana.:loveu:[/U] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Wiem i dlatego w "" napisałem ;) To jadę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Dzwoniłam do Kasi i mowiła ze Kudłata nie widziła juz tego psa ale mogł sie gdzies "zagubic "i trzeba dobrze popatrzec bo chyba był przeniesiony z kwarantanny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonina_tc Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 ok. daj znac co i jak. prawdę mówiąc już dokonałam starań żeby był mój. ale na chwilę obecną niewiem czy jeszcze tam jest. ponoć jakiś policjant się o niego starał. jeśli możesz mi pomóc to z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matinestka Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Dziiaj dowiedzielismy się ze Magneto ma juz Dom ... ale nie mam pojecia czy to ten "ugadany" u policjanta..... zmianiam tytuł Magnetus elekrtyzuj Miłoscia nowych Opiekunów :buzi: :bluepaw: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 O kurcze a zaba chyba pojechał do schronu.... oby domek był dobry:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Jezeli tylu było chetnych na Magneto to moze inne psiaki znajda domy:evil_lol::cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonina_tc Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 no to pozostaje nam się cieszyć że piesek ma dom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Super piesku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonina_tc Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 [quote name='matinestka']Dziiaj dowiedzielismy się ze Magneto ma juz Dom ... ale nie mam pojecia czy to ten "ugadany" u policjanta..... zmianiam tytuł Magnetus elekrtyzuj Miłoscia nowych Opiekunów :buzi: :bluepaw:[/quote] zapytam jeszcze, czy to pewne? czy napewno ma już dom, czy to pewna informacja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Byłem w schronisku i pracownik mi powiedział że 4 dni temu ktoś go zabrał ale nie wiedział kto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Wariat...... dobrze ze sprawdziłes :) dzieki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonina_tc Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 dzięki za informację i fatygę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Nie ma za co dziewczynki :) By żyło się lepiej, pieskom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Bedziemy wiedziec kogo wysłac w przyszłosci :evil_lol::diabloti::eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 No to narobiłem... ;) Ale oczywiście w miarę możliwości pomogę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Zartowałam ;) ale wrazie alarmu nagłego to sie zgłosze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majqa Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 [quote name='żaba88']Byłem w schronisku i pracownik mi powiedział że 4 dni temu ktoś go zabrał ale nie wiedział kto.[/quote] Jeśli jest to w ogóle możliwe dopytajcie w jakie warunki poszedł pies. Czy się spodobał? Jak się odnalazł w nowej sytuacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts