Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela i co wyjaśniło się wszystko? Co do Sajmona, to trzeba sprawdzić, czy aktualne, ludzie coś wspominali, że go może do teściów dadzą, no i Ala kogoś im podesłała.
Pomóżcie ratować Cezarka!!! Ma czas do końca kwietnia, póxniej zostanie uśpiony... założę mu wątek póxniej. Cezar w nocy nie widzi:-(

Posted

Dea napisał(a):
Ela i co wyjaśniło się wszystko? Co do Sajmona, to trzeba sprawdzić, czy aktualne, ludzie coś wspominali, że go może do teściów dadzą, no i Ala kogoś im podesłała.
Pomóżcie ratować Cezarka!!! Ma czas do końca kwietnia, póxniej zostanie uśpiony... założę mu wątek póxniej. Cezar w nocy nie widzi:-(
border="0" alt="" />

To poproszę cię o sprawdzenie Dea co z Sajmonem.

Posted

Dea napisał(a):
Napiszesz co z domkiem czy to tajemnica?:cool3:

To z wątku:HUSKUŚ:dziś prawdopodobnie spotkam się z przyszłym włascicielem Norina. Zaprosiłam go do naszego oddziału związku, bo dziś tam będę wieczorem. Jakby tamten pan nie mógł przyjechać, to ma zadzwonić, żeby ustalić inny termin. Jego żona jest nadal w Japonii. Wróci 29 marca i wtedy dopiero będa mogli pojechać po Norina. Dokładnie 1 kwietnia. Dowiedziałam się tylko, że nigdy nie mieli psa. Ludzie chyba podchodzą do tego wszystkiego z rozsądkiem, bo jak powiedziałam, że jestem posiadaczką Husky, to opowiadał o swoich sąsiadach, którzy wychodzą z Husky "na spacer" na ganek na papierosa. I że to tak nie można. Jemu podoba się Husky ale wiedzą, że to nie pies dla nich, bo nie mogą zapewnić odpowiedniego życia takiemu psu. Więc mam nadzieję, że dobrze przemyśleli, jakie życie mogą zapewnić Norinowi. Jak spotkam się z tym panem, to napiszę.HUSKUŚ ponownie:No i spotkaliśmy się. Sądzę, że ci ludzie są przygotowani na przyjście psa. Sporo już wiedzą jeśli chodzi o teorię. Nastawili się już na przybycie nowego domownika. Sądząc po panu Adamie nie boją się. Pan Adam, jak przybędzie nowy domownik bierze dwa tygodnie urlopu, żeby chodzić z psem na ryby. Porozmawiałam z panem Adamem, udzieliłam mu paru informacji. Zaprosilam ich do związku wraz z Norinem.

Posted

Ela czytam wątek pilnie, chodzi mi o to, czy wyjaśniła się sprawa o której ci pisałam? Czy ludzie są 100% pewni i wiarygodni?

Posted

Dea napisał(a):
Ela czytam wątek pilnie, chodzi mi o to, czy wyjaśniła się sprawa o której ci pisałam? Czy ludzie są 100% pewni i wiarygodni?

Myślałam, że chodzi ci o jakąś tajemnicę. A facet dopóki nie znał mojej ostatecznej decyzji szukał alternatywy. Doświadczona Huskuś z Związku potwierdziła mi, że są godni zaufania.