Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To my sobie z rana ponarzekamy :multi:
Jak to jest że Nana ma założony temat od dwóch miesięcy a wątek ma tylko 18 stron ? Przed chwilą widziałam wątek młodych afganów był założony 5 dni temu a już jest 11 stron :-o

Nana masz przechlapane, gdybyś była afganem ktoś by napewno zwrócił uwagę na Ciebie, ale Ty jesteś tylko kudłatym małym i na dodatek starym kundlem którego prawie nikt nie zauważa :-(

Posted

No to nam się dostał ochrzan:oops: Ale z tytułem poszłaś:diabloti: Teraz to z ciekawości chyba ludzie pozaglądają, a tu niespodzianka - piękna Nanka:cool3:

Posted

a to dziękujemy za deklaracje :loveu: ( będziemy je egzekwować :diabloti: )

Nana ma nową współlokatorkę i bardzo się z tego cieszy, merda ogonkiem i człapie żywiej ale współlokatorka na nią powarkuje :shake:

Posted

Z tego co wiem Nana nie ma allegro, jak ktoś jej mógłby założyć to było by super ;)
Jak tylko ktoś się odezwie będę pisała na wątku .
Rudzia zaakceptowała Nanę i teraz spokojnie sobie mogą razem w jednym pokoju przebywać :loveu:

Posted

Ja jej chyba nie oddam... :shake::loveu:
Czeszemy się codziennie przez godzinę ( pół rano i pół wieczorem , sierść z łupieżem ciągle wychodzi i wychodzi ale wygląda już całkiem dobrze :razz:
Od kiedy pojawiła się nowa lokatorka, Nana mniej śpi i bardziej mnie obserwuje, domaga się pogłaskania i przychodzi częściej a nawet zaczęła słyszeć jak ją wołam :eviltong: cóż za przemiana... :evil_lol:

Posted

No proszę jak to się Nanie słuch poprawił, coś mi się zdaje, że ona jest sprytniejsza i mądrzejsza niż nam się wydaje:evil_lol:

Posted

dziś był kolejny telefon. Jakiś starszy pan dzwonił ;)
Pytał się mnie " czy to je taki wjynkszy kocur " :-o:D
Niestety bardzo się zawiódł że piesek jest w Cieszynie bo to dla niego za daleko :eviltong:

Posted

[quote name='Herspri']dziś był kolejny telefon. Jakiś starszy pan dzwonił ;)
Pytał się mnie " czy to je taki wjynkszy kocur " :-o:D
Niestety bardzo się zawiódł że piesek jest w Cieszynie bo to dla niego za daleko :eviltong:[/quote]
Dobre, bardzo lubię ludzi z takim poczuciem humoru, no i jeszcze ta gwara...