Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka'](...) ale mnie one zawsze bawiły :oops::lol:[/QUOTE]
Powiem szczerze, że ja osobiście nie widze nic zabawnego w stwierdzeniu, że zdjęcie jest zaszumione... Poza tym wole się troche wysilić i napisać coś więcej niż tylko "świetne zdjęcie :crazyeye:"

Posted

[quote name='malawaszka']nie niee ja nie o tym :evil_lol: bo landszafty zwłaszcza takie świetne są jak najbardziej superanckie, tylko piszę o komantarzach - za dużo szumu, za dużo czegośtam w rogu itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: baby bez urazy oczywiście bo pisać może kazdy co chce, tym badziej jak Kojot chce takich opinii, ale mnie one zawsze bawiły :oops::lol:[/QUOTE]

z tego co wiem Kojot się fotografią interesuje, sam fotki komentuje więc nie wiem co w tym śmiesznego.
Konstruktywny komentarz, to budujący komentarz ;)

Posted

[quote name='BBeta']Powiem szczerze, że ja osobiście nie widze nic zabawnego w stwierdzeniu, że zdjęcie jest zaszumione... Poza tym wole się troche wysilić i napisać coś więcej niż tylko "świetne zdjęcie :crazyeye:"[/quote]

[quote name='Justa']z tego co wiem Kojot się fotografią interesuje, sam fotki komentuje więc nie wiem co w tym śmiesznego.
Konstruktywny komentarz, to budujący komentarz ;)[/quote]

a ja pisałam, żeby się nie obrażać :p Wam wolno komentować, mnie wolno się pośmiać - proste ;)

Posted

ja też nic śmiesznego nie widzę w tym, al jak ktoś chce się pośmiać - proszę bardzo, śmiech to zdrowie:evil_lol:
wracając z uczelni, takie 3 żyjątka napatoczyły mi się przed obiektyw.. całkiem przypadkowo:lol:

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/7258/pict38241640fq9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/3239/pict3826640il1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/993/pict3831640qi8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ka-Vanga']kurde a ja dzis po lakach lazilam i nie napotkalam innych zyjatek niz dwu- i czteronogi znaczy sie sabaki ;) :placz:[/QUOTE]

No co ty ! Ja wczoraj nietoperze widziałam :lol:

Posted

[quote name='bognik']haha, i aparat na uczelnię zabiera :razz:

Pozdrawiam![/QUOTE]

No faktycznie :eviltong:
Ja go podziwiam - chce mu się dźwigać (?) :cool1:

Posted

[quote name='gassira']ale motylek najbardziej do mnie przemawia:loveu:[/QUOTE]

najłatwiej ufocić:eviltong:

[quote name='Ka-Vanga']Allllllle cudne foteczki :loveu:

kurde a ja dzis po lakach lazilam i nie napotkalam innych zyjatek niz dwu- i czteronogi znaczy sie sabaki ;) :placz:[/QUOTE]

trzeba być cierpliwym, a samo wyjdzie z nory:evil_lol:

[quote name='Justa']To co Ty masz uczelnie w lesie? :p
[/QUOTE]

[quote name='bognik']haha, i aparat na uczelnię zabiera :razz:[/QUOTE]

[quote name='Justa']No faktycznie :eviltong:
Ja go podziwiam - chce mu się dźwigać (?) :cool1:[/QUOTE]

noo uczelnie to mam w miescie akurat, ale czsami wracam przez park i można tam takie zwierze spotkać;)

[quote name='betty_labrador']
co to? gronostaj?[/QUOTE]

chyba tak;)