Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']Widzieliście to, co napisała Lovefigaro na Zaginionych psach??[SIZE=4][COLOR=red]......[/COLOR][/SIZE][/quote]
Fiziu, a gdzie te "Zaginione.." ?

Posted

[quote name='fizia'][SIZE=4][COLOR=red]"ostatnia inforamcja[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]ktos lusie zlapal[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]jedziemy"[/COLOR][/SIZE][/quote]
Byłoby super :multi: Ja głęboko w to wierzę, że to Lusię złapano. :thumbs::thumbs::thumbs:
A o której godz. to było napisane ??

Posted

Niestety nie w porządku.. Ktos sobie robił z nas jaja:placz:
Własnei wróciłam z poszukiwań..
Oblepiliśmy całe prawie Winogrady ulotkami. Teraz jest juz ciemno. Weronika z Magda nadal jezdza.. Ja zaczynam znowu od rana:-(

Posted

Dzwonią do nas różne osoby.. Ostatni telefon był z inforacją, ze widziano ja na oś Przyjaźni na Winogradach, niedaleko szkoły numer 66, obok bloku nr 15.. Tam ponoć ktoś ją tez złapał, ale żadnego telefonu w jej sprawie nie mieliśmy, że jest u kogos w domu..:shake:
Przepraszam, ze pisze troche chaotycznie, ale jestem juz nieprzytomna..
RAzem z Weroniką, Tomkiem i Denisem obeszlismy cale te osiedle i NIC..

Posted

Straszne...
Bardzo Wam współczuję, wiem jak to jest szukac psa i czuć się zupełnie bezradnym.
Jestem całym sercem z Wami, cały czas o tym myślę...

Posted

Wszedzie tam wiszą nasze ogłoszenia. Dosłownie wszedzie, wiec nie sposób ich nie zauwazyć.. Gdyby tylko Lusinka potrafiła czytać..:-(
Z tego co widać, to Lusia kieruje się cały czas w stronę Winograd, osiedla Wichrowe Wzgórze, moze Kosmonautów..
Wszystkich z tych okolic bardzo prosze, miejcie oczy szeroko otwarte!:crazyeye:

Posted

Wierze, że ona zyje i ze na prawde tam jest. Wierze , ze predzej czy później ja znajdziemy. jestem w stałym kontakcie ze straża miejską, radiem, schroniskiem i lecznica na winogrdach..

Posted

Lovefigaro - zrobiłaś wszystko, co w Twojej mocy.
Teraz kto wierzy niech się modli - może do św. Franciszka albo do św. Antoniego - On pomaga przy zgubach - a kto nie wierzy niech trzyma kciuki.
Musi się udać, poprostu musi!!!!

Posted

Lovefigaro niesamowicie duzo robisz. Biedaczko uwazaj na siebie, bo chorobsko tylko czycha. Czasem mysle, ze powinno sie zwierzakom czujniki wstrzykiwac. zawsze kiedy nasza dalmata znika w knieji..

Lusinko trzymam kciuki i modle sie do Sw. Antoniego.
Byles sie znalazla.

Posted

szukaliśmy szukaliśmy i nic. Ja dzis z dwugodzinną przerwą(obiad) byłam na dworze od g 10 rano chyba. dopiero co wrocilismy.. przeciez te osiedla nie są takie wielkie.. nie wiem co się dzieje.
Ludzie ją widzą a my nie :( szlag mnie trafi.
Na jutro jesteśmy już umówieni z Tomkiem i Magdą na poszukiwania..
całe osiedle białe od ogłoszeń.