agata51 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ecci napisał(a):jadę do Niemiec wyadoptowac zwierzaki, do zobaczenia w poniedziałek!!!pa Patrzcie państwo, jaka tajemnicza! Nic nie mówiła. Quote
agata51 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Popatrz, Ecci, nie ma cię i wątek się sypie. Przy okazji, pozdrawiamy cię, Mulinko. To niemożliwe, żebyś tu nie zaglądała. Quote
Olena84 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mulinka zajrzała na wątek Murona, chyba nie wytrzymałą:), a ja wczoraj duzo telewizji sie naoglądałam i nie zajrzałąm już do dogo.. Quote
agata51 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ecci, a ty wciąż w Niemczech? Bafuś pozdrawia. Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nareszcie! :bigcool::bigcool::bigcool: Pewnie jesteś zmęczona. Opowiesz nam kiedyś, co tam robiłaś? Quote
ocelot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No właśnie coś cichutko na wątku u Bafusia. Agatko nam opowiedz nam co u Brygady. Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ocelot napisał(a):No właśnie coś cichutko na wątku u Bafusia. Agatko nam opowiedz nam co u Brygady. Normalnie czyli nudno - nie ma, o czym pisać. Bafek jest psem idealnym - grzeczny, posłuszny, na spacerach raczej nie kontaktuje się z innymi psami (no, czasem jakiś mu się spodoba, to podbiegnie, przedstawi się, zamieni kilka słów i wraca), spokojny, żadnych głupot, wyskoków. Holka go olewa (jak wszytkie inne psy), Mixer nie chce go pokochać (i słusznie, za tydzień mały nas opuszcza - co się będzie przywiązywał), ale czasem, w chwili słabości, wyliże mu pychola. Ja od piątku ciurkiem przy komputerze (wczoraj 24 godziny siedziałam), mam dla nich trochę mniej czasu, ale od czasu do czasu pomiziam - Bafek najbardziej lubi po skroniach i po brzucholu). I tyle. Pozdrawiamy wszystkich. Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To juz za tydzień Bafula idzie do stałego domku?Czas leci.. Ela Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Taka była umowa, Elu, ale może coś się zmieniło. Sama widzisz, Ecci nie potwierdzan nie zaprzecza - po prostu zniknęła. Sama nie wiem, co o tym myśleć. Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mysle Agatko ze Bafek zostanie z Tobą na zawsze;) Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Olena84 napisał(a):Mysle Agatko ze Bafek zostanie z Tobą na zawsze;) Wiesz, kochana, że i mnie przyszła taka myśl do głowy? Może przywiozła sobie z Niemiec shih tzu? Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Tak mysle, bo tylko nas powiadomila ze wrocila i nawet Bafka nie pozdrowila:(, no nic Agatka damy sobie rade Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pewnie, że damy radę, Olenko. Nie chce dać nam Pimka, to się podzielimy Bafusiem. Weźmiesz go na wakacje do Międzyzdrojów? Ja mu fundnę miesiąc w górach. Po drodze mamy dwa długie weekendy - do uzgodnienia. Nie będzie, chłopak siedział w mieście. Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Paskudy!!!!Ja Bafka nie oddam!!! I jestem! Wywoziłam psy z wrocławskiego schroniska do Niemiec, do domku! Wróciłam tak zmęczona, że od razu padłam! Niedawno wróciłam ze szkoły! A co do zabrania Bafka, bo chyba to jest najważniejsze, to umowa była, że zabieram go ok 15 kwietnia??? Zestresowałam się teraz, bo za tydzień na pewno nie uda nam się skończyc tego całego remontu! I co teraz? Przetrzymasz go jeszcze troszkę czy mam szukac innego tymczasu? Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hmmm, Agatko nie wiem co myslisz o propozycji ecci (ktora po raz drugi nazwała nas paskudami!!!!!!!!), widzisz, chce zeby go przetrzymała - wszystko jasne, no dobrze, moge jechać do Międzyzdrojow, ale to w Mielnie podobno sa imprezy, a chce by chłopak sie troche rozerwał. Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 to granata mu kup!!! i w łapę wsadź! napewno się rozerwie!!! Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zgadzam się na Mielno, skoro fajne tam mają imprezy. A poza tym jedna połowa jest twoja - ty decydujesz. W końcu co tam jest w M-zdrojach? Molo jakieś i promenada. Trudno, Ecci, szukaj nowego tymczasu. :diabloti: Opowiedz coś o tych szczeniaczkach. Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jeszcze nie!!! Wiozłam staruszka i szczeniaki tylko trochę przerośnięte! wyżej jest link do całej akcji! Ja już nie mam siły! Quote
agata51 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Link jest u Pimka. Idź spać, Ecci, bo się wykończysz i Bafek będzie musiał zostać u mnie. No, częściowo u Oleny. Dobranoc. Ale jutro masz być w formie! :loveu: Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie przerażaj mnie! jutro wrócę po 22! jak dobrze pójdzie! macie na deser!!! Quote
Recommended Posts