Jump to content
Dogomania

On umiera.... rottweiler Brando, MA DOMEK:))))))))

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedziemy z pomoca!!!super, ze go wyciagneliscie ze schronu! Dokladam sie $ i zachecam innych - rozpuscie wici wsrod znajomych, Rodziny - kazdy grosz sie liczy. Ten pies chce zyc!!!!

Posted

dzięki wszystkim w imieniu rottki za wpłaty, jest teraz taki nawał psów ze niestety bez kasy nie da sie wszystkich uratować, wczoraj pojechała tez sunia z ropomaciczem, z Kalisza wyciagnieto 6, w Poznaniu czeka 7 :placz:
tak wiec kazdy, kazdy grosik sie liczy!!!!

Posted

ja bym chciała się dowiedziec czy wety AgnieszceP mówiły ze on jest w trakcie leczenia czy nic na ten temat nie pisnęły?a moze nie wiedziały jak go wypisywały ze coś wiecej mu dolega oprócz chorych oczu? :mad:

Posted

[quote name='ewatonieja'](...)a moze nie wiedziały jak go wypisywały ze coś wiecej mu dolega oprócz chorych oczu? :mad:[/quote]
Rottek samiec 25kg, nie mogący ustać i chory tylko na oczy? Jak można było doprowadzić zwierzę do takiego stanu? :angryy: W nocy doczytałam wszelkie info na forum rottków SOS, bo robiłam mu tekst ogłoszeniowy. Nie trzeba było być wetem by stwierdzić, że coś mu więcej dolega. Ewotonieja - chylę czoła przed Waszą pracą, wolontariuszy ale...mój podziw od Was się zaczyna i na Was kończy. Jestem w szoku. Poprostu w szoku.

Posted

[quote name='mosii']Brando przezył noc ale jest bardzo słabiutki
za sekunde jedziemy do weta....[/quote]
3mam kciuki Mosii. Mam nadzieję dziewczyno, że choć na moment zmrużyłaś oko.:-(

Posted

Bardzo proszimy o wpłaty bezpośrednio na konto:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#000000][B]Pomorska Fundacja Rottka, 81-786 Sopot ul. Chopina 38[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][COLOR=#000000]tel. (058- 55 11 008, [/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE=+0][COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]www.rottka.pl[/FONT][/SIZE][/COLOR],[/SIZE][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#000000] email: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][COLOR=#000000][SIZE=2]Nr [B]KRS[/B]: 0000264192, [B]REGON[/B] 220298294, [B]NIP[/B] 585-14-26-492[/SIZE][/COLOR][/FONT]

[SIZE=2][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][COLOR=#000000][B]Konto bankowe[/B] Bank BZ WBK S.A. O /Sopot:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[B][COLOR=#000000][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][SIZE=2]53 1090 1098 0000 0001 0587 2375[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]

[COLOR=#cc0000][B][FONT=Verdana][SIZE=2]Do przelewów zagranicznych: kod SWIFT (BIC code): WBKPPLPP[/SIZE][/FONT] [/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=darkgreen]z dopiskiem dla Brando[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=#006400][COLOR=black]dzieki cioteczki za wsparcie[/COLOR] :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]