Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Bafuś ma zamieszkać w takich warunkach?! W życiu!!! No ładnie, widzę, Olena, że te wakacje to realna sprawa. Jak znam naszych budowlańców (a znam, bo TZ pół życia przepracował w tej branży;), nie będzie łązienki do końca maja.

Posted

Olena84 napisał(a):
"granat mu wsadz w łape to sie rozerwie", "przeciez widzisz ze nie psa" - teksty typowo wscieklej osoby, ironicznie odpowiadajacej..

wiesz jak się uśmiałam!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja się nie denerwuję!!! Ja zmęczona jestem i do tego czasem ironiczna!

Posted

agata51 napisał(a):
Mój Bafuś ma zamieszkać w takich warunkach?! W życiu!!! No ładnie, widzę, Olena, że te wakacje to realna sprawa. Jak znam naszych budowlańców (a znam, bo TZ pół życia przepracował w tej branży;), nie będzie łązienki do końca maja.

nawet na to nie liczę! i tak się wprowadzimy jak nie będzie łazienka zrobiona. Będą robic jak będziemy mieszkac!

Posted

Olena84 napisał(a):
w takie warunki i do takiej ironii ja swojej polowy psa tez nie oddam

Olena jest zaborcza!!!
z tego wszystkiego kreślimy portrety psychologiczne!!!

Posted

Bafek o tej godzinie to raczej Dobranoc. Ciekawe czy już śpisz? A co dzisiaj robiłeś? Od 13:53 nikt do Bafulka nie wszedł! Hehe.
Bafulku ty jesteś takim sczzególnym psiakiem, bardzi mi zapadłeś w serce, wciąż o tobie myśle.
Oleno wiesz co? Kup sobie ten szampon z NIVEA prostujący włosy. Kuzynka używa i podobno jest super.

Posted

agata51 napisał(a):
Normalnie czyli nudno - nie ma, o czym pisać. Bafek jest psem idealnym - grzeczny, posłuszny, na spacerach raczej nie kontaktuje się z innymi psami (no, czasem jakiś mu się spodoba, to podbiegnie, przedstawi się, zamieni kilka słów i wraca), spokojny, żadnych głupot, wyskoków. Holka go olewa (jak wszytkie inne psy), Mixer nie chce go pokochać (i słusznie, za tydzień mały nas opuszcza - co się będzie przywiązywał), ale czasem, w chwili słabości, wyliże mu pychola. Ja od piątku ciurkiem przy komputerze (wczoraj 24 godziny siedziałam), mam dla nich trochę mniej czasu, ale od czasu do czasu pomiziam - Bafek najbardziej lubi po skroniach i po brzucholu). I tyle. Pozdrawiamy wszystkich.

I tak będzie pewnie do końca.
Czekamy na Ecci - jak będzie jeszcze żywa, może nowe fotki wstawi.
A wątek Bafusia rozkręca się nocą. Chociaż fakt, późno już.

Posted

Chyba innym razem. Męczymy się okrutnie z tym tłumaczeniem, nie idzie nam i jesteśmy podłamani i padnięci. :flaming: Przed chwilą Bafek powiedział: "Czniam to." i poszedł spać. :sleep2: Iście po męsku. Ale tak w ogóle, to fajny jest.

Posted

siedze i wyje!!!
uspili mi sunke w schronie! po zmarlym wlascicielu!
komp mi sie rozlecial zupelnie!
mieszkanie klapa!

nic tylko sznurek:grab: