Reno2001 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Rozumiem, oczywiście. Teraz poprosimy ciebie jedynie o zmianę tytułu wątku. Hektorek jest juz kochany i ma swój domek!!! :multi::multi::multi: Quote
Wisełka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Pamiętam o tym :) Czekam tylko aż Hekciorek opuści mój domek na dobre - czyli do wieczora :-( i wówczas pojawią się zmiany w opisie. Przed chwilą rozmawiałam jeszcze z przyszłą właścicielką która nie może się już doczekać Hektorka i obiecała że będą fotki z nowego domku :) i że będę mogła go odwiedzić :p Quote
Reno2001 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Super, my też bedziemy czekały na wieści z nowego domu. Quote
hanka456 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Udało się doskonale. I domek I Warszawa, nie mogło być lepiej. Quote
Wisełka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Hekciorek w nowym domku :) Jeszcze do siebie nie doszłam... brakuje mi tu machającego ogonka :-( No ale nie ma co się tu żalić, psinka trafiła do superowej rodziny i na pewno będzie bardzo bardzo szczęśliwy. Już na wejściu zaczął podgryzywać nogawki nowego Pana :lol: Quote
Wisełka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='katya']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=305934601 A może by tak usunąc Hektorka już z Allegro :lol: Quote
katya Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Myślicie? A może chętnym podpowiadać inne jamniory? On ma 5 obserwatorów. Quote
Wisełka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Jeżeli Hani nie przeszkadzają telefony w sprawie Hektorka, to może sobie zostać to allegro :) Ja miałam 4 telefony w związku z jego adopcją. 3 osoby chciały go zabrać. Jedna Pani ma się rozejrzeć na dogomanii i poszukać innego psinki dla siebie, natomiast Pani z Pomorza powiedziała że Hepcio wpadł jej w oko po prostu więc nie wiem czy innego będzie chciała... Quote
hanka456 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Telefony mi nie przeszkadzają, a wręcz cieszą. Sama myslałam o podmienieu ogłoszenia i wysłałam do Kasi prośbę o allegro dla czarnego. tzreba pomagać zanim nie będzie za późno. mam w pamieci Silvera i boksera Koksa. dawajcie ogłoszenia telefony na mnie. Jamnisie czekają. Quote
Wisełka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 A ja dopiero dotarłam do wątku Silverka ;( - już za późno ;( ;( ;( Quote
hanka456 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Tak, z Silverem to bardzo smutna historia. Dlatego pomóżmy innym. Quote
Wisełka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105711 R A T U N K U!!!!!!!!! :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Przed chwilką skończyłam rozmawiać z Panią Elą - właścicielką Hektorka:) Imię nadane przez mnie pozostało bez zmian :p Hekcior czuje się wyśmienicie, podobno trochę przytył ;) Wcina wszystko co dostanie i nawet podłącza się do kociej miski ;) tak, tak - Hektor ma kumpla kotka, polubili się. Zadomowił się na dobre, dumnie chodzi po podwórku i obszczekuje sąsiadów - i bardzo dobrze, niech chłopak dba o swoje :lol: Uwielbia się bawić i aportować kostkę. Jedynie nie przepada za jazdą samochodem bo płacze biedak /może myślał że znowu ktoś go gdzieś próbuje wywieźć :shake:/ i lubi się załatwić w domu /ale tu myślę że się szybko oduczy, może znaczy teren po kociaku...- u mnie nie załatwiał się/. Ale dajmy mu trochę czasu, przecież DS ma zaledwie tydzień. Mimo tych małych niedogodności - Właściciele bardzo zadowoleni z nowego domownika :multi: Kochają go całym serduchem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Argat Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wisełka napisał(a):Przed chwilką skończyłam rozmawiać z Panią Elą - właścicielką Hektorka:) Imię nadane przez mnie pozostało bez zmian :p Hekcior czuje się wyśmienicie, podobno trochę przytył ;) Wcina wszystko co dostanie i nawet podłącza się do kociej miski ;) tak, tak - Hektor ma kumpla kotka, polubili się. Zadomowił się na dobre, dumnie chodzi po podwórku i obszczekuje sąsiadów - i bardzo dobrze, niech chłopak dba o swoje :lol: Uwielbia się bawić i aportować kostkę. Jedynie nie przepada za jazdą samochodem bo płacze biedak /może myślał że znowu ktoś go gdzieś próbuje wywieźć :shake:/ i lubi się załatwić w domu /ale tu myślę że się szybko oduczy, może znaczy teren po kociaku...- u mnie nie załatwiał się/. Ale dajmy mu trochę czasu, przecież DS ma zaledwie tydzień. Mimo tych małych niedogodności - Właściciele bardzo zadowoleni z nowego domownika :multi: Kochają go całym serduchem :loveu: :loveu: :loveu: Jak dobrze czytać takie wiadomości :multi: Żeby każdy pies mógł mieć tyle szczęścia co Hektorek. Quote
hanka456 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 To wspaniałe wieści, bardzo bym chciała żeby inne mialy tyle szczęścia co Hektor. Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 I tego szczęścia życzę wszystkim psiakom w imieniu Hektorka i swoim :lol: Quote
Wisełka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Sobota 19.45 program "UWAGA" reportaż o Krzyczkach !!! Quote
Wisełka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Uwaga z tego co wiem jest na TVN :p Mam nadzieję że informacja jest prawdziwa!! Jutro jeszcze w miarę możliwości będę miała włączony TVN żeby słuchać zapowiedzi... mam nadzieję że się potwierdzą. Na stronie UWAGI nie ma informacji co będzie jutro... Info zaczerpnęłam od kogoś z dogo... A ponieważ zdaję sobie sprawę co w Krzyczkach się wyprawia to nie zaszkodzi poinformować o programie innych, nawet jeśli nie daj boże okazałoby się to nieprawdą. Quote
Recommended Posts