Dea Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hehe, no fajnie się bawicie ale fotki muszą być:diabloti: masz kaloryfer? to może by go tak na chwilę....:evil_lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 To przyjedz, zabawimy się razem, ale ja robię fotki. :razz: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Mam kojec dla norina!!!! Co za szczęście- kojec mogę zatrzymać tak długo jak będzie noriś u mnie. :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Noriś w górę piesku. Nie zapominajcie o nas cioteczki drogie!!!! Quote
Herspri Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Elu ogłosiłaś go na ox.pl ? Jak chcesz to porobię mu ogłoszenia w ramach wolnego czasu ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 on na ox.pl ma już od paru miesięcy ogłoszenie. i nic Quote
basia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A może plakaty po zoologicznych i nie tylko rozwiesić? Tylko kto mógłby nadrukować? Quote
Chandler Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No nic... daleko jesteście... Pozostaje mi na razie tylko trzymać kciuki za dom dla Norina... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Hmmm. Już załatwiłam na popołudnie wsparcie, aby porobić zdjęcia. mam nadzieję, że dziś to już ostateczny termin. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Allegro już gotowe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=307021987 Quote
Herspri Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 I jak tam się sprawuje Noriś ? :loveu: Quote
Dea Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ela w przyszłym tygodniu powinna być buda:p Zamawiamy. Będzie mógł chłopak w dzień posiedzieć na powietrzu:lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Super z niego psiak. Biega tak szybko jak torpeda, szczególnie jak rozsadza go energia. Bardzo jestem z niego zadowolona, ale bardzo chętnie pobiegałby po osiedlu - wędrowniczek. A pieszczoch z niego niebywały, jak ma tylko okazję to ładuje się na kolana i zaczyna się wielkie drapanie, czochranie. Będzie mi bardzo ciężko się z nim rozstać, ale często wyjeżdżam. Całe szczęście, że mam ten kojec, jeszcze buda i moze zostac sam, a wy kochane moje musicie mi pomóc i podzielić się jakoś aby go dokarmiać i popieścić za mnie. Quote
Dea Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nic się nie martw, sam nie zostanie, ma nas - ciotki:lol: Quote
Witokret Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wiadomo moze jak Norin reaguje na koty? Quote
basia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Szukaj domku, piesku!! Ela, widzę, że musimy się do Ciebie wprosić abyś nas zaanonsowała Norinowi i aby jakoś te 4 dni bez Ciebie przetrwał a nas również zaakceptował ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Zauważyłam, że jest ostrożny w stosunku do płci brzydkiej. :diabloti: A co do kotów to nie mam zielonego pojęcia, jest biegających przez mój ogród sporo kotów i nie widzę aby się za nimi uganiał. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 basia napisał(a):Szukaj domku, piesku!! Ela, widzę, że musimy się do Ciebie wprosić abyś nas zaanonsowała Norinowi i aby jakoś te 4 dni bez Ciebie przetrwał a nas również zaakceptował ;) Ja zapraszam, dajcie tylko cynk kiedy wpadacie. Quote
Dea Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ostrożny co do płci brzydkiej...ma chłopak nosa:diabloti: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 On jest taki kochany!!! Ale nie zaakceptował mojego męża. Od razu wyczuł, ze nie przepada za psami...... Quote
Dea Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Psy takie rzeczy wiedzą. Nic się nie martw, ważne, że Ciebie zaakceptował:p Quote
Herspri Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Norin będzie odpowiedni dla samotnej kobiety nielubiącej natrętów :diabloti: Quote
Recommended Posts