Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ecci wściekła jest.. a to zdjecie to co ma byc? Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja mam dobry humor, tylko spac! a zdjęcie pzrzeciez widzisz, ze nie psa! To moje M4 w remoncie!!!:angryy: Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mój Bafuś ma zamieszkać w takich warunkach?! W życiu!!! No ładnie, widzę, Olena, że te wakacje to realna sprawa. Jak znam naszych budowlańców (a znam, bo TZ pół życia przepracował w tej branży;), nie będzie łązienki do końca maja. Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 "granat mu wsadz w łape to sie rozerwie", "przeciez widzisz ze nie psa" - teksty typowo wscieklej osoby, ironicznie odpowiadajacej.. Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ecci, co ty tu jeszcze robisz?! Maszeruj do łóżka. A fotki Bafka doszły? Zamiast tego oczka miał być nawias zamykający. TZ jest z branży. Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Olena84 napisał(a):"granat mu wsadz w łape to sie rozerwie", "przeciez widzisz ze nie psa" - teksty typowo wscieklej osoby, ironicznie odpowiadajacej.. wiesz jak się uśmiałam!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się nie denerwuję!!! Ja zmęczona jestem i do tego czasem ironiczna! Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 w takie warunki i do takiej ironii ja swojej polowy psa tez nie oddam Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 agata51 napisał(a):Mój Bafuś ma zamieszkać w takich warunkach?! W życiu!!! No ładnie, widzę, Olena, że te wakacje to realna sprawa. Jak znam naszych budowlańców (a znam, bo TZ pół życia przepracował w tej branży;), nie będzie łązienki do końca maja. nawet na to nie liczę! i tak się wprowadzimy jak nie będzie łazienka zrobiona. Będą robic jak będziemy mieszkac! Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Olena84 napisał(a):w takie warunki i do takiej ironii ja swojej polowy psa tez nie oddam Olena jest zaborcza!!! z tego wszystkiego kreślimy portrety psychologiczne!!! Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zaborcza? Raczej odpowiedzialna. Ma połowę Bafka, to o nią dba. Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nie jestem zaborcza.. no czasem. ide spac.. prostowałam włosy na szczotke i dalej siano.. Quote
Psiutka380 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bafek o tej godzinie to raczej Dobranoc. Ciekawe czy już śpisz? A co dzisiaj robiłeś? Od 13:53 nikt do Bafulka nie wszedł! Hehe. Bafulku ty jesteś takim sczzególnym psiakiem, bardzi mi zapadłeś w serce, wciąż o tobie myśle. Oleno wiesz co? Kup sobie ten szampon z NIVEA prostujący włosy. Kuzynka używa i podobno jest super. Quote
agata51 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 agata51 napisał(a):Normalnie czyli nudno - nie ma, o czym pisać. Bafek jest psem idealnym - grzeczny, posłuszny, na spacerach raczej nie kontaktuje się z innymi psami (no, czasem jakiś mu się spodoba, to podbiegnie, przedstawi się, zamieni kilka słów i wraca), spokojny, żadnych głupot, wyskoków. Holka go olewa (jak wszytkie inne psy), Mixer nie chce go pokochać (i słusznie, za tydzień mały nas opuszcza - co się będzie przywiązywał), ale czasem, w chwili słabości, wyliże mu pychola. Ja od piątku ciurkiem przy komputerze (wczoraj 24 godziny siedziałam), mam dla nich trochę mniej czasu, ale od czasu do czasu pomiziam - Bafek najbardziej lubi po skroniach i po brzucholu). I tyle. Pozdrawiamy wszystkich. I tak będzie pewnie do końca. Czekamy na Ecci - jak będzie jeszcze żywa, może nowe fotki wstawi. A wątek Bafusia rozkręca się nocą. Chociaż fakt, późno już. Quote
agata51 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Chyba innym razem. Męczymy się okrutnie z tym tłumaczeniem, nie idzie nam i jesteśmy podłamani i padnięci. :flaming: Przed chwilą Bafek powiedział: "Czniam to." i poszedł spać. :sleep2: Iście po męsku. Ale tak w ogóle, to fajny jest. Quote
Olena84 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Musi być Agatko fajny, w końcu jedna połowa zostaje u Ciebie. Quote
ecci Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 siedze i wyje!!! uspili mi sunke w schronie! po zmarlym wlascicielu! komp mi sie rozlecial zupelnie! mieszkanie klapa! nic tylko sznurek:grab: Quote
agata51 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Biedna Ecci. Powiesz coś więcej czy nie masz teraz ochoty? Quote
agata51 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dobranoc, Ecci, odpocznij. Bafuś się tuli do ciebie. Quote
Recommended Posts