Asiaczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='bargest']Sprawdzilam sa tylko dwa gryfoniki belgijskie to znaczy, ze bede sama:evil_lol:[/quote] Szczęściara!:lol: (pozdrowienia od p. Wandy:lol:). Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Asiaczek']Oczywiście, że będę potrzebowała! Juz nie wspomnę o pomocy przy konkurencji Grupa hodowlana, ale nie wiem, czy wytrzymacie tak długo... I dlatego życzę Ci BOB!!! (nie dziękuj!) Pzdr.[/quote] Asiu.... ale ja mówiłam, że bez psa jadę :) Dlatego też oferuję pomoc, bo nie będę musiała się swoim stresować :) Jeśli BISy zaczną się wcześnie to może zostanę, i jeśli odeśpię trochę w aucie (wyjeżdzam w sobotę, bez noclegu, a w poniedziałek na 7 do pracy). Quote
Nugatika Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jakbyś my zostali dłużej to ja też oferuję swoją pomoc :) Quote
Asiaczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Iwa-R']Asiu.... ale ja mówiłam, że bez psa jadę :) Dlatego też oferuję pomoc, bo nie będę musiała się swoim stresować :) Jeśli BISy zaczną się wcześnie to może zostanę, i jeśli odeśpię trochę w aucie (wyjeżdzam w sobotę, bez noclegu, a w poniedziałek na 7 do pracy).[/quote] [quote name='sylrwia']Asiu zawsze też na mnie możesz liczyć :)[/quote] [quote name='Nugatika']jakbyś my zostali dłużej to ja też oferuję swoją pomoc :)[/quote] Ohohoho... z tego wynika, że każdy psiak będzie miał swoją handlerkę! Super!!! Nugatika - Ty akurat bedziesz musiała sobie tylko co nieco przypomniec z prezentacji basków... Asiaczki pamiętają! Pzdr. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A ja bym chciała poznać dogomaniaków. Jak coś to zgłaszać się - mnie poznacie po charakterystycznym pomarańczowym kostiumie :P A jak będzie jeszcze potrzeba pomocy przy wystawieniu, to nie ma sprawy, mówić głośno :lol: Quote
bargest Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja chetnie skorzystam z pomocy bo jestem sama na dwa psy. Quote
McDzik Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='bargest']Ja chetnie skorzystam z pomocy bo jestem sama na dwa psy.[/quote] Ja mogę pomóc :) Mnie [B]piotrek_b[/B] uczył jak sie gryfonika wystawia, już na 2 wystawach ćwiczyłam ta rase :) Znasz go chyba :) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='bargest']Ja chetnie skorzystam z pomocy bo jestem sama na dwa psy.[/quote] Ok, nie ma sprawy :) mój pewnie będzie szedł na samym końcu, więc zdążę. :) A to ja i mój pomarańczowy strój :lol: [URL]http://i227.photobucket.com/albums/dd106/silvello/wystawy/2008/opole26-04/opole6.jpg[/URL] Quote
Nugatika Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 pomożemy, pomożemy - jasne! :) Cieszę się, że Asiaczki pamiętają :) Bardzo mi miło to słyszeć/czytać ;) :D Quote
Asiaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='bargest']Ja chetnie skorzystam z pomocy bo jestem sama na dwa psy.[/quote] Widzę, że już McDzik zaoferowała pomoc. Na pewno wspólnie damy radę!:lol: [quote name='Nacia_i_Fluffy']Ok, nie ma sprawy :) mój pewnie będzie szedł na samym końcu, więc zdążę. :) A to ja i mój pomarańczowy strój :lol: [URL]http://i227.photobucket.com/albums/dd106/silvello/wystawy/2008/opole26-04/opole6.jpg[/URL][/quote] Ja też planuje pomarańczowy komplet do wystawiania psiaków. Ale raczej ze spodniami. Bardzo lubię ten kolor! [quote name='Nugatika']pomożemy, pomożemy - jasne! :) Cieszę się, że Asiaczki pamiętają :) Bardzo mi miło to słyszeć/czytać ;) :D[/quote] Nugatika, pochwały sa jak najbardziej na mniejcu. Nie kazdy, kto I raz wystawia baska, wie, co i jak. Ty zdałaś egzamin na 6!:lol: Pzdr. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Asiaczek'] Ja też planuje pomarańczowy komplet do wystawiania psiaków. Ale raczej ze spodniami. Bardzo lubię ten kolor![/quote] Ja też :D Jest wesoły i rzuca się w oczy :lol: A spodenki też mam w planach, ale muszę dokupić materiału ;) Quote
Nugatika Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Asiaczek'] Nugatika, pochwały sa jak najbardziej na mniejcu. Nie kazdy, kto I raz wystawia baska, wie, co i jak. Ty zdałaś egzamin na 6!:lol: Pzdr.[/quote] ooo :oops: a ja myślałam, że poszło mi nie ciekawie :evil_lol: pozdrawiamy teeż! :) Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Iwa-R']Rozumiem aluzję, że ja to się nie nadaje :D[/quote] No, coś Ty! Przeciez juz kilkakrotnie "byłas testowana na baskach"!:lol: [quote name='Nacia_i_Fluffy']Ja też :D Jest wesoły i rzuca się w oczy :lol: A spodenki też mam w planach, ale muszę dokupić materiału ;)[/quote] Na - na razie - dopiero znalazłam niedroga krawcową... A z szyciem poczekam chyba do urlopu (przełom sierpnia i wrzesnia). [quote name='sylrwia']Czy oni wysylaja potwierdzenia?[/quote] ostatnio wysyłali... [quote name='Nugatika']ooo :oops: a ja myślałam, że poszło mi nie ciekawie :evil_lol: pozdrawiamy teeż! :)[/quote] Było OK! Pzdr. Quote
bargest Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dziekuje wszystkim ktorzy zaoferowali pomoc napewno skorzystam.Do zobaczenia na wystawie.A to moje gryfoniki ktore ze mna jada [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/242/012783e92de2c3a7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bardotka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Czy ktoś jadący z W-wy lub okolic ma jeszcze wolne miejsce dla jednej osoby i małego (hmm, średniego - corgi) psiaka??? Znowu tranposrt mi sie sypnął :( Jakiegoś pecha mam ostatnio ;( Quote
Asiaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Bardotka']Czy ktoś jadący z W-wy lub okolic ma jeszcze wolne miejsce dla jednej osoby i małego (hmm, średniego - corgi) psiaka??? Znowu tranposrt mi sie sypnął :( Jakiegoś pecha mam ostatnio ;([/quote] U nas - full. [quote name='sylrwia']Czy ktos z Was dostal potwierdzenie?[/quote] Ja jeszcze nie. Pzdr. Quote
Genie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzwoniłam do nich przed chwilą i miła Pani powiedziała, że potwierdzenia już wysłali. Miejmy nadzieję, że dotrą na czas ;) Quote
Recommended Posts