Hanah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zenus słabo z Tobą? co sie dzieje, czemu wszyscy milcza. Zenus szuka domku !!! hop na góre Quote
Hanah Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 zenus do domku uciekaj. Taka ładna psinka z Ciebie. Moze znajoma ciocia allegro dzisiaj wystawi i nam link poda, ?;) Quote
Hanah Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nikt o Ciebie nie pyta? Ciocia agatka niech zmieni tytul wątku, że domek potrzebny dla takiego skarbka. Z łapką juz wszystko dobrze, niedługo malca zaszczepimy i zrobimy nowe foteczki, coby więcej się pokazał jaki jest ładniutki. Quote
agata-air Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 ciotka Agata wraz z wujkiem Piotrkiem usiłują skontaktować sie z ludzimi którzy byli chętni na psiaka:) Quote
Hanah Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zięki za zmiane tytułu, moze to cos da. a jak ten kontakt? Quote
agata-air Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 no wlasnie wujek piotrek chory a wiec sie leni;p jego dobrzy znajomi, mieszkanie w wawa, szukaja malego pieska Quote
agata-air Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 nici z domku....na szczeniaczka sie uparli...haniu co ze szczeniorow mamy małego na "stanie"?? Quote
Hanah Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mam szczeniora dla nich. Sa trzy i mam jeszcze kilka dopiero co narodzonych maja niecały tydzien. Wybieraj:lol: Quote
Hanah Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jezjku , ale miszkoda Zensuia. Trezba mu zrobic allegro. Agata mozesz? Quote
agata-air Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 moge tylko fokti lepsze by sie przydaly...świnie jestesmy trzeba jechac i je zrobić. haniu zdjecia szczeniorów poprosze:) coś co bedzie malutkie wprzyszłości. wczoraj osobiscie poznałam chłopaka od piotrka który chce malucha...fajny;p Quote
Isadora7 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Biedula. Macie może już lepsze fotki psiaczka? Quote
Hanah Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja mam kilka nowych, jutro zamieszcze. W każdym razie psiaczek ciągle szuka domku. Ostatnio Panji, której jest zadzwoniła do mnie z prośbą , żeby bardzo szybko domek mu znaleźć, ponieważ te suki co są u niej gryzą go a ostatnio wyleciał z domu na podwóko i zrobiło sie niebezpiecznie, więc zeby nie było tragedii. Prosze o pomoc w ogłoszeniach psiaka, jesli mozecie. Jakby co moge przesłac zdjeci ana maila. Quote
Isadora7 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Hanah']Ja mam kilka nowych, jutro zamieszcze. W każdym razie psiaczek ciągle szuka domku. Ostatnio Panji, której jest zadzwoniła do mnie z prośbą , żeby bardzo szybko domek mu znaleźć, ponieważ te suki co są u niej gryzą go a ostatnio wyleciał z domu na podwóko i zrobiło sie niebezpiecznie, więc zeby nie było tragedii. Prosze o pomoc w ogłoszeniach psiaka, jesli mozecie. Jakby co moge przesłac zdjeci ana maila. to podeślij mi na maila [email protected] I jakby sie udało - jaki jest duży? 4-5 czy więcej kg? Quote
Hanah Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jamniorek nadl szuka domku prosimy cioteczki kochane o DT, nie moze zostac tam gdzie jest, to dla niego niebezpieczne zaraz dodam nowe fotki moze to Was zmobilizuje, jest cudny. Quote
Isadora7 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jest śliczny, ja rozesłałam już zdjęcia które dostałam w mailu do znajomych szukajacych psiaka. Zaraz i te doślę. Quote
Hanah Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Nie wyslałam Ci ich, zdawało mi sie ze wszystkie poszły w mailu. Dziekuje za pomoc w szukaniu domku dla niego. Niedługo Zenek będzie miał wyjmowany drut i potem to juz hulaj dusza. Quote
Isadora7 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witaj śliczny, nie mogłam wczoraj być u ciebie, ale dzisiaj zagladam. Quote
Hanah Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 bardzo dziękuje, Ja niestety nie umiem. Zenus do góry Quote
Recommended Posts