Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']ooo kurcze myślałam, że to minęły zaburzenia bo organizm się przystosował do leku... no to co dalej?[/QUOTE]

no właśnie nie wiem ... wszystko skonsultujemy z dr P i dr H ... nie wiem co oni na to

Posted

Asiu, ogromnie się cieszę, że niunia zaczęła jeść - takich frykasów, które jej przygotowujesz, to chyba żaden psiak nie jada :cool3:
Buziaki dla Was i trzymam cały czas kciuki :loveu:

Posted

[quote name='agaga21']kurcze, to jeśli leki odstawione(przegapiłam to wcześniej), to drapanie może wrócić...[/QUOTE]

ciotka Ty lepiej zamknij dzioba i nie kracz ... żadnego drapania nie będzie i już

teraz najpierw muszę doprowadzić ją do "normalności" bo kręgosłup ma jak karp - dosłownie, w "pasie" można dłońmi objąć, a uda bez mięśni ... wygląda jak zagłodzona bida z łańcucha
Ona teraz z głodu umierała ... dosłownie, a do tego jeszcze ją czyściło

zastanowimy się z mądrymi doktorami co robić ... i będziemy działać

Posted

Przeczytałam od deski do deski, i nie rozumiem dlaczego tyle nieszczęścia na jednego psa, a ona łagodnie poddaje się tym wszystkim zabiegom. Wydaje się że takiego stanu jak jest chyba teraz, nie było jeszcze.
Asia pisałaś że po tym jednym ozonowaniu było lepiej, może spróbować powtórzyć wiele razy. Kurcze, tyle mądrych głów i nikt nie może trafić. Wydaje mi się że dobrym pomysłem jest wysłać tą historię jakimś światowej sławy wetom. A nuż ktoś spróbuje rozwiązać tą zagadkę. Im więcej głów, tym więcej szlaków, może któryś doprowadzi do celu. Biedna, biedna Fionka.

Posted

u nas jako tako
wczoraj niuńka jadła nie tak chetnie jak dwa poprzednie dni ale jadła
skóra jest bardzo biedna :(
w połowie grudnia lala ważyła 26,600 teraz wazy 22,900 ... każdą kosteczkę widać :(

Posted

[quote name='fioneczka']u nas jako tako
wczoraj niuńka jadła nie tak chetnie jak dwa poprzednie dni ale jadła
skóra jest bardzo biedna :(
w połowie grudnia lala ważyła 26,600 teraz wazy 22,900 ... każdą kosteczkę widać :([/QUOTE]
[FONT=Arial]nabierze ciałka , zobaczysz [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nabierze ciałka , zobaczysz [/FONT][/QUOTE]

no mam nadzieję bo mnie jakaś dogomanka ;) poda na policję ze głodzę psa i się nad nim znęcam

[quote name='malawaszka']a kiedy wizyta we Wrocku?[/QUOTE]

póki co wizyty nie planujemy bo nie ma po co ...
dziś nie ma jeszcze wyniku - powinien być w poniedziałek, jeśli wynik będzie ok i nie będzie biegunki to zaczniemy znowu podawać cyklosporynę

Posted

[quote name='magda z.']lokalnie kogoś wyślemy:evil_lol:[/QUOTE]

jeśli Ty Madziu albo Dorotka to z miłą chęcią zostanę oskarżona ;)
ale tu u mnie przy kawie :)
a najlepiej we dwie :)

Posted

[quote name='fioneczka']jeśli Ty Madziu albo Dorotka to z miłą chęcią zostanę oskarżona ;)
ale tu u mnie przy kawie :)
a najlepiej we dwie :)[/QUOTE]
oki, musimy się kiedyś wybrać i Fionkę wyściskać osobiście. Ale to jak Dorota dojdzie do siebie, bo ostatnio tak szalała na siatkówce, że w ferworze walki upadła i teraz ma kontuzję nogi.

Posted

[quote name='magda z.']oki, musimy się kiedyś wybrać i Fionkę wyściskać osobiście. Ale to jak Dorota dojdzie do siebie, bo ostatnio tak szalała na siatkówce, że w ferworze walki upadła i teraz ma kontuzję nogi.[/QUOTE]

a-ła biedna Dorotka :calus:

no to czekamy żeby szybko "doszła" do siebie i będziemy wstawiać wodę :)

Posted

[quote name='dorota k.']Powoli zaczynam być na chodzie:lol: Damy znać kiedy wstawiać wodę:lol: I Niunię osobiście wyściskamy:loveu:[/QUOTE]

no to będziemy czekały :)
jak byście dały znać "chwilę" wczesniej to serniczek dla przekupstwa bym zrobiła ;) a Fioneczka uwielbia serniczki :)