Herspri Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 No w sumie chyba by można :roll: Fajnie że szykuje mu się domek ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Zmartwiłaś mnie Dea, napisz na priv kiedy do ciebie pisał. Quote
basia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 A co się stało???? Piszcie, bo mnie skręci zaraz!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Uwaga , wszyscy przenieśmy się skoro norin ma juz od nowego miesiąca domek na wątek Sajmona i w końcu zadziałajmy. Quote
Dea Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ela i co wyjaśniło się wszystko? Co do Sajmona, to trzeba sprawdzić, czy aktualne, ludzie coś wspominali, że go może do teściów dadzą, no i Ala kogoś im podesłała. Pomóżcie ratować Cezarka!!! Ma czas do końca kwietnia, póxniej zostanie uśpiony... założę mu wątek póxniej. Cezar w nocy nie widzi:-( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dea napisał(a):Ela i co wyjaśniło się wszystko? Co do Sajmona, to trzeba sprawdzić, czy aktualne, ludzie coś wspominali, że go może do teściów dadzą, no i Ala kogoś im podesłała. Pomóżcie ratować Cezarka!!! Ma czas do końca kwietnia, póxniej zostanie uśpiony... założę mu wątek póxniej. Cezar w nocy nie widzi:-( border="0" alt="" /> To poproszę cię o sprawdzenie Dea co z Sajmonem. Quote
Herspri Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Czyli mogę zmienić opis wątku na radośniejszy ;) ? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jeśli chodzi o Norina to tak, tak, tak!!!!!! Quote
Dea Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Napiszesz co z domkiem czy to tajemnica?:cool3: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dea napisał(a):Napiszesz co z domkiem czy to tajemnica?:cool3: To z wątku:HUSKUŚ:dziś prawdopodobnie spotkam się z przyszłym włascicielem Norina. Zaprosiłam go do naszego oddziału związku, bo dziś tam będę wieczorem. Jakby tamten pan nie mógł przyjechać, to ma zadzwonić, żeby ustalić inny termin. Jego żona jest nadal w Japonii. Wróci 29 marca i wtedy dopiero będa mogli pojechać po Norina. Dokładnie 1 kwietnia. Dowiedziałam się tylko, że nigdy nie mieli psa. Ludzie chyba podchodzą do tego wszystkiego z rozsądkiem, bo jak powiedziałam, że jestem posiadaczką Husky, to opowiadał o swoich sąsiadach, którzy wychodzą z Husky "na spacer" na ganek na papierosa. I że to tak nie można. Jemu podoba się Husky ale wiedzą, że to nie pies dla nich, bo nie mogą zapewnić odpowiedniego życia takiemu psu. Więc mam nadzieję, że dobrze przemyśleli, jakie życie mogą zapewnić Norinowi. Jak spotkam się z tym panem, to napiszę.HUSKUŚ ponownie:No i spotkaliśmy się. Sądzę, że ci ludzie są przygotowani na przyjście psa. Sporo już wiedzą jeśli chodzi o teorię. Nastawili się już na przybycie nowego domownika. Sądząc po panu Adamie nie boją się. Pan Adam, jak przybędzie nowy domownik bierze dwa tygodnie urlopu, żeby chodzić z psem na ryby. Porozmawiałam z panem Adamem, udzieliłam mu paru informacji. Zaprosilam ich do związku wraz z Norinem. Quote
Dea Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ela czytam wątek pilnie, chodzi mi o to, czy wyjaśniła się sprawa o której ci pisałam? Czy ludzie są 100% pewni i wiarygodni? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dea napisał(a):Ela czytam wątek pilnie, chodzi mi o to, czy wyjaśniła się sprawa o której ci pisałam? Czy ludzie są 100% pewni i wiarygodni? Myślałam, że chodzi ci o jakąś tajemnicę. A facet dopóki nie znał mojej ostatecznej decyzji szukał alternatywy. Doświadczona Huskuś z Związku potwierdziła mi, że są godni zaufania. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dea, a jak z Sajmonem? Możesz do nich zadzwonić? Nie wiem czy go ogłaszać na allegro. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jeszcze dwa tygodnie i do nowego domku!!! To co Noriś lubi najbardziej- czochranie za uszkiem, potem szyja i po brzuszku. Ale koniecznie musi się wgramolić na kolana. Quote
ANETTTA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Elżbietka_Cieszyn jaki on piekny ....odzył u ciebie ..... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='ANETTTA']Elżbietka_Cieszyn jaki on piekny ....odzył u ciebie ..... Odżył, odżył. Teraz dwie noce wył i skakał na drzwi, bo chciał na suczki się wybrać. Łobuz jeden. Tak mu się poprawiło. :razz: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Najbardziej lubię jak udaje, że nie wie o co chodzi. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jeszcze parę dni i nowy domek czeka. Mam nadzieję że się szybko tam zadomowi i nie będzie im tam rozrabial. Dzisiaj zjadł mi kapcia. Quote
Panca Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hehe kapcie sa najlepsze bo super pachna:diabloti: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ze mną dam sobie radę, tylko martwię sie o niego. za długo był u mnie, bardzo sie przywiązał.Jeszcze ta podróż. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Panca']hehe kapcie sa najlepsze bo super pachna:diabloti:[/quote] no coś w tym jest......:lol: Quote
basia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 I jak tam Norinek?? Pojechał do nowego domku? Nie wiesz jak tam na trasie? Dziś taka paskudna pogoda :( Quote
Recommended Posts