Herspri Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 No , Nanuś zmienić tytuł musiałam na mniej optymistyczny bo nikt nie odwiedza nas tu Quote
basia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nanusia jest prześliczna. Jak się patrzy na te fotki trudno uwierzyć, że to dorosły pies. Quote
Selenga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dziewczyny, czy ona umie chodzic BEZ smyczy? chodzi mi o to czy się pilnuje? Quote
Herspri Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Ilu gości :loveu: Hmm szczerze to nie bardzo, ona ogólnie na człowieka słabawo reaguje, no chyba ze się ma coś do jedzonka ;) Za to chodzi tak powolutku że ktoś musiałby się bardzo starać żeby ją zgubić. Tak szczerze to ja bym jej raczej nie puszczała ze smyczy bo nie reaguje na wołanie. Quote
iwop Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ale dlaczego napisałaś, że jej nikt nie lubi?:crazyeye: Przecież jest śliczna... Quote
Herspri Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Bo nikt do niej nie chciał zaglądać :cool3: Taki chwyt marketingowy :loveu: Quote
iwop Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No to ja się na ten chwyt marketingowy złapałam...:eviltong: Quote
Herspri Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 A to się cieszę że działa :evil_lol: oby więcej osób zaglądało do futrzastej . Quote
Selenga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Herspri']Ilu gości :loveu: Hmm szczerze to nie bardzo, ona ogólnie na człowieka słabawo reaguje, no chyba ze się ma coś do jedzonka ;) Za to chodzi tak powolutku że ktoś musiałby się bardzo starać żeby ją zgubić. Tak szczerze to ja bym jej raczej nie puszczała ze smyczy bo nie reaguje na wołanie.[/quote] Ja z kolei nie bardzo mogę psa na smyczy prowadzić... A może ona jest głucha? Moja starowinka też ostatnio nie reaguje na wołanie ale wyraźnie źle słyszy, prawie wcale. Tylko, że ona doskonale zna teren i nie musi chodzić na smyczy chociaż jeszcze jest znacznie szybsza ode mnie. Quote
Herspri Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Selenga']Ja z kolei nie bardzo mogę psa na smyczy prowadzić... A może ona jest głucha? Moja starowinka też ostatnio nie reaguje na wołanie ale wyraźnie źle słyszy, prawie wcale. Tylko, że ona doskonale zna teren i nie musi chodzić na smyczy chociaż jeszcze jest znacznie szybsza ode mnie.[/quote] A co byłabyś chętna :razz: ? Jak tak to mogę się postarać coś z tym chodzeniem bez smyczy zrobić ^~ Quote
Dea Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ta ostatnia fotka wzruszajaca jest:loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Domek, domek, szukamy domku - kochającego takie kruszynki wspaniałe. Quote
basia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mała do góry!! Czy miałby ktoś czas jutro rano zajechać z Herspri i Naną na pobranie krwi do badania? Ja po południu wyjeżdżam na zawody a w firmie też mam jeszcze sporo pracy. Niestety jeżeli nikt się nie znadziej badania przesunie się znów o cały tydzień, bo Herspri może tylko w piątki :( Quote
basia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Podnosze! W taki razie stracony kolejny tydzień, szkoda .. W przyszłym tygodniu Herspri, na 100% zabiore Was na te badania. Quote
Herspri Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Ehh ja jutro i tak bym nie dała rady, dowalili mi zajęcia rano :shake: Nie wiem jak to będzie w przyszłym tygodniu. Może zrobić badania w Cieszynie a później z wynikami jechać do ustronia ? Quote
Dea Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja jutro rano jestem umówiona w schronisku na zdjęcia, więc też odpadam (chyba, że będzie padało)... Quote
basia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dogadamy się Herspri. Może Nana sama by ze mną pojechała na badanie, jak myślisz? Quote
Recommended Posts