halbina Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tak, nie jest łatwo decydować o śmierci kogoś ukochanego... i patrzeć na śmierć dziecka... :-( Wszystkim dziękuję za współczucie! To ważne, żeby wiedzieć, iż nie jest się z tym samemu... Quote
pucka69 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 smutno ... ale trzeba zacisnąć zęby, same wiecie - i ratować dalej. ważne jest - że próbowałaś, halbino. a z tym wyborem - to faktycznie - przewrotne... bianko - animalia wszystko skompletowała i dzis wysłała kurierem. już nic nie kupuj świnkom - tam wszystko będzie. Domku fajnego,drewnianego dla świnki nie ma - bo kazali czekać nie wiadomo ile, trudno - na pw Ci napiszę co powinno być i co dać Korenii Quote
oktawia6 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Halbino jestem z Tobą-płakałam dzisiaj bo te maluszki szczególnie bliskie mojemu sercu-widziałąm je przecież wszystkie to rodzeństwo Jacusia i Agaci, wypocznij sobie z Totusiem, przytul go Quote
figa33 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Trzeba być dobrej myśli ,że maluchy będą zdrowe. Trzeba mieć dużo sił, aby znieść śmierć kruszynki. Okrutny los.:-( Quote
anula1959 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam! Jak tam Bianeczko? Żyjesz? Dalej Cię bombardują telefonami?;) Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 anula1959 napisał(a):Witam! Jak tam Bianeczko? Żyjesz? Dalej Cię bombardują telefonami?;) Witam . Teraz jest spokój . Może jak się obudzą , to zaczną :lol: Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Harce zasrańców najlepiej obserwować z wysoka :evil_lol: Dzisiaj nikt nie dzwonił :roll: Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Jedynie zniewalający aromat moich nóg jest w stanie usadzić tę dwójkę w jednym miejscu :evil_lol: Quote
anula1959 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 BIANKA1 napisał(a):Jedynie zniewalający aromat moich nóg jest w stanie usadzić tę dwójkę w jednym miejscu :evil_lol: Hahahaha , ciotka , masz pomysły:evil_lol: A swoją drogą pisał do mnie gość o adresie :[email protected] , że chętnie przygarnie psiaczka , tylko pytał jaki duży wyrośnie - odesłałam gościa do Ciebie z zaznaczeniem , że jeżeli 5-cio tygodniowy szczeniak mieści się w bulionówce to chyba raczej duży nie będzie;) Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='anula1959']Hahahaha , ciotka , masz pomysły:evil_lol: A swoją drogą pisał do mnie gość o adresie :[email protected] , że chętnie przygarnie psiaczka , tylko pytał jaki duży wyrośnie - odesłałam gościa do Ciebie z zaznaczeniem , że jeżeli 5-cio tygodniowy szczeniak mieści się w bulionówce to chyba raczej duży nie będzie;) Słuszna uwaga :diabloti: Oto najmniejszy skunksik Quote
anula1959 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 O Boziuniu , mnie by chyba taki słodziak nie schodził z rąk , zacałowała bym gizda na śmierć:razz::evil_lol: A swoją drogą aukcja ma 2 obserwatorów więc może co z tego bedzie:razz:. Mam taką nadzieję;) Quote
figa33 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Patrzę na te zdjęcia i nieustająco się zastanawiam jak Ty to robisz Bianko ,że Twoje stadko , tak liczne, jest takie grzeczne?:lol: Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Przyszła dzisiaj wieeeeelka paczka od Cioci Pucki .:loveu:Było jedzonko dla szczeniąt , dla świnek i zabaweczki . Dla Kociaków też były zabawki :lol:Musiałam daleko stanąć , żeby to wszystko zmieściło się na zdjęciu :loveu: Bardzo , bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ale tutaj ruch jak na Marszałkowskiej:evil_lol: maluszki, paczuszki Bianko kawał dobrej roboty!:loveu: P.S. moje są po testach już-więcej na wątku Jacusia i Agaci jak samopoczucie Pawłą i Gawła? pięknie na zdjęciu wyglądają! moja wetka radziła by karmic je dobrą karmą: np. Hills lub Eukanuba Intestinal-moje były na Intesinalu od dzisiaj Royal Canin dla szczeniąt do 12 miesiąca życia Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='oktawia6']ale tutaj ruch jak na Marszałkowskiej:evil_lol: maluszki, paczuszki Bianko kawał dobrej roboty!:loveu: P.S. moje są po testach już-więcej na wątku Jacusia i Agaci jak samopoczucie Pawłą i Gawła? pięknie na zdjęciu wyglądają! moja wetka radziła by karmic je dobrą karmą: np. Hills lub Eukanuba Intestinal-moje były na Intesinalu od dzisiaj Royal Canin dla szczeniąt do 12 miesiąca życia Byłam już na wątku Jacusia i Agatki . Moje też jedzą moczony Royal , bo było 3 kg w wyprawce . I jedzą ryż z wołowiną i marchewką - co zresztą wolą :cool3: A dzisiaj dostały 10 puszek animondy od Pucki , i też jedzą . I dałam im mięsko z kurczaka , bo był w rosole . Tak troszkę im obrałam i też chętnie zjadły . Mają wielki apetyt . Są grubiutkie i wesołe . I bardzo grzeczne . Jak mówię " nie wolno " to słuchają :loveu: Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ale pysie inteligentne:cool3: Jacunio i Agacia są nad wiek bystre: Agacia bardziej żywiołowowa zaś Jacuś do rany przyłóż aniołek Quote
pucka69 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 specjalne podziekowanie dla pana Mateusza z animalii, który dzielnie kompletował ze mną zamówienie i spowodował, że zostało wczoraj wysłane :) Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 pucka69 napisał(a):specjalne podziekowanie dla pana Mateusza z animalii, który dzielnie kompletował ze mną zamówienie i spowodował, że zostało wczoraj wysłane :)I dołożył 3 próbki karmy . Dziękujemy :lol: Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ja też zamawiam w Animalii-dzisiaj przyjeżdża RC dla JAcusia i Agatki Quote
halbina Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Do nas też przyszła paczuszka... dla stadka... z Krakvetu: 38 kg... w tym 7,5 kg żarełak dla szczeniaków: Eukanuba Junior Small Breed (134 zł.) Całość... 362 zł. Promocyjne ceny... :p Maluchy dostawały też biały serek i kurczaczka oraz puszeczki dla juniorków... Teraz Toto musi jeść za dwóch! Quote
Korenia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Bianka kiedy mogłabym wpaść po swoje zamówienie dla prosiów :cool3: ? A może będziesz gdzieś w mieście :cool3: Jeżeli nie to poproszę o adres i jak tam do Was dojechać, jakimi autobusami, gdzie wysiąść i iść ;) Pucka przelew dzisiaj poszedł za zakupy, jutro powinny być pieniądze :) Quote
Korenia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 pucka69 napisał(a):hm ... a hamak? Hamak też poszedł :) Quote
pucka69 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wikta zamachała ogonkiem ( gdtby go miała) :) Quote
BIANKA1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Maluchy coraz bardziej rozrabiają . Halbinko , gratuluję sponsora :loveu: To wielka pomoc , przy takim stadzie . Korenio , przyjedz kiedy chcesz , tylko najpierw zadwoń , bo ja i wypad do miasta , to aktualnie :flaming:po powrocie nie miała bym gdzie nogi postawić :diabloti: Dziś w nocy nieoczekiwanie przyjedzie TZ na parę dni , bo musi coś tam osobiście pozałatwiać. Tylko pańcio je jest do końca poinformowany o ilości szczeniaków :evil_lol: Myślę , że nie padnie na progu , jak w zeszłym roku :roll: Miał przyjechać dopiero na święta . Bym się wyrobiła ze zmniejszeniem pogłowia :cool3: U nas ma dzisiaj nie być wody . Nałapałam parę garnków . Może starczy na cały dzień . Nastawiłam też do prania posłanka . Jakoś przetrzymamy . Paweł z Gawłem roznoszą parter , ale nie wchodzą do góry , choć drzwi otwarte . Jak wchodzę na schody to mówię im " nie wolno " i idą karnie do pokoju , gdzie mój komputer . Tylko zaczynają dobierać się do kabli , więc ich zamykam , jak wychodzę . Pa , zaraz idziemy na spacer ze staruszkami :loveu: Quote
Recommended Posts