Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilu gości :loveu:
Hmm szczerze to nie bardzo, ona ogólnie na człowieka słabawo reaguje, no chyba ze się ma coś do jedzonka ;) Za to chodzi tak powolutku że ktoś musiałby się bardzo starać żeby ją zgubić.
Tak szczerze to ja bym jej raczej nie puszczała ze smyczy bo nie reaguje na wołanie.

Posted

[quote name='Herspri']Ilu gości :loveu:
Hmm szczerze to nie bardzo, ona ogólnie na człowieka słabawo reaguje, no chyba ze się ma coś do jedzonka ;) Za to chodzi tak powolutku że ktoś musiałby się bardzo starać żeby ją zgubić.
Tak szczerze to ja bym jej raczej nie puszczała ze smyczy bo nie reaguje na wołanie.[/quote]
Ja z kolei nie bardzo mogę psa na smyczy prowadzić...
A może ona jest głucha? Moja starowinka też ostatnio nie reaguje na wołanie ale wyraźnie źle słyszy, prawie wcale. Tylko, że ona doskonale zna teren i nie musi chodzić na smyczy chociaż jeszcze jest znacznie szybsza ode mnie.

Posted

[quote name='Selenga']Ja z kolei nie bardzo mogę psa na smyczy prowadzić...
A może ona jest głucha? Moja starowinka też ostatnio nie reaguje na wołanie ale wyraźnie źle słyszy, prawie wcale. Tylko, że ona doskonale zna teren i nie musi chodzić na smyczy chociaż jeszcze jest znacznie szybsza ode mnie.[/quote]

A co byłabyś chętna :razz: ? Jak tak to mogę się postarać coś z tym chodzeniem bez smyczy zrobić ^~

Posted

Mała do góry!!
Czy miałby ktoś czas jutro rano zajechać z Herspri i Naną na pobranie krwi do badania? Ja po południu wyjeżdżam na zawody a w firmie też mam jeszcze sporo pracy. Niestety jeżeli nikt się nie znadziej badania przesunie się znów o cały tydzień, bo Herspri może tylko w piątki :(

Posted

Ehh ja jutro i tak bym nie dała rady, dowalili mi zajęcia rano :shake:
Nie wiem jak to będzie w przyszłym tygodniu. Może zrobić badania w Cieszynie a później z wynikami jechać do ustronia ?