Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

Posted

Tak, nie jest łatwo decydować o śmierci kogoś ukochanego... i patrzeć na śmierć dziecka... :-(
Wszystkim dziękuję za współczucie! To ważne, żeby wiedzieć, iż nie jest się z tym samemu...

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smutno ... ale trzeba zacisnąć zęby, same wiecie - i ratować dalej. ważne jest - że próbowałaś, halbino. a z tym wyborem - to faktycznie - przewrotne...
bianko - animalia wszystko skompletowała i dzis wysłała kurierem. już nic nie kupuj świnkom - tam wszystko będzie. Domku fajnego,drewnianego dla świnki nie ma - bo kazali czekać nie wiadomo ile, trudno - na pw Ci napiszę co powinno być i co dać Korenii

Posted

Halbino jestem z Tobą-płakałam dzisiaj bo te maluszki szczególnie bliskie mojemu sercu-widziałąm je przecież wszystkie to rodzeństwo Jacusia i Agaci, wypocznij sobie z Totusiem, przytul go

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Jedynie zniewalający aromat moich nóg jest w stanie usadzić tę dwójkę w jednym miejscu :evil_lol:

Hahahaha , ciotka , masz pomysły:evil_lol:
A swoją drogą pisał do mnie gość o adresie :[email protected] , że chętnie przygarnie psiaczka , tylko pytał jaki duży wyrośnie - odesłałam gościa do Ciebie z zaznaczeniem , że jeżeli 5-cio tygodniowy szczeniak mieści się w bulionówce to chyba raczej duży nie będzie;)

Posted

[quote name='anula1959']Hahahaha , ciotka , masz pomysły:evil_lol:
A swoją drogą pisał do mnie gość o adresie :[email protected] , że chętnie przygarnie psiaczka , tylko pytał jaki duży wyrośnie - odesłałam gościa do Ciebie z zaznaczeniem , że jeżeli 5-cio tygodniowy szczeniak mieści się w bulionówce to chyba raczej duży nie będzie;)
Słuszna uwaga :diabloti:
Oto najmniejszy skunksik

Posted

O Boziuniu , mnie by chyba taki słodziak nie schodził z rąk , zacałowała bym gizda na śmierć:razz::evil_lol:
A swoją drogą aukcja ma 2 obserwatorów więc może co z tego bedzie:razz:. Mam taką nadzieję;)

Posted

Przyszła dzisiaj wieeeeelka paczka od Cioci Pucki .:loveu:Było jedzonko dla szczeniąt , dla świnek i zabaweczki . Dla Kociaków też były zabawki :lol:Musiałam daleko stanąć , żeby to wszystko zmieściło się na zdjęciu :loveu:

Bardzo , bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

ale tutaj ruch jak na Marszałkowskiej:evil_lol:
maluszki, paczuszki Bianko kawał dobrej roboty!:loveu:

P.S. moje są po testach już-więcej na wątku Jacusia i Agaci
jak samopoczucie Pawłą i Gawła? pięknie na zdjęciu wyglądają!
moja wetka radziła by karmic je dobrą karmą: np. Hills lub Eukanuba Intestinal-moje były na Intesinalu od dzisiaj Royal Canin dla szczeniąt do 12 miesiąca życia

Posted

[quote name='oktawia6']ale tutaj ruch jak na Marszałkowskiej:evil_lol:
maluszki, paczuszki Bianko kawał dobrej roboty!:loveu:

P.S. moje są po testach już-więcej na wątku Jacusia i Agaci
jak samopoczucie Pawłą i Gawła? pięknie na zdjęciu wyglądają!
moja wetka radziła by karmic je dobrą karmą: np. Hills lub Eukanuba Intestinal-moje były na Intesinalu od dzisiaj Royal Canin dla szczeniąt do 12 miesiąca życia

Byłam już na wątku Jacusia i Agatki .
Moje też jedzą moczony Royal , bo było 3 kg w wyprawce . I jedzą ryż z wołowiną i marchewką - co zresztą wolą :cool3: A dzisiaj dostały 10 puszek animondy od Pucki , i też jedzą . I dałam im mięsko z kurczaka , bo był w rosole . Tak troszkę im obrałam i też chętnie zjadły .
Mają wielki apetyt . Są grubiutkie i wesołe . I bardzo grzeczne . Jak mówię " nie wolno " to słuchają :loveu:

Posted

pucka69 napisał(a):
specjalne podziekowanie dla pana Mateusza z animalii, który dzielnie kompletował ze mną zamówienie i spowodował, że zostało wczoraj wysłane :)
I dołożył 3 próbki karmy . Dziękujemy :lol:

Posted

Do nas też przyszła paczuszka... dla stadka... z Krakvetu: 38 kg... w tym 7,5 kg żarełak dla szczeniaków: Eukanuba Junior Small Breed (134 zł.)
Całość... 362 zł. Promocyjne ceny... :p
Maluchy dostawały też biały serek i kurczaczka oraz puszeczki dla juniorków... Teraz Toto musi jeść za dwóch!

Posted

Bianka kiedy mogłabym wpaść po swoje zamówienie dla prosiów :cool3: ? A może będziesz gdzieś w mieście :cool3: Jeżeli nie to poproszę o adres i jak tam do Was dojechać, jakimi autobusami, gdzie wysiąść i iść ;)
Pucka przelew dzisiaj poszedł za zakupy, jutro powinny być pieniądze :)

Posted

Maluchy coraz bardziej rozrabiają .
Halbinko , gratuluję sponsora :loveu: To wielka pomoc , przy takim stadzie .
Korenio , przyjedz kiedy chcesz , tylko najpierw zadwoń , bo ja i wypad do miasta , to aktualnie :flaming:po powrocie nie miała bym gdzie nogi postawić :diabloti:

Dziś w nocy nieoczekiwanie przyjedzie TZ na parę dni , bo musi coś tam osobiście pozałatwiać. Tylko pańcio je jest do końca poinformowany o ilości szczeniaków :evil_lol: Myślę , że nie padnie na progu , jak w zeszłym roku :roll:
Miał przyjechać dopiero na święta . Bym się wyrobiła ze zmniejszeniem pogłowia :cool3:

U nas ma dzisiaj nie być wody . Nałapałam parę garnków . Może starczy na cały dzień . Nastawiłam też do prania posłanka . Jakoś przetrzymamy .
Paweł z Gawłem roznoszą parter , ale nie wchodzą do góry , choć drzwi otwarte . Jak wchodzę na schody to mówię im " nie wolno " i idą karnie do pokoju , gdzie mój komputer . Tylko zaczynają dobierać się do kabli , więc ich zamykam , jak wychodzę .
Pa , zaraz idziemy na spacer ze staruszkami :loveu: