eurydyka Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 dzis jest uroczy dzien, psy w formie i zaraz wypad na dzialke:) Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś dzień dziecka trzeba Naszym pocieszkom i ten dzień umilić ;) wymiziaj od ciotki Alicji dzieciaki ;):loveu::loveu:z Fenderkiem na czele ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 dzis w ramach dnia dziecka byla wyzerka:) ale spacer byl krotki bo za goraco na bieganie Quote
eurydyka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 dzis potrzebujemy mocnych kciukow, o 12ej jest echo serca a potem proba ostatniej na ten moment chemii i dalszy plan leczenia Quote
gusia0106 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No to ja już zaciskam!!! Dajcie znać jak wyszło echo Quote
eurydyka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 dobre wiesci od dr Niziolka, chemia nie uszkodzila serca:) Quote
gusia0106 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No to pierwszą dobrą wiadomość mamy za sobą:cool3: Teraz czekamy na drugą:cool3: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='eurydyka']dobre wiesci od dr Niziolka, chemia nie uszkodzila serca:)[/quote] :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:........:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 dopiero dopytalam meza co i jak, bo dzis on jezdzil po lecznicach z Fenderem serducho Fenderka jest dokladnie w normie co nas cieszy, ze chociaz tutaj wszystko gra pan dr Niziolek super gosc (szkoda ze go nie poznalam), chwalil Fenderka, ze tak spokojnego beagla to jeszcze nie widzial, Fender grzeczny byl podczas calego badania potem po poludniu dr Jagielski podal chemie tym razem do zyly ze strzykawki, oczywiscie po wczesniejszej morfologii (troche nam sie pogorszyl od ostatniego tygodnia hematokryt i hemoglobina) i mamy za tydzien sie pojawic na kolejna morfologie i potem podobno jakas chemia w tabletkach do podawania w domu Fender dostawal najbardziej agresywny schemat chemii ze wzgledu na stadium chloniaka, z ktorym dotarl w styczniu do dr Jagielskiego a teraz jest szansa, ze przejdziemy na cos "delikatniejszego" ale tez chemie (za tydzien bede juz z Fenderem u dr Jagielskiego wiec sie dopytam teraz poprosze o kciuki, zeby po tej dzisiejszej chemii dobrze sie nadal czul (ja niestety mam trzeci nawrot przeziebienia, ale we Francji byla paskudna pogoda) Quote
Ela_and_Krzys Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Kciuki trzymamy, dobrze że z serduchem OK. Quote
eurydyka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 dzis tez Fenderek w dobrej formie w przeciwienstwie do mnie (wyglada ze mam przewlekle zapalenie zatok), pobylismy sobie caly dzien w domu:) Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='eurydyka']dzis tez Fenderek w dobrej formie w przeciwienstwie do mnie (wyglada ze mam przewlekle zapalenie zatok), pobylismy sobie caly dzien w domu:)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;)..to teraz ty się kuruj ...no Fenederek ...teraz tylko może być lepiej [/B][/COLOR][/FONT] Quote
joaaa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No to Pańcia teraz sie kuruj! Może Fenderek zrobiłby Ci zastrzyk? :diabloti: Quote
eurydyka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 na szczescie zastrzyki nie sa konieczne, ale tez zaczeli mi podawac krople sterydowe Fendek oki, odsypia szalenstwa na dzialce, dzis krotkie ale jak urocze (mogl wylizac grilla :) ) Quote
eurydyka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 u nas ok, Fender i jamnice wlasnie pojechali do Kampinosu na maly spacer sama nadal choruje, wiec pracuje z domu, zeby nie zarazic calej firmy i miec szanse na wyzdrowienie tez, moge sobie popatrzec na psiaki miedzy kolejnymi mailami i telefonami Quote
eurydyka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 odeszla kolejna sunia z forum chloniaka po 9 miesiacach walki, Dzoja ['] gdy sledze losy innych psiakow chorych na chloniaka, wtedy sie pojawia pytanie ile czasu Fender bedzie z nami dzis byl fajny dzien, duzo w domu, bo ja jestem niezle chora, ale psiaki w formie, Fender radosny i oby tak jak najdluzej Quote
Ela_and_Krzys Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 super, że u Fendera wszystko w porządku! dużo zdrowia dla Ciebie - ale dużym plusem chorowania (i pracy z domu) jest możliwość spędzenia całego dnia ze zwierzakami (znam to z autopsji :)) Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zdróweczka Wam życzę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 dzis byla radosc z zabawy z przyjaciolmi beaglami, ale w polowie jak to ostatnio sie rozlaczamy od sfory, zeby Fender nie byl przemeczony potem ja mam juz dosc chorowania, 6 dni i jest gorzej zamiast lepiej, dzis dostalam "koci" antybiotyk tj Unidox, ktory do tej pory podawalam zwierzakom :) moze on wyleczy to chorobsko. maz sie zarazil tez niestety. A psiaki po spacerze spia jak zabite, upal wykancza Quote
Recommended Posts