HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ale natrafilam znalazlam jego watek moj pierwszy poscik w jego sprawie a on juz domek znalazl:evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
psiulka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Eduś, ale super! Oby to był dobry domek. :loveu::loveu: Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ale natrafilam znalazlam jego watek moj pierwszy poscik w jego sprawie a on juz domek znalazl:evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A nie mogłabyś tak obskoczyć więcej wątków? ;) Quote
ewatr Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agata51 napisał(a):Jaki szczęśliwy!!! A domek rzeszowski? Rzeszowski :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agata51 napisał(a):A nie mogłabyś tak obskoczyć więcej wątków? ;) właśnie obskakuje xD^^:cool3::cool3: Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']właśnie obskakuje xD^^:cool3::cool3: No to dużo pracy przed tobą! To się nazywa wyzwanie. Chociaż nie, w twoim przypadku to wręcz misja! Powodzenia! Ewatr, ale będą wieści z domku, prawda? Quote
ewatr Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 agata51 napisał(a): Ewatr, ale będą wieści z domku, prawda? Nie moge obiecać bo prosiłam Pana o wiesci na maila i zdjecia ale do dzis sie nie odezwał tak ze nie wiem jak to bedzie :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='agata51']No to dużo pracy przed tobą! To się nazywa wyzwanie. Chociaż nie, w twoim przypadku to wręcz misja! Powodzenia! Ewatr, ale będą wieści z domku, prawda? hehe dam jakos rade, Dzieki :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
ewatr Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 MY jesteśmy namolni wolonatriusze :eviltong: i zadzwoniliśmy do Ediego ... Powiem Wam , ze mi sie oczy spociły słuchajac opowiesci o Edku bo wszytsko jest wysmienicie , rodzina jest nim zachwycona , grzeczny , zabawny , je za trzech , slicznie bawi sie z dziecmi , załatwia sie na polu ideał :loveu: Tylko maja z nim jeden problem CZUWA :crazyeye:nie śpi ....juz sie nim martwia bo ile moze nie spac pies ? Cały czas jak zerkaja w nocy na niego to on ma otwarte oczy i ich pilnuje ...a pania cały czas - nawet w nocy - lize po rece . Kochany Edi :calus:jeszcze nie wierzy , ze mu nie uciekna , ze to juz tak bedzie ... Spokojnie Edi to juz Twoja rodzina możesz spokojnie zasnąc a jak sie obudzisz to oni nadal tam będa :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ewatr napisał(a):MY jesteśmy namolni wolonatriusze :eviltong: i zadzwoniliśmy do Ediego ... Powiem Wam , ze mi sie oczy spociły słuchajac opowiesci o Edku bo wszytsko jest wysmienicie , rodzina jest nim zachwycona , grzeczny , zabawny , je za trzech , slicznie bawi sie z dziecmi , załatwia sie na polu ideał :loveu: Tylko maja z nim jeden problem CZUWA :crazyeye:nie śpi ....juz sie nim martwia bo ile moze nie spac pies ? Cały czas jak zerkaja w nocy na niego to on ma otwarte oczy i ich pilnuje ...a pania cały czas - nawet w nocy - lize po rece . Kochany Edi :calus:jeszcze nie wierzy , ze mu nie uciekna , ze to juz tak bedzie ... Spokojnie Edi to juz Twoja rodzina możesz spokojnie zasnąc a jak sie obudzisz to oni nadal tam będa :lol: :multi::multi::multi: Edi musisz troszke pospac !!:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No Edi to teraz zamiast hop do domku, to hop do łózka i spac:loveu::evil_lol: Quote
katik Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nie mogę uwierzyć w to co przeczytałam :crazyeye: Strasznie się cieszę, że Eduś już w nowym domu. :multi::multi::multi: Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ciekawe czy Edi już śpi spokojnie Odezwali się Państwo? Pewnie nie, bo już by tu jakieś zdjęcia były Szkoda, no ale dobrze, że Edulek już 'na swoim' :p Quote
agata51 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Skoro nie wrócił do schroniska, wszystkim musi być dobrze razem. Edulku :loveu: Quote
agata51 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Edi, tęsknię za tobą... Wytrzymam. Najważniejsze, żebyś ty nie tęsknił i zapomniał o wszystkim, co za tobą. Quote
agata51 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ewatr, namolna wolontariuszko, a nie mogłabyś zadzwonić do Ediego jeszcze raz? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Muszę powiedzieć że Edi bardzo ładnie wygląda i chyba dobrze mu z tą rodziną :loveu::loveu: aaa nie powiedziałam skąd to wiem :oops: już mówie wczoraj na spacerku w parku go widziałam :multi::loveu::loveu: spoczątku sie nie skapowałam że to on i stałam nie daleko ale póżniej poszłyśmy tam tą drogą co był Edi ale koleżanki pies sobie tam biegł a Edi koniecznie sie chciał z nim bawić i wtedy właścicielka zakrzyczała Edi !! a ja takie gały na nią :-o:crazyeye: i patrze na Ediego a to on !!! normalnie w szoku do dzisiaj jestem :loveu::loveu::loveu::multi::evil_lol: Quote
agata51 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A fotografa przy tym nie było! Ty się bez aparatu z domu nie ruszaj! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 agata51 napisał(a):A fotografa przy tym nie było! Ty się bez aparatu z domu nie ruszaj! hehe a no nie było a zresztą w nocy to też kiepsko foty wychodzą a jedynie co miałam przy sobie to komórke mogłam strzelić fotke ale nie wiadomo czy by sie właścicielka zgodziła xD:cool3::evil_lol: Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Cioteczka ewatr wróciła, może się czegoś dowiemy. ;) Quote
ewatr Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agata51 napisał(a):ewatr, namolna wolontariuszko, a nie mogłabyś zadzwonić do Ediego jeszcze raz? Hihihi no zobaczymy co sie da zrobic ;) dzwoniłam nie ja dlatego musze skonsultowac temat z wyzsza instancja :eviltong: bo numeru nie mam ... Z tego co pisze Paulina wnioskuje ze Edziuch ma sie dobrze a to najwazniejsze . Quote
agata51 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 "Z tego co pisze Paulina wnioskuje ze Edziuch ma sie dobrze a to najwazniejsze ." Ale chcemy to zobaczyć! Quote
Recommended Posts