McDzik Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 A my jednak w tym czasie do Warszawy.. mimo że Koszyce bliżej no ale tak wyszło :) Quote
Bura Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ja poczekam jeszcze z ostateczną decyzją do połowy czerwca bo jeśli się sucz wykuruje to pojadę z nią, a jak nie, to bez. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ja uzależniam zgłoszenie na wystawę od wyników w Senec i w Nitrze :) Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Spojrzałam na listę sędziów... I już wiem, czemu nie zgłosiłam :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Iwa-R']Ja uzależniam zgłoszenie na wystawę od wyników w Senec i w Nitrze :)[/quote] No i jak? Widzimy się w Kosicach? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Asiaczek']No i jak? Widzimy się w Kosicach? Pzdr.[/quote] Widzimy, ale będę bez psa :D Quote
Kika Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jak mnie kto zabierze po drodze to tez na piwo do Koszyc pojadę:) Jakieś baski pomoge powystawiac na przykład:) Quote
Asiaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Iwa-R']Widzimy, ale będę bez psa :D[/quote] A gdzie i komu sprzedałaś psiaka, co? Ja miałam byc pierwsza w kolejce do kupna...:placz: [quote name='Kika']Jak mnie kto zabierze po drodze to tez na piwo do Koszyc pojadę:) Jakieś baski pomoge powystawiac na przykład:)[/quote] Na serio chciałabys się zabrać z nami busem do Koszic? Czy to tylko żart? Bo - jak na razie - zapisane sa 3 osoby... Pzdr. Quote
Kika Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Asiu jak się nic nie wydarzy to z przyjemnościa :) Z Wami zawsze sympatycznie! Quote
bargest Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Asiaczek a kiedy wyjazd do tych Koszic i czy jeszcze przyjmuja zgloszenia? Bo ja co prawda tez na warszawska ide ale w piatek wiec jesli byscie jechali w sobote to ja bym byla chetna.Oczywiscie jesli mnie zabierzecie z gryfonikami. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Kika']Asiu jak się nic nie wydarzy to z przyjemnościa :) Z Wami zawsze sympatycznie![/quote] U nas może tylko wydarzyć się to, że nie będzie miejsca... Na razie zapisanych są 3 osoby, 2 się wahają...+ Ty. [quote name='bargest']Asiaczek a kiedy wyjazd do tych Koszic i czy jeszcze przyjmuja zgloszenia? Bo ja co prawda tez na warszawska ide ale w piatek wiec jesli byscie jechali w sobote to ja bym byla chetna.Oczywiscie jesli mnie zabierzecie z gryfonikami.[/quote] A gryfoniki w transporterku byłyby? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Asiaczek']A gdzie i komu sprzedałaś psiaka, co? Ja miałam byc pierwsza w kolejce do kupna...:placz:[/quote] Naprawdę tak się umawiałyśmy? :D Nie chcę zabierać psa, bo mamy trzy CACe, a brakuje drugiego sezonu wystawowego. Trzeba niestety swoje odczekać :razz: Quote
Asiaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Rozumiem, bo... sama znam ten [I]ból[/I]...:lol: Pzdr. Quote
bargest Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Asiaczek']U nas może tylko wydarzyć się to, że nie będzie miejsca... Na razie zapisanych są 3 osoby, 2 się wahają...+ Ty. A gryfoniki w transporterku byłyby? Pzdr.[/quote] Gryfoniki moga byc w klatce.:cool3: Quote
Nugatika Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Asiaczku a którędy pojedziecie? Byłoby mozliwe, zebyście mnie zgarneli po drodze? Między Rzeszowem a Krosnem? Quote
Kika Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Oj cosik mi sie zdaje ,że Wy niedlugo autobus do tych Koszyc wynajmiecie:) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Nugatika']Asiaczku a którędy pojedziecie? Byłoby mozliwe, zebyście mnie zgarneli po drodze? Między Rzeszowem a Krosnem?[/quote] [B]Nugatika[/B] - nie mamy juz wolnego miejsca w busie: jedzie 5 osób + 12 psów... Sorki... Pzdr. Quote
pieski2 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nugatika! Czy dalej jesteś zainteresowana miejscem w samochodzie? Quote
pieski2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A łał! no to klops.To spora waga i wielkość! A nie możesz tak zabrać-grzywka?:evil_lol:Takie wielkości to akurat zabierałam.:razz:Przykro mi. Quote
Nugatika Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 dobra, pytam tak w razie czego :) bo jak nie to sie moze zabiorę ze znajomą, tyle że Nugat i tak jeszcze nie zgłoszony i taki troche mam mentlik czy go zgłaszać czy nie... Quote
Różyczka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Czy zgłaszał ktoś mailowo (skan zgłoszenia+rodowodu) i dostał od nich jakąś odpowiedź??? Quote
pieski2 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jeśli osoba , która miała ze mną jechać do Koszyc nie zdecyduje sie to dam Ci odpowiedź.Ja wysyłałam faksem zgłoszenie a płacić będę na wystawie.Taką możliwość dała mi babka jak rozmawiałam telefonicznie. Quote
Recommended Posts