Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt o Ciebie nie pyta?

Ciocia agatka niech zmieni tytul wątku, że domek potrzebny dla takiego skarbka. Z łapką juz wszystko dobrze, niedługo malca zaszczepimy i zrobimy nowe foteczki, coby więcej się pokazał jaki jest ładniutki.

Posted

moge tylko fokti lepsze by sie przydaly...świnie jestesmy trzeba jechac i je zrobić. haniu zdjecia szczeniorów poprosze:) coś co bedzie malutkie wprzyszłości. wczoraj osobiscie poznałam chłopaka od piotrka który chce malucha...fajny;p

Posted

Ja mam kilka nowych, jutro zamieszcze. W każdym razie psiaczek ciągle szuka domku. Ostatnio Panji, której jest zadzwoniła do mnie z prośbą , żeby bardzo szybko domek mu znaleźć, ponieważ te suki co są u niej gryzą go a ostatnio wyleciał z domu na podwóko i zrobiło sie niebezpiecznie, więc zeby nie było tragedii.
Prosze o pomoc w ogłoszeniach psiaka, jesli mozecie. Jakby co moge przesłac zdjeci ana maila.

Posted

[quote name='Hanah']Ja mam kilka nowych, jutro zamieszcze. W każdym razie psiaczek ciągle szuka domku. Ostatnio Panji, której jest zadzwoniła do mnie z prośbą , żeby bardzo szybko domek mu znaleźć, ponieważ te suki co są u niej gryzą go a ostatnio wyleciał z domu na podwóko i zrobiło sie niebezpiecznie, więc zeby nie było tragedii.
Prosze o pomoc w ogłoszeniach psiaka, jesli mozecie. Jakby co moge przesłac zdjeci ana maila.

to podeślij mi na maila [email protected]
I jakby sie udało - jaki jest duży? 4-5 czy więcej kg?

Posted

jamniorek nadl szuka domku
prosimy cioteczki kochane o DT, nie moze zostac tam gdzie jest, to dla niego niebezpieczne
zaraz dodam nowe fotki moze to Was zmobilizuje, jest cudny.

Posted

Nie wyslałam Ci ich, zdawało mi sie ze wszystkie poszły w mailu.

Dziekuje za pomoc w szukaniu domku dla niego.

Niedługo Zenek będzie miał wyjmowany drut i potem to juz hulaj dusza.