Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepsza wiadomość pod słoeńcem.
Otóż Trop wraca do domu. Nie do swego Pana ale do Jego mamy i młodszego brata.
Pani zdecydowała, że nie może być tak, aby ich pies mieszkał w schroniskowym boksie.
Czyli - odbierze go do domu. Tyle, że jutro lub pojutrze zostanie wykastrowany i po zabiegu od razu do swego domu. Ten dom zna, więc chyba najlepsze rozwiązanie.
Okazało się, że dobro psa leżało Panu na sercu i znalazło się wyjście.

Dzisiaj też miałam meila ze Szczecina w sprawie jego adopcji. Odpisałam, że ma dom. Dzwoniła też z ogłoszenia wczoraj wstawionego Pani z Poznania.

Szkoda, że Cobry i Blondyna tak nie wyrywaja sobie.
Ale co się dziwić, sami zobaczcie

Mam nadzieję, że juz nic w tym się nie zmieni.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Coś mnie tknęło, żeby odszukać Tropka na Dogomanii i sprawdzić, co dobrego u niego słychać, może obejrzeć nowe fotki...
Jak tylko zobaczyłam tytuł wątku, aż zamarłam...
Tropek oddany... niemożliwe...
Ale cieszę się, że jednak właściciel okazał się człowiekiem z sercem i Tropek wrócił do domku... Czasem w życiu różnie bywa, najważniejsze to umieć znaleźc wyjście...
A co do osoby, która pomyliła schroniska w poszukiwaniu Tropka... To byłam ja:oops:

Fotki piękne...

Posted

Dobrze, że pani domu jednak miałą sumienie i serce i zabrała psiaka. Wykastrowaliśmy chłopca i mam nadzieję, że już nie wróci. Natomiast taki podobny do niego Opal - kochany, tolerancyjny, chodzący na smyczy - nie ma nawet zainteresowania. Nawet na dogo rzadko ktoś wchodzi.

• 2 months later...