Dea Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pięknie to ujęłaś! Zazdroszczę Ci takich doświadczeń i odczuć:roll: Quote
Herspri Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 To my sobie z rana ponarzekamy :multi: Jak to jest że Nana ma założony temat od dwóch miesięcy a wątek ma tylko 18 stron ? Przed chwilą widziałam wątek młodych afganów był założony 5 dni temu a już jest 11 stron :-o Nana masz przechlapane, gdybyś była afganem ktoś by napewno zwrócił uwagę na Ciebie, ale Ty jesteś tylko kudłatym małym i na dodatek starym kundlem którego prawie nikt nie zauważa :-( Quote
Dea Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No to nam się dostał ochrzan:oops: Ale z tytułem poszłaś:diabloti: Teraz to z ciekawości chyba ludzie pozaglądają, a tu niespodzianka - piękna Nanka:cool3: Quote
ocelot Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Oj ja cały czas sledzę wątek, tylko się nie udzielam Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No masz rację, musimy się przyłożyć Herspri... Quote
Herspri Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='ocelot']Oj ja cały czas sledzę wątek, tylko się nie udzielam[/quote] to prosimy podnieść chociaż raz na jakiś czas ;) Quote
ocelot Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ok. przywołana do porządku, od czasu do czasu podbiję śliczną dziewczynkę;) Quote
Herspri Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 a to dziękujemy za deklaracje :loveu: ( będziemy je egzekwować :diabloti: ) Nana ma nową współlokatorkę i bardzo się z tego cieszy, merda ogonkiem i człapie żywiej ale współlokatorka na nią powarkuje :shake: Quote
ocelot Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Podrzucimy Nanę, a coś więcej o współlokatorce? Quote
Herspri Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 współlokatorka to Rudzia z wątku: [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108079[/url] Właśnie wyleguje się u mnie na łóżku ;) Quote
basia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ogłoszenie Nany się ukazało!!! Dawaj znać Herspri jak tylko będzie na nie jakaś reakcja ;) A czy Nana ma allegro? Quote
Herspri Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Z tego co wiem Nana nie ma allegro, jak ktoś jej mógłby założyć to było by super ;) Jak tylko ktoś się odezwie będę pisała na wątku . Rudzia zaakceptowała Nanę i teraz spokojnie sobie mogą razem w jednym pokoju przebywać :loveu: Quote
Herspri Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Chwilę temu dzwoniła pani z Ustronia i pytała o Nane :razz: Ma zjawić się jutro ok 12 u mnie Quote
ocelot Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ale tomusi być domek najlepszy z najlepszych Quote
ocelot Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 To w takim razie czekamy na wiadomości - dobre;) Quote
Herspri Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 oczywiście że tak, do innego jej nie wydam :mad:. Już dosyć kruszynka przeszła . Quote
Herspri Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Ja jej chyba nie oddam... :shake::loveu: Czeszemy się codziennie przez godzinę ( pół rano i pół wieczorem , sierść z łupieżem ciągle wychodzi i wychodzi ale wygląda już całkiem dobrze :razz: Od kiedy pojawiła się nowa lokatorka, Nana mniej śpi i bardziej mnie obserwuje, domaga się pogłaskania i przychodzi częściej a nawet zaczęła słyszeć jak ją wołam :eviltong: cóż za przemiana... :evil_lol: Quote
Dea Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No proszę jak to się Nanie słuch poprawił, coś mi się zdaje, że ona jest sprytniejsza i mądrzejsza niż nam się wydaje:evil_lol: Quote
Herspri Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 dziś był kolejny telefon. Jakiś starszy pan dzwonił ;) Pytał się mnie " czy to je taki wjynkszy kocur " :-o:D Niestety bardzo się zawiódł że piesek jest w Cieszynie bo to dla niego za daleko :eviltong: Quote
Dea Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 "wjynkszy kocur" ło rany:evil_lol: już widzę Twoją minę:diabloti: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Herspri']dziś był kolejny telefon. Jakiś starszy pan dzwonił ;) Pytał się mnie " czy to je taki wjynkszy kocur " :-o:D Niestety bardzo się zawiódł że piesek jest w Cieszynie bo to dla niego za daleko :eviltong:[/quote] Dobre, bardzo lubię ludzi z takim poczuciem humoru, no i jeszcze ta gwara... Quote
Recommended Posts