Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
No właśnie coś cichutko na wątku u Bafusia.
Agatko nam opowiedz nam co u Brygady.

Normalnie czyli nudno - nie ma, o czym pisać. Bafek jest psem idealnym - grzeczny, posłuszny, na spacerach raczej nie kontaktuje się z innymi psami (no, czasem jakiś mu się spodoba, to podbiegnie, przedstawi się, zamieni kilka słów i wraca), spokojny, żadnych głupot, wyskoków. Holka go olewa (jak wszytkie inne psy), Mixer nie chce go pokochać (i słusznie, za tydzień mały nas opuszcza - co się będzie przywiązywał), ale czasem, w chwili słabości, wyliże mu pychola. Ja od piątku ciurkiem przy komputerze (wczoraj 24 godziny siedziałam), mam dla nich trochę mniej czasu, ale od czasu do czasu pomiziam - Bafek najbardziej lubi po skroniach i po brzucholu). I tyle. Pozdrawiamy wszystkich.

Guest Elżbieta481
Posted

To juz za tydzień Bafula idzie do stałego domku?Czas leci..
Ela

Guest Elżbieta481
Posted

Napewno wszystko w porządku!
Ela

Posted

Olena84 napisał(a):
Mysle Agatko ze Bafek zostanie z Tobą na zawsze;)

Wiesz, kochana, że i mnie przyszła taka myśl do głowy? Może przywiozła sobie z Niemiec shih tzu?

Posted

Pewnie, że damy radę, Olenko. Nie chce dać nam Pimka, to się podzielimy Bafusiem. Weźmiesz go na wakacje do Międzyzdrojów? Ja mu fundnę miesiąc w górach. Po drodze mamy dwa długie weekendy - do uzgodnienia. Nie będzie, chłopak siedział w mieście.

Posted

Paskudy!!!!Ja Bafka nie oddam!!! I jestem! Wywoziłam psy z wrocławskiego schroniska do Niemiec, do domku! Wróciłam tak zmęczona, że od razu padłam! Niedawno wróciłam ze szkoły!

A co do zabrania Bafka, bo chyba to jest najważniejsze, to umowa była, że zabieram go ok 15 kwietnia??? Zestresowałam się teraz, bo za tydzień na pewno nie uda nam się skończyc tego całego remontu! I co teraz? Przetrzymasz go jeszcze troszkę czy mam szukac innego tymczasu?

Posted

hmmm, Agatko nie wiem co myslisz o propozycji ecci (ktora po raz drugi nazwała nas paskudami!!!!!!!!), widzisz, chce zeby go przetrzymała - wszystko jasne, no dobrze, moge jechać do Międzyzdrojow, ale to w Mielnie podobno sa imprezy, a chce by chłopak sie troche rozerwał.

Posted

Zgadzam się na Mielno, skoro fajne tam mają imprezy. A poza tym jedna połowa jest twoja - ty decydujesz. W końcu co tam jest w M-zdrojach? Molo jakieś i promenada.

Trudno, Ecci, szukaj nowego tymczasu. :diabloti:
Opowiedz coś o tych szczeniaczkach.

Posted

Link jest u Pimka. Idź spać, Ecci, bo się wykończysz i Bafek będzie musiał zostać u mnie. No, częściowo u Oleny. Dobranoc. Ale jutro masz być w formie! :loveu: