Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ale natrafilam znalazlam jego watek moj pierwszy poscik w jego sprawie a on juz domek znalazl:evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

A nie mogłabyś tak obskoczyć więcej wątków? ;)

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']właśnie obskakuje xD^^:cool3::cool3:

No to dużo pracy przed tobą! To się nazywa wyzwanie. Chociaż nie, w twoim przypadku to wręcz misja! Powodzenia!

Ewatr, ale będą wieści z domku, prawda?

Posted

agata51 napisał(a):

Nie moge obiecać bo prosiłam Pana o wiesci na maila i zdjecia ale do dzis sie nie odezwał tak ze nie wiem jak to bedzie :shake:

Posted

[quote name='agata51']No to dużo pracy przed tobą! To się nazywa wyzwanie. Chociaż nie, w twoim przypadku to wręcz misja! Powodzenia!

hehe dam jakos rade, Dzieki :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

MY jesteśmy namolni wolonatriusze :eviltong: i zadzwoniliśmy do Ediego ...

Powiem Wam , ze mi sie oczy spociły słuchajac opowiesci o Edku bo wszytsko jest wysmienicie , rodzina jest nim zachwycona , grzeczny , zabawny , je za trzech , slicznie bawi sie z dziecmi , załatwia sie na polu

ideał :loveu:

Tylko maja z nim jeden problem CZUWA :crazyeye:nie śpi ....juz sie nim martwia bo ile moze nie spac pies ? Cały czas jak zerkaja w nocy na niego to on ma otwarte oczy i ich pilnuje ...a pania cały czas - nawet w nocy - lize po rece . Kochany Edi :calus:jeszcze nie wierzy , ze mu nie uciekna , ze to juz tak bedzie ...

Spokojnie Edi to juz Twoja rodzina możesz spokojnie zasnąc a jak sie obudzisz to oni nadal tam będa :lol:

Posted

ewatr napisał(a):
MY jesteśmy namolni wolonatriusze :eviltong: i zadzwoniliśmy do Ediego ...

Powiem Wam , ze mi sie oczy spociły słuchajac opowiesci o Edku bo wszytsko jest wysmienicie , rodzina jest nim zachwycona , grzeczny , zabawny , je za trzech , slicznie bawi sie z dziecmi , załatwia sie na polu

ideał :loveu:

Tylko maja z nim jeden problem CZUWA :crazyeye:nie śpi ....juz sie nim martwia bo ile moze nie spac pies ? Cały czas jak zerkaja w nocy na niego to on ma otwarte oczy i ich pilnuje ...a pania cały czas - nawet w nocy - lize po rece . Kochany Edi :calus:jeszcze nie wierzy , ze mu nie uciekna , ze to juz tak bedzie ...

Spokojnie Edi to juz Twoja rodzina możesz spokojnie zasnąc a jak sie obudzisz to oni nadal tam będa :lol:

:multi::multi::multi: Edi musisz troszke pospac !!:evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Muszę powiedzieć że Edi bardzo ładnie wygląda i chyba dobrze mu z tą rodziną :loveu::loveu: aaa nie powiedziałam skąd to wiem :oops: już mówie wczoraj na spacerku w parku go widziałam :multi::loveu::loveu: spoczątku sie nie skapowałam że to on i stałam nie daleko ale póżniej poszłyśmy tam tą drogą co był Edi ale koleżanki pies sobie tam biegł a Edi koniecznie sie chciał z nim bawić i wtedy właścicielka zakrzyczała Edi !! a ja takie gały na nią :-o:crazyeye: i patrze na Ediego a to on !!! normalnie w szoku do dzisiaj jestem :loveu::loveu::loveu::multi::evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
A fotografa przy tym nie było! Ty się bez aparatu z domu nie ruszaj!

hehe a no nie było a zresztą w nocy to też kiepsko foty wychodzą a jedynie co miałam przy sobie to komórke mogłam strzelić fotke ale nie wiadomo czy by sie właścicielka zgodziła xD:cool3::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

agata51 napisał(a):
ewatr, namolna wolontariuszko, a nie mogłabyś zadzwonić do Ediego jeszcze raz?

Hihihi no zobaczymy co sie da zrobic ;)
dzwoniłam nie ja dlatego musze skonsultowac temat z wyzsza instancja :eviltong:
bo numeru nie mam ...
Z tego co pisze Paulina wnioskuje ze Edziuch ma sie dobrze a to najwazniejsze .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...