Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata-air']zenek w tym tygodniu bedzie w gazecie:)

I dobrze, ja nie rozumiem chłopak jest ładny, młody i powiem że tam gdzie ogłaszam jest ruch, a nikogo jeszcze nie trafił.

Posted

no i nikt sie nie zgłasza po niego. Jest na allegro, nawet w tok fm o nim powiedziałam, ale nici. Moze to ogłoszenie w gazecie cos pomoze, ale na razie naprawde słabo. Naprawde nie wiem co robic z nim. Az mi głupio do jego opiekunki zadzwonic, to miała byc taka szybka dopcja, a tu cisza.
Zaraz poswietach trzeba z nim pojechac na wyjęcie drutu z łapki i potem juz Zenek jest wolny na 100%. Ta pani nie moze go zatrzymac, i z dnia na dzien pewnie jej ciązy ten psiaczek. Bardzo trudna ta sytuacja. Mam nadzieje, ze jednak ktos sie zdecyduje go adoptowac, zeby nie trafił do schoniska tylko. Moze DT ktos da? Moze płatny Dt? Proszę o pomoc dla niego.

Posted

Słuchajcie, nikt się po Zenka nie zgłasza. JUTRO ZADZWONIE DO JEGO OPIEKUNKI UZGODNIĆ CO Z NIM DALEJ. Obawiam się ze skończy sie na schronisku. Po świetach pojade z nim na wyjecia drutu z nogi